Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
9 Apr 2009. 12:51 | Izvor: Beta
Madona pala s konja

Americka pop zvijezda Madona zadobila je lakše povrede kad je pala sa konja koji se uplašio od fotografa, javile su svjetske agencije.

madonna%20konj.jpg

Incident se dogodio u subotu, na Long Ajlendu, a 50-godišnja pjevačica, koja je bila prebačena u bolnicu, ubrzo je puštena pošto je zadobila samo lakše povrede i modrice, navela je njena predstavnica za medije.

"Incident se dogodio kad se konj kojeg je jahala Madona uplašio od paparaca koji je iskočio iz žbunja da bi fotografisao pjevačicu koja je bila u posjeti prijateljima", piše u saopštenju Liz Rozenberg.

Madoni to nije prvi pad sa konja: prvi put se to dogodilo u ljeto 2005. na njenom imanju u Engleskoj, a tada je nagnječila tri rebra i slomila ključnu kost i ruku.

Pa ljudi ona je mala 154 cm ,takvi se brže oporavljaju.

Kako bre nece doci kad ja vec cekam na Uscu :D ??

* Jao, juce izvalih da imam Like a virgin plocu ^^
Kako samo smesno zvuci njen ondasnji glas u kombinaciji sa pucketanjem gramofona ...

To je bilo prije više od 20 godina.Ona sad već ima 50 godinica.

Pa ljudi ona je mala 154 cm ,takvi se brže oporavljaju.

To je bilo prije više od 20 godina.Ona sad već ima 50 godinica.

Pa, kako vreme odmice, muzika joj je sve veci krs.

Inace, nju ne smatram muzicarkom, [ jer to i nije ] !
Sad mozda i ima priuceni vokal, al o talentu ni govora ...
Sve joj producenti i co. sazvacu, a ona dalje razvrstava, rangira, odbacuje ...
Koncerti su joj svi bili besni, i pokoja pesma zarazna, ali mi zbog drugih stvari volimo Madonnu
:per:

Pa malo mi je novijih njenih pjesama dakle poslije vrhunca i početaka odnosno 80-ih godina nije baš neka.Ona je više plesačica odnosno šoumenka nego pjevačica.Odnosno performerica. Voliš je jer zna što raja hoće. Nijedan spot neće biti ko Like a prayer.

Back