Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sve je izvesnije sa će se kraljica popa Madona i njen suprug, britanski režiser Gaj Riči uskoro razvesti, a zvanična procedura za razvod braka biće pokrenuta nakon što slavna pevačica u novembru koncertom u Meksiku privede kraju svetsku turneju „Sticky and Sweet“, kojom promoviše svoj poslednji album „Hard Candy“, prenose svetski mediji. Ovih dana očekuje se i zvanična potvrda da će Madona 25. septembra na plaži Jaz održati jedan od koncerata na ovoj turneji.

- Iako se njihov brak bliži kraju, Madona i Gaj ne žele da govore o tome do završetka njene turneje. Njihov odnos u poslednje vreme više podseća na odnos između brata i sestre nego između supružnika i zato smatraju da je najbolje da se to okonča - ispričao je za „Dejli miror“ neimenovani izvor blizak pevačici i demantovao da je među slavnim supružnicima bilo žučnih svađa, kako su to mediji pokušavali da predstave.
- Odlučili su da je najbolje da ostanu prijatelji. Sve je to veoma tužno, ali oni su rešeni da se rastanu prijateljski - dodao je isti izvor. U dokumentarcu koji se snimila za MTV, Madona je prvi put otvoreno govorila o braku sa poznatim rediteljem i priznala da se „udala iz potpuno pogrešnih razloga“.
- Ispostavilo se da moj suprug nije onakav kakvim sam ga zamišljala. Želela sam da okončam sve - izjavila je tada pevačica.
Nakon toga Madona je pokušala da svoj brak „zakrpi“ usvajanjem dečaka Dejvida Bande iz Malavija, čemu se Riči od početka protivio smatrajući da im usvajanje deteta nije potrebno.
Vreme je prolazilo a Madona je sve češće u javnosti viđana sama, a Gaj se nije pojavio ni na svečanoj ceremoniji u martu kada je Madona primljena u „Kuću slavnih“ rokenrola.
Madona se početkom godine preselila iz Londona u Njujork, pravdajući se u početku poslovnim obavezama u Americi, ali je sada izvesno da je to bio prvi korak ka napuštanju Gaja. U njenom stanu u Njujorku u toku su radovi na adaptaciji i renoviranju kako bi joj se i deca pridružila u skorije vreme.

Kraljica pop muzike Madona unajmila je advokata Fionu Šeklton da vodi njenu brakorazvodnu parnicu sa suprugom Gajem Ričijem.

Ranije ovog meseca, britanski mediji preneli su vest da je Madona unajmila Nikolasa Mostina, jednog od najboljih britanskih advokata za razvode, sa kojim se sastala početkom meseca kako bi "dogovorili detalje oko vođenja postupka", ali čini se da je kraljica popa pronašla boljeg od najboljeg.

Fiona Šeklton, dama koja je vodila brakorazvodnu parnicu bivšeg "Bitlsa" Pola Makartnija i Heder Mils, i koja je , kako prenosi britanska štampa "uspela Makartniju da sačuva imetak od 825 miliona, osim 'tričavih' 24,5 koji su otišli Milsovoj", advokat je koji će zastupati kraljicu popa.

Madona, čije bogatstvo je procenjeno na 300 miliona funti, od Fione traži pravni savet u slučaju razvoda od poznatog reditelja sa kojim je u braku sedam godina.

Problem je u činjenici da Madona i Gaj nisu potpisali predbračni ugovor, što bi značilo da će Gaj dobiti polovinu njenog bogatstva.

Priče o razvodu poznatog bračnog para nisu novost. Jedan od poslednjih pokušaja da spasu brak, bio je krajem prošle nedelje, poznati bračni par odlučio da neko vreme provede zajedno u Milanu.

