Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
tokyo:
:roll: :roll: :roll: :lol: :lol:
da jeste "bolji" ona još dan danas ima hitove, a on polako pada u zaborav...skriva se od ljudi u onom svom neverending ranču sa gomilom dječice s povezom preko nosa
mislim ono...
Neverending!!! :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: Hee,Hee!!!Hee,Hee,Hee!!!Hee,Hee!!!Hee,Hee,Hee!!!Hee,Hee!!!Hee,Hee,Hee!!!Bas se vidi da znas... i tako...u vezi hitova ... svako ko zna sta je kvalitet jos uvek slusa njegovu muziku.Ali hajde da pricamo o njemu na temi koja za to sluzi.Nastavi tamo da mlatis , a mi cemo da te ispravljamo koliko god to trebalo!!!I nesto o Madonni-Madonna je cool!!! 8)

MadonnaGirl:
I ja sam to isto mislila.
Dobro,ako je Billie Jean u pravu
a verujem da jeste
onda je ok!!!
Tacno je...postoji na temi text o tome,i slike gde se bas vide bele fleke po njegovom telu !!! On i sada nije potpuno beo,iako tako izgleda !Zato se i sminka,da bi prekrio te fleke na licu ! Za vise informacija,ako vas zanima,dodjite na temu da ne spamujemo vise ovu o Madoni,kad vec postoji tema Majkl Dzekson !!! ;)

hertz:
jesi sigurna u to? mislim, ja za to prvi put čujem........ :shock:
ja sam oduvijek mislila da mu je smetalo što je crnac pa je promijenio boju kože i to :shock: :?
Ako te zanima vise,dodji na temu Majkl Dzekson !!

Nije losa Madonna,ima neke dobre pesme i ona je Queen of pop! Cisto da prozborim jos nesto o njoj !!! :D

za just like a prayer me vezu uspomene:lol:

u jednom klubu napolju, uz tu stvar, ceo klub je krenuo da tapse u istom ritmu, ribe su pocele da se skidaju, i krenula je pena k'o iz americkih filmova....sad kad se setim...do yayaa:mrgreen:

Madonnu vise volim kao licnost, nego kao pevacicu. Ona je definitvni fenomen i zena koja je uspela u svemu sto je naumila. **** joj se sto joj drugi kazu, ona tera po svome i ne libi se da kaze sto misli.

Super je Madonna...strava mjuzu je pravila tokom cele karijere...pogotovo 80ih.
Baš mi je drago što je ostvarila svoj cilj i što ni u jednom trenutku nije pala, stvarno je zapanjujuće kako je konstantno opstala u svetu muzike..baš prava retkost za poznate ličnosti, jer se uvek pojave uništitelji koji bi uzeli pare po svaku cenu...
Svidja mi se i muzika tokom 90ih...Frozen je ubedljivo najjača pesma..obožavala sam je kao mala :D
Koncerti su vrhunski i maksimalno profesionalni, ima sjajan scenski nastup...glasovne mogućnosti i nisu neke, ali brate kad je (jednim delom) uspela da njime zavlada svetom, nemam prava da se bunim...
Madonna je strava!!!!

Imam sve njene pesme, moja mladja sestra je sluša....
Ima i dobre spotove takodje...Vogue i Material Girl su najjači
A Frozen je nešto najjače ikada od Madonne!!!! I pesma i spot!!!! Savršenstvo!!!!!

madonna_sex_08.jpg

Back