Madonna


Pa, kako vreme odmice, muzika joj je sve veci krs.


Inace, nju ne smatram muzicarkom, [ jer to i nije ] !
Sad mozda i ima priuceni vokal, al o talentu ni govora ...
Sve joj producenti i co. sazvacu, a ona dalje razvrstava, rangira, odbacuje ...
Koncerti su joj svi bili besni, i pokoja pesma zarazna, ali mi zbog drugih stvari volimo Madonnu
:per:

Pa gle,meni je sve do Rain-a odlično.
Slažem se da nema neke vokalne sposobnosti,ali da je umetnik,jeste. Vidi se da sve što radi,radi totalno savršeno. Njeni koncerti su jedan šou,predstava,pozorište. Ona nije Celine Dion,ona je Madonna - fantastičan šuomen,perfekcionista,i poruke koje ona šalje su jako duboke.

Mislim da je to za poštovanje. ;)
Taj njen rad i delo,i sve što je postigla.
 
Ne pričaj?!
Meni se čini da je to Live To Tell sa Confessions turneje.
Dakle,snimak sa koncerta.



If I ran away, I'd never have the strength
To go very far
How would they hear the beating of my heart
Will it grow cold
The secret that I hide, will I grow old
How will they hear
When will they learn
How will they know

Da, znam, i ja sam prilikom dočeka 2007. godine gledala na TV-u Madonnin koncert i stvarno su super snimci:super:
 
1990express1.jpg
 
Eeeee, procitah S.E.X juce :D
[ tj. ono malo teksta ^^ ]

I, iskreno ne znam sta je bolje - fotke il "eroticne" pripovetke ...
Ma, ono nije normalno koliko je samo spontana!
Sve fantazije je tako sirovo i prirodno izrucila, bez cenzure, bez dlake na jeziku ...
Ima tekstova posle kojih sam totalno skapirala zasto mi neki pricaju da sam poistovecena sa njom xD

Sve u svemu, bravo Madonna!


[ love is not sex . sex is not love ]



" A lot of people are afraid to say what they want. That's why they don't get what they want "


A vasi utisci ????????? :D
 
Nebrojeno puta sam tu knjigu citao, tacnije gledao fotografije. Madonna je pokazala zasto svi trebamo da je volimo. Iskrena je do bola i pokazala nam svima da fantazije nisu lose, naprotiv. Ona je kaznjena zato sto je imala hrabrosti da se toliko obnazi u svakom smislu. Pronasao sam se u mnogome sto je rekla, a ona na svim fotografijama izgleda predivno.
 
MADONNA "SEX"
Madonna "Sex"

Ovo je knjiga o seksu.

Seks nije ljubav.

Ljubav nije seks.

Ali, najbolje stvari na ovom svetu stvorene su uz pomoć ljubavi i seksa zajedno.

Možete voleti boga, ili planetu. Možete voleti ljude ili neke druge stvari. Ali najlepši način da jedno ljudsko biće ispolji ljubav jeste da voli drugo ljudsko biće.

Ljubav se tako širi kroz univerzum prelazeći sa jednog čoveka na drugog. Ljubav se gradi i neguje. Ljubav treba uzeti i dati.

Ova knjiga ne prihvata nesiguran seks. U njoj su moje fantazije o kojima sanjam kao i mnogi drugi ljudi u časovima dokolice. Te fantazije događaju se u perfektnom svetu, svetu bez AIDS-a. Nažalost, svet nije savršen i kondomi nisu samo potrebni, već obavezni.

Sve što ćete na ovim stranama pročitati i videti je fantazija, san... Likovi i događaji su takođe izmišljeni.

Ali, ako bih htela da ostvarim neke od svojih snova, odlučila bih se na siguran seks, seks sa upotrebom kondoma. To savetuje i vama.



Moje ime je Dita

Ja ću biti tvoja gospodarica noćas.

Ja ću biti tvoja voljena, draga.

Isključi svetlo.

Biću čarobnica tvog srca.

Ja nisam veštica.

Ja sam ljubavni stručnjak.

Izmeniću tvoj život.

Ja sam otvoreni cvet.

Radi kao što ti kažem.

Prepusti se.

Koristićemo kavez.

Imamo puno konopaca.

Nisam ljuta, ni besna... puna sam nade.

Upalila sam sveće i one će goreti jer su fine i meke. Kad počnu da se tope, ja ću te podići...

Nema greha i nikome se ne sudi.

Savij se Baby, nateraću te da se smeješ...



Da li mislite da je moguće osetiti zadovoljstvo i bol u isto vreme?

Naravno. To je sex otpozadi. Najlepši način da istovremeno osetiš obe stvari. Svi nervni završeci nalaze se u tvojoj guzi, ali ako nisi dovoljno uzbuđen, ili to ne radiš kako treba, stvari mogu krenuti naopako.

