Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Budva (Beta) - Švedska pop pjevačica Robin biće specijalna gošća svjetske zvijezde Madone na njenom koncertu 25. septembra na plaži Jaz kod Budve, objavio je “Multimedia Records“.
Robin Miriam Karlson(29) kasnih 1990-ih godina se proslavila u Švedskoj pop hitovima "Show Me Love" i "Do You Know (What it Takes)", a posljednjih godina napravila svjetsku karijeru u kojoj je najznačajniji singl "With Every Heartbeat" (2005).
"Bila sam obožavateljka Madone od malih nogu. Uzbuđena sam što ću dijeliti pozornicu sa njom i pjevati njenoj publici", rekla je Robin, a prenosi "Multimedia", zastupnik za Srbiju njene diskografske kuće "Universal“.
Osim u Budvi, Robin će nastupiti kao specijalna gošća Madone tokom njene turneje "Sweet&Sticky" na koncertima u Nici, Berlinu, Cirihu, Amsterdamu, Frankfurtu, Lisabonu, Beču i Atini.
Spektakl na Jazu biće jedini Madonin koncert u regionu ove godine.

Filmography

AS ACTRESS

“A Certain Sacrifice” (1985) - (Bruna)
“Vision Quest” (1985) - (Singer at club)
“Desperately Seeking Susan” (1985) - (Susan)
“Shanghai Surprise” (1986) - (Gloria Tatlock)
“Who´s that Girl” (1987) - (Nikki Finn)
“Bloodhoundsof Broadway” (1989) - (Hortense Hathaway)
“Dick Tracy” (1990) - (Breathless Mahoney)
“Shadows and Fog” (1992) - (Marie)
“Rosanne & Tom Arnold/Red Hot Chili Peppers” (1992) - (Liz Rosenberg)
“Saturday Night Live” (1 episode, 1992) - (Liz Rosenberg)
“A Leage og Their Own” (1992) - (Mae Mordabito)
“Body of Evidence” (1993) - (Rebecca Carlson)
“Dangerous Game” (1993) - (Sarah Jenkins)
“Blue in The Face” (1995) - (Singing Telegram)
“Four Rooms” (1995) - (Elspeth)
“Girl 6″ (1996) - (Boss #3)
“Evita” (1996) - (Eva Perón)
“The Next Best Thing” (2000) - (Abbie Reynolds)
“Star” (2001) - uncredited - (Star)
“Swept Away” (2002) - (Amber Leighton)
“Die Another Day” (2002) - uncredited - (Verity)
“Dolls and Dolls” (2003) - TV episode - (Liz)
“Will and Grace” (2003) - 1 episode - (Liz)
“Arthur et Les Minimoys” (2006) - (Voice of Proncess Selemia)

AS PRODUCER

“Madonna, Truth or Dare” (1991) - (Executive Producer)
“Sex” (1992) - (Executive Producer)
“Madonna, Drowned World Tour” (2001) - (TV) - (Executive Producer)
“Agent Cody Banks” (2003) - (Executive Producer)
“Agent Cody Banks 2″ (2004) - (Executive Producer)
“30 Days Until I´m Famous” (2004) - (TV) - (Executive Producer)
“I´m Going to tell you a Secret” (2005) - (Executive Producer)
“Madonna, The Confessions Tour Live from London” (2006) - (TV) - (Executive Prod.)
“Filth and Wisdom” (2008) - Completed - (Executive Producer)
“I am Because We Are” (2008) - Post production - (Executive Producer)
“Digger” (2008) - pre production - (Producer)

AS DIRECTOR

“Filth and Wisdom” (2008) - completed

AS WRITER

“Madonna, Drowned World Tour” (2001) - (TV) - (Conception)
“I am Because We Are” (2008) - (TV) - Post Production

MUSIC DEPARTMENT

“Inside Die Another Day” (2003) - (Composer Additional Music)

Američka pop pevačica Madona i njen suprug, britanski režiser Gaj Riči ne nameravaju da se razvedu, saopštila je Madonin portparol Liz Rozenberg demantujući tako medijske spekulacije da se par razilazi.

Već nekoliko meseci u štampi se provlače spekulacije da Madona i Riči, koji žive u Londonu, planiraju razvod. Mediji su čak nedavno objavili da je Madona angažovala pravnu zastupnicu Fionu Šakleton, koja je inače bila advokat Pola Makartnija u razvodu Heder Mils.

Nagađanja oko razvoda dostigla su vrhunac prošle sedmice kada je londonski tabloid "Dejli miror" objavio na naslovnim stranama priču o Madoni i Ričiju navodeći sve navodne sukobe u braku čuvenog para.

Ipak, pisanja tabloida Madona je demantovala posredstvom svoje predstavnice za štampu koja je izjavila da njihovom braku nije potrebno "izlečenje".

"Gaj je došao u Njujork kako bi bio sa svojom suprugom i porodicom. On nije došao da bi spasao brak, jer to nije potrebno. Njih dvoje ne nameravaju da se razvedu", izjavila je Rozenberg za magazin "People".

Pisanja medija o njihovom navodnom razlazu podgrejala je i priča da je Madona došla u Njujork kako bi se pripremila za svetsku turneju, a od Gaja Ričija nije bilo ni traga ni glasa. Američki mediji čak su pokrenuli i priče o tome da se Madona viđa sa bejzbl igračem Njujork Jenkisa Aleksom Rodrigesom i tvrdili da se njih dvoje viđaju u jednom apartmanu u Njujorku.

Madonina predstavnica za štampu demantovala je i te glasine. "Madona i Aleks imaju istog menadžera, Gaja Osirija. Da, videli su se, znaju se od ranije, a Madona je vodila i decu na jednu utakmicu Jenkisa prošle nedelje. To je sve, nemam tome ništa da dodam", kaže Rozenberg.

Madona (49) i Riči (39) venčali su se decembra 2000. godine u Škotskoj. Njih dvoje upoznali su se na jednoj zabavi koju je svojevremeno priredio pevač Sting i njegova supruga Trudi Stajler.

Madona i Riči imaju sina Roka, a 2006. su uzvojili i Dejvida Banda, dečaka iz Malavija. Madona takođe ima ćerku Lurd iz njenog drugog braka. Ona je bila u prvom braku 1980-ih sa holivudskim glumcem Šonom Penom.

Ja mislim da Madonni treba nekakav muskarac poput mene.
Mogao bih da budem s njom jedno 5 -6godina maximum a onda - komotno neka trazi negog drugog.
Kakav kretan taj Gej Rici. Uh... Ja bi Madonnu tukao svaku vece.

Back