immph
Poznat
- Poruka
- 7.095
Neverending!!!tokyo:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da jeste "bolji" ona još dan danas ima hitove, a on polako pada u zaborav...skriva se od ljudi u onom svom neverending ranču sa gomilom dječice s povezom preko nosa
mislim ono...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neverending!!!tokyo:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da jeste "bolji" ona još dan danas ima hitove, a on polako pada u zaborav...skriva se od ljudi u onom svom neverending ranču sa gomilom dječice s povezom preko nosa
mislim ono...
hertz:ja ni to nisam znala! :shock:
ili si ironična???? :-? :-|
Tacno je...postoji na temi text o tome,i slike gde se bas vide bele fleke po njegovom telu !!! On i sada nije potpuno beo,iako tako izgleda !Zato se i sminka,da bi prekrio te fleke na licu ! Za vise informacija,ako vas zanima,dodjite na temu da ne spamujemo vise ovu o Madoni,kad vec postoji tema Majkl Dzekson !!!MadonnaGirl:I ja sam to isto mislila.
Dobro,ako je Billie Jean u pravu
a verujem da jeste
onda je ok!!!
Ako te zanima vise,dodji na temu Majkl Dzekson !!hertz:jesi sigurna u to? mislim, ja za to prvi put čujem........ :shock:
ja sam oduvijek mislila da mu je smetalo što je crnac pa je promijenio boju kože i to :shock: :?
Oktobar1864:meni se bas svidja par pesama...na pr: frozen, power of goodbye, i la isla bonita...![]()
Madonna je mnogo lepsa od Sharon 8)Cherish
ovdje je Madonna ista Sharon Stone
Super spot, kao i svaki. Erotica je moj favorit.meni se jako svidja spot za pemu bad girl...pa i sama pesma..![]()
Mozda nam Madonna dodje na sledecoj turneji![]()