- Poruka
- 20.959
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad ćeš i ti biti optužen da ne pratiš "fabulu radnje":-D poruka je šala, bez pedigrea
naravno da avg ne detektuje spam, ali sa trojancima i virusima je ok, koristim ga godinu i po
![]()
![]()
Dragi im Kurir
Biljo nije valjda da se nerviraš zbog ustaše na čeku vlade?SVE mi je draze od B92 i slicnih
Da je Hrvat, ne bi bio u Hagu. Hrvati su ovde zasticeni k'o svete krave, zauzimaju najvise funkcije u Vladi i Skupstini, u Srbiji su bolje tretirani od Srba, znaci, cista laz.
Da je Hrvat bolje bi prosao, ili makar da je Shefko![]()
Meni se čini da je veoma primereno da se neko kao Maja, pošto je u funkciji gradonačelnika, ne meša u političku trku. Mislim, veoma pošteno. Iako ne želim da negiram (jer ne znam) da joj je svega preko glave.
Ma bio SRS bez Maje ili sa njom u svakom slucaju Tadic ce verovatno puci ovaj put.
Tor.......pa opet bi bili unikat na planeti......da pobedi lik koji je tri puta pre toga , duvao.......
Pa to samo u srbiji moze.....a kazu , amerika je zemlja sansi....![]()
Ma bio SRS bez Maje ili sa njom u svakom slucaju Tadic ce verovatno puci ovaj put.
A ako grobar pobedi u prvom, a tadić u drugom krugu jel onda nerešeno?![]()
Ne znam da li žališ ili slaviš zbog toga, ali ima dobre izglede da ne prodje dobro zahvaljujući svom koalicionom partneru, koji će sve učiniti da dovede radikale na vlast i da "sačuva" Srbiju od ulaska u EU i da, naravno, sačuva svoje tajkune od bezvlašća u EU.
Nego kad je on 3 puta bio kandidat.Jednom je ono na proslim a preostala 2 puta?????