Ima nešto uzbudljivo u tome - biti vezan.

Kao kad ste bili beba i mama vas je vezivala za sedišta auta. Htela je da budete bezbedni. To je bio jedan akt ljubavi.

Jedino onaj ko te povredi može da te zadovolji.

Samo onaj ko ti nanese bol može i da ga otkloni.



Dragi Džoni,

Ingrid i ja ležimo gole na palubi i mažemo se losionom. Osećam se veoma opušteno dok me Ingrid liže, dakle, oprostićeš mi što je ovo jedna mokra i kratka poruka.

Dok pokušava da opkorači ogradu, Ingrid dovikuje mornarima da nam se pridruže. Bio bi polaskan da znaš kako ona svakog naziva Džoni. Nadam se da će biti oprezna dok se sa tako mokrom mačkicom naslanja preko ograde. Naravno, nemam ništa protiv toga, šta više, ovako joj se najbolje vidi guza koja je prelepa i spremna za *******.

Kad bih mogla da prestanem da se poigravam sa samom sobom i mislim na seks.

Zadovoljiću Ingrid svojim prstom, dok se nije predomislila. To je jedini način da je uklonim sa ograde.

Požuri da nas iznenadiš i zabaviš nečim novim.

Tvoja iskrena Dita.





Najbolji način da nekoga zavedete jeste da sebe učinite nepristupačnim/om.

Jednostavno, sve vreme budite zauzet-i/e i on/ona će žudeti da vas vidi.

Ne idite u krevet prvih pet izlazaka. Budite nezainteresovan-i/e, ali ne previše, inače će pomisliti da nemaju nikakvu šansu. Ipak, zapamtite da je uvek dobro ako igrate na kartu kako vas je teško dobiti!

Nema boljeg načina da se probudite nego sa voljenim koji je u vama.

On me uzima otpozadi.

Obožavam taj način, jer tako mogu da ležim pretvarajući se da spavam dok se on igra... Dozvoljavam mu da svrši, misleći da ja to ne znam... Kakva šansa! Ali, puštam ga da misli kako je jako pametan, kako u svakom slučaju čini nešto važno...

Postoje dobri i loši barovi, i u njima sam se uvek dobro provodila.

Volim i gay barove.

Međutim, barovi u kojima se muškarci skidaju za žene uvek su mi bili odvratni. Ti momci ne umeju da igraju kao oni u pravim gay barovima, koji imaju stvarno dobra tela.

Ne samo snažna i glupa, već vitka i lepa. Momci iz "Gaiety"-a, na primer, imaju najlepša tela i najbolji su igrači.

Momci koji tvrde da nikada nisu imali fantaziju da budu sa drugim muškarcem - takođe lažu!

Bila sam u prilici da proverim seksualnu politiku nenapadnih tipova. Kako me doživljavaju, kako se grle i spavaju sa drugim tipovima. To me je podstaklo na razmišljanje.

Nemojte misliti da su žene niža bića od vas. To vas naravno, neće boleti.





Volim moju pičkicu.

Ponekad nemam ništa na sebi, zurim u nju u ogledalu i pitam se kako bi izgledala bez ijedne dlačice, kao kad sam bila beba.

Sedim na ivici kreveta raširenih nogu, pitajući se šta drugi vide. Ponekad stavim svoj prst u nju i vrteći ga u krug kroz guste dlačice pokušavam da doznam šta oseća penis ili jezik kada sedim na njemu.

Izvučem prst i stavim ga u usta. On miriše kao sveža beba, puna života.

Volim moju pičkicu.

To je kompletan siže mog života. Mesto gde se odigravaju najbolnije stvari, ali koje mi pričinjavaju neopisivo zadovoljstvo.

Moja pičkica je hram u kome se stiče znanje.

Često sanjam jedan san. Ležim na plaži sasvim gola. Kasno je popodne i sunce i dalje prži, ali ne tako okrutno. Pomalo sam pijana i jedna muva mi zuji oko tela, dodirujući mi ruke i lice. Koža mi je do te mere vrela od sunca i unutrašnje toplote mog sopstvenog tela da moram leći blizu vode kako bi mi talasi zapljuskivali i hladili udove. Čujem huk okeana i osećam pesak koji šušti pod mojim telom. Voda nadolazi ravnomerno me zapljuskujući i naglo povlači. Dlačice mi se presijavaju kao vlažna paukova mreža. Telo mi je apsolutno predato i sasvim na raspolaganju moru. Miriše jasmin i heliotrop.

