Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Ne mogu da verujem da uzima od jadnih ljudi pare i skuplja nekoliko jadnih hiljada dolara u humanitarne svrhe,
a ne zna ni samo koliko para ima. Mogla bi da hrani ceo Njujork do kraja zivota.
Da li mislis da ona na te pare sto skuplja od njij nije dodala bar jos 3puta vise
Pre neki dan je obilazila mesto koje je sruseno u NY sto znaci da je sigurno i ona donirala, samo ne prica na sva usta kako je humana!
Dok je