Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pop ikona Madona održaće koncert 25. septembra na plaži "Jaz" u Budvi, rečeno je danas na konferenciji za novinare u hotelu "Splendid" u Bečićima.

Madona će koncert održati u okviru promotivne turneje "Stiki end svit" po Americi i Evropi. Karte za koncert biće puštene u prodaju 11. jula po ceni 200 evra za VIP ložu, 70 evra za mesta pored bine i 35 evra za ostale karte. U okviru turneje Madona će održati koncerte u Nici, Rimu, Cirihu, Parizu i Beču, rekao je jedan od organizatora Ričard Herman.
"Koncert će trajati dva do dva i po sata", rekao je Herman i dodao da će u Budvu doći 19 šlepera sa potrebnom opremom, a bina će biti dugačka 100 metara sa 10 metara visine. Očekuje se da će koncertu prisustvovati 65.000 posetilaca, za koje će biti obezbeđena parking mesta, a za goste iz okruženja prevoz do Budve.
Ti kao da pratis crnogorske forume ;)

Ako imaš nekog na umu, da upoznam kad se budem videla sa tobom :lol:
Izgleda da ipak dolazi
Pa dobro
Ja sam skupila pare zasad za starke i kartu
Skupiću valjda još neki evrić, da sama platim i put do Budve :mrgreen:
Ma nemam nikoga na umu trenutno.

Uh najbolje ti je da na koncert ne ides u NOVIM starkama, jer ces ih s'ebati. Najbolje je neke starije koje ces poslije moci baciti. Ja sam sacuvao patike sa koncerta Rolling Stonesa koje su evo.. jos uvijek pune prasine. Stoje mi na vidnom mjestu u sobi, kao vrsta muzejskog exponata. Imam obicaj da kazem ljudima : "Evo u ovim patikama sam bio na R Stonesima. Original prashina" ;)

Znam
Imam taman starke za Madonnu
Maslinasto zelene, jedna pertla narandžasta, druga bela
Pa kad se pojavim tamo :lol:
Ustvari
Ja planiram da kupim više para starki na moru, pošto će svi da mi daju pare, a i imam svoje...
Od tebe očekujem stručnu pomoć pri izboru :mrgreen:

Znam
Imam taman starke za Madonnu
Maslinasto zelene, jedna pertla narandžasta, druga bela
Pa kad se pojavim tamo :lol:
Ustvari
Ja planiram da kupim više para starki na moru, pošto će svi da mi daju pare, a i imam svoje...
Od tebe očekujem stručnu pomoć pri izboru :mrgreen:
Okay ;)
Ima stavrno ima. Bas sam gledao nekakve sa cvjeticima All Star patike. Interesantne.

Back