Odjednom me je natkriljuje senka neke prelepe devojke, čija koža i duga kosa presijavaju od losiona za sunčanje. Osećam da joj je osmeh stidljiv. Ona se saginje nadamnom, ali se ja pravim da spavam i ne pomeram se. Ona prislanja uho na moje grudi, osluškujući, i zadovoljna otkucajima srca koje je čula, polako se pridiže. U jednom jedinom deliću sekunde njeno oko biva uhvaćeno odsjajem moje rubinske minđuše, koja visi na mom uhu kao kap krvi. Posegnula je rukom da je dodirne, ali je ja zaustavljam. Najpre je uplašena, ali moj osmeh je izmamio i njen, pošto je shvatila da je sve to bila samo igra.

Nije pobegla. Naprotiv, prilazi mi bliže i mogu da osetim njen meki dah na svojoj kože. Nebo je zlatno, a njen osmeh neotrovan. Ona ne skida pogled sa mog pogleda.

Pošto meje pitala da li sam dobro, a ja joj odgovorila da sam žedna, zahvatila je pune šake vode iz mora i zapljusnula me po licu. Povukla sam je sa mnom na pesak i golicala dok nije počela da vrišti od smeha. I pre nego što sam mogla pretpostaviti, zasvetlucala je odsjajem polarnog leda, pognula se i poljubila me kao nevaljala učenica svojim ružičastim mekim usnama. Kroz moje vene prostrujao je topli osećaj i razlio se krvotokom. Gledala sam joj u oči iz kojih je strah sasvim iščileo.

Nad njom sam i sunce mi bije u leđa dok talasi spajaju naše noge. Ona se ne pomera, pritiskam je čitavom svojom težinom, šireći joj noge. Jedna sitna kapljica znoja sa mojih grudi pala je na njen vrat i ja sam je polizala. Ponovo susrećem taj pogled koji prodire pozivajući: "Sve što budeš htela". Poljubila sam joj usne već poluotvorene. Njeni zubi kao minijaturni kineski porcelan grize me za usnu i ja je kažnjavam odgurnuvši je od sebe. "To je taj trenutak koji najviše volim, mali trenutak večnosti pre konačne odluke da se prepustim sasvim, posle čega, to unapred znam, sva njegova čarobnost odlazi zauvek, sa njim." Otresam grudi o njeno lice, ona ih je zgrabila rukama stežući nepopustljivo, ližući jednu za drugom moje bradavice svojim jezikom. Odjednom, vlaga među mojim nogama nije imala više ništa sa talasima koji su nas zapljuskivali. Moja mačkica je vlažila i ja sam želela da me dodiruje.

tila sam se da je poljubim i zadignem joj dugačku majicu koju je nosila kao haljinu. Ispod nje je bila gola. Rekla sam joj da bih mogla vrlo brzo da svršim, a ona je odgovorila da umire od žeđi i želje da popije sok moje mačkice. Stavila je svoj prst u nju a ja sam proždirala bradavice njenih dečačkih grudi. Rekla je da želi da me proba i njene ruke su dohvatile moju guzu koja se ljuljala prema njenom licu. Lizala je moju mačkicu najslađim jezikom, a čudni zvuči nalik na plač deteta izlazili su iz mog grla dok sam u nju izlivala najčistiji deo sebe. Pala sam na pesak iscrpljena od vrućine, alkohola i uzbuđenja.

Rekla mi je da moja mačkica ima sladak ukus, a ja joj kažem da skine majicu i legne na stomak. Spajam njene noge uz svoja stopala i divim se ružičastoj vlazi njene unutrašnjosti.Sunce i morski galebovi postaju naši voajeri. Želim da učinim zadovoljstvo moru, širim joj noge i dopuštam da je talasi naizmenično zapljuskuju. Sela sam u njeno krilo drhteći od ružičaste svetlosti. Moj nos je dodirnuo njen. Osetila sam more, heliotrop, njen životinjski miris koji podseća na mošus i vanilu. Najpre sam ljubila njenu unutrašnjost sa ukusom soli. Liži me - molila je - i ja sam je lizala. Stavila sam svoj jezik u njenu ružičastu vlažnost i ona je počela da stenje. Zatim sam stavila svoje prste, najpre jedan a zatim dva, istovremeno je ližući i dalje. Njeno telo je bilo lučno savijeno i ja sam ispila svaku kap njenog slatkog nektara. Zatim sam legla pored nje i poljubila je nežno, dopustivši joj da proba svoju sopstvenu mačkicu.

Smešila se i primetila sam da su joj prednja dva zuba razmaknuta na isti način kao i moji zubi. Ležala sam na leđima gledajući u nebo čija je fantastična crvena boja prelazila u ružičastu i ljubičastu. Nebo je boje pičkice. Bila sam zadovoljna. Pronašla sam njenu ruku i stegla je. "Kako se zoveš?" - pitala sam.
 

Back
Top