"Spavali su u potpuno odvojenim sobama. On je snimao reklamu sa Džordžom Klunijem, a ona je obilazila kreatore", rekao je izvor blizak paru. "Njih dvoje su kao brodovi koji se mimoilaze u noći. Prava istina je da jedno drugom idu na živce!"

kao fan Dime Bilana predajem vam sledecu novost
-Dima Bilan and Madonna invited to Prince of Brunei' anniversary

Brunei Darussalam, officially the State of Brunei, Abode of Peace, is a country located on the north coast of the island of Borneo, in Southeast Asia. The Prince Azim, heir to the throne, invited the Eurovision Song Contest winner Dima Bilan and the American star Madonna to his anniversary party. According to the newspaper "Komsomólskaya Pravda", the Prince wants to congratulate Dima Bilan to his victory in Eurovision – event that he assists every year.

“It’s an honour to sing with Madonna”, told Bilan to his friends. The concert is not confirmed yet, but it’s close to go on, because Timbaland producer of “Believe” also produced “Hard Candy”, Madonna’s last album.-

Gaj priznaje - Ja sam krivac

London (AP) - Britanski reditelj i muz poznate americke pevacice Madone, Gaj Rici, priznao je u poslednjem intervjuu datom za kablovsku mrezu NBC, da su on i njegova slavna supruga na korak od razvoda. Gaj tvrdi da je od pocetka njihove veze bio opterecen medijima koji su ih u stopu pratili, a sto je kulminiralo usvajanjem malog Dejvida iz Malavija, protiv cega je on bio jer je dete crne puti. Njegova supruga je, tvrdi, upravo zbog publiciteta odabrala da to bude malo crnce, ali na to niko nije obratio paznju i od tada pocinju njene masovne histerije.
Ipak, kao osnovni razlog, koji je poznati par doveo do razvoda Gaj otkriva da je on dugo godina zaljubljen u Madoninu drugaricu Lizu Dennis, koja je uvek bila uz nju kada joj je bilo najteze, a njega je nekoliko puta odbila. Gaj je oznacio i prijateljstvo njegove zene sa Lizom, kao jedan od osnovnih razloga za razvod braka.
"Liza je neunistiva, ona je puna energije, hoce svakom da pomogne i uvek je bila uz Madonu i mene. Medjutim, nas je u braku bilo troje. Madona, Liza i ja. Iako sam bio ozenjen Madonom, stalno sam ceznuo za Lizom. Madona je to znala, ali ona je prosto opsednuta druzenjem sa njom. Liza joj je od pocetka pomagala i 95% njene karijere je proteklo u najboljem redu uparavo zahvaljujuci Lizi. Ona je cak i dobrovoljno htela da se povuce, ali ja sam je molio na kolenima da ne ide. Ipak, ovaj brak nije mogao da uspe. Trebalo je da se ne zenim sa zenom koju ne volim i da budem uporan i smuvam se sa Lizom. Ja sam krivac."

Kraljica popa Madona je samo rekla: "Ko ne voli Lizu ne voli ni mene" :cool:

Pop ikona Madona održaće koncert 25. septembra na plaži "Jaz" u Budvi, rečeno je danas na konferenciji za novinare u hotelu "Splendid" u Bečićima.

Madona će koncert održati u okviru promotivne turneje "Stiki end svit" po Americi i Evropi. Karte za koncert biće puštene u prodaju 11. jula po ceni 200 evra za VIP ložu, 70 evra za mesta pored bine i 35 evra za ostale karte. U okviru turneje Madona će održati koncerte u Nici, Rimu, Cirihu, Parizu i Beču, rekao je jedan od organizatora Ričard Herman.
"Koncert će trajati dva do dva i po sata", rekao je Herman i dodao da će u Budvu doći 19 šlepera sa potrebnom opremom, a bina će biti dugačka 100 metara sa 10 metara visine. Očekuje se da će koncertu prisustvovati 65.000 posetilaca, za koje će biti obezbeđena parking mesta, a za goste iz okruženja prevoz do Budve.

Back