MadonnaGirl
Elita
- Poruka
- 23.835
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne budi grubaMadonnaGirl:tako je.........
vi sto mrzite madonnu
CRKNITE

Volim ih sve!!!Madonna je imala tezak zivot, ali je uspela.Cuo sam negde da je jedno vreme jela samo kokice dok je bila siromasna.Veoma je postujem!!!nik_kok2:Ovde mozete da pisete o najboljoj pevacici svih vremena MADONNI.
Mozete i o Britney,Christini Aguileri itd... :-D
yuradak:M A D O N N AM A D O N N A
Ima li na ovom forumu obozavaoca Madonna-e za caskanje.
MadonnaGirl:Dal je moguce da jos neko OBOZAVA madonnu kao i ja............
znaci zena je zakon
kako je samo uspela
iz nicega stvorila nesto......
kakva karijera.......kakve pesme........
ona je moj idol...........
Ajde vise oladi i ostavi ga na miru ! Ona jeste kraljica popa,ali i on je isto toliko kralj popa !!! Prestani vise da ga pominjes na svakoj temi !!!Seljacino raspala !!!tokyo:bolje Madonna nego Michael Jackson![]()
e bas ovaj tokyo smara! cccc...Billie Jean:Ajde vise oladi i ostavi ga na miru ! Ona jeste kraljica popa,ali i on je isto toliko kralj popa !!! Prestani vise da ga pominjes na svakoj temi !!!Seljacino raspala !!!
Pa smara,nedefinisana budala !!! Bas mi ide na nerve !!!saint88:e bas ovaj tokyo smara! cccc...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a o madonni... sve najbolje! carica...![]()
slažem se :wink:Billie Jean:nisam veliki Madonin fan,ali nemam nista protiv nje ! Neke pesme su ok,i ona je ipak kraljica popa !!!
I meni.A i novi je super!!! 8) 8)Ne znam zasto se ni bi Madonna nekom svidjala.Bas je super!!!Stvarno je Quuen of POP.Dobro se drzi i uvek je nova!!!Time goes by so slowly for those who wait, no time to hesitate RUN,RUN,RUN Have a god time and FUN!!!hertz:slažem se :wink:
s tim što moram prokomentarisati da me fascinira njeno držanje u njenim godinama, svaka joj čast....pjesme su uglavnom blah blah...ono samo pjevljive ..ne mnogo kvalitetne
ali mi se recimo njen album American life
baš sviđa...... :smile:
immph:Michael Jackson je king of pop, a ona je queen.On jeste bolji,ali nije svako imao srecu da moze da se bavi show bizz-om od malena(izgubio je detinsvo ali je dobio iskustvo i rutinu).Mislim da je sasvim OK i mnogo bolja od drugih.Ali neki put nije ni vazno koliko neko dobro peva , vazan je osecaj koji ti daje , a Madonna je cool!!!![]()
Ma oladi bre.....ne spamuj vise...nije tema o njemu !!! Neverending...nikad cula... !!! A sto se hitova tice...njegovi hitovi se jos slusaju !!! Billie Jean,Thriller,Black or White...i jos dosta njegovih pesama spadaju u one pesme koje traju zauvek,za razliku od Severininih koje traju jedno leto i niko ih nakon toga vise ne spominje !!!A on upravo sada snima novi album,sacekaj bolje da vidis sta ce postici s tim albumom pa onda kazi da pada u zaborav !!!tokyo:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da jeste "bolji" ona još dan danas ima hitove, a on polako pada u zaborav...skriva se od ljudi u onom svom neverending ranču sa gomilom dječice s povezom preko nosa
mislim ono...
Evo ovo cu sada ponoviti poslednji put !!! Nije svojevoljno menjao boju koze !!! Ima vitiligo,jako retku naslednu bolest ! Rano mu se ispoljila,a konstatovali su u cemu je stvar tek '86. ! Eto MadonnaGirl,nema sta da ti smeta sto se toga tice !!!MadonnaGirl:Meni smeta sto je Michael menjao boju koze
Billie Jean:Evo ovo cu sada ponoviti poslednji put !!! Nije svojevoljno menjao boju koze !!! Ima vitiligo,jako retku naslednu bolest ! Rano mu se ispoljila,a konstatovali su u cemu je stvar tek '86. ! Eto MadonnaGirl,nema sta da ti smeta sto se toga tice !!!![]()
hertz:jesi sigurna u to? mislim, ja za to prvi put čujem........ :shock:
ja sam oduvijek mislila da mu je smetalo što je crnac pa je promijenio boju kože i to :shock: :?
immph:Volim ih sve!!!Madonna je imala tezak zivot, ali je uspela.Cuo sam negde da je jedno vreme jela samo kokice dok je bila siromasna.Veoma je postujem!!!
MadonnaGirl:Da,posto je u Njujork dosla samo sa dolarom i nesto centi
i zivela je samo na kokicama i kikirikiju............
WRONG!!!hertz:jesi sigurna u to? mislim, ja za to prvi put čujem........ :shock:
ja sam oduvijek mislila da mu je smetalo što je crnac pa je promijenio boju kože i to :shock: :?
Ako hocete da pricamo o njemu dodjite na temu o njemu!!!Ovo je o Madonni!!! 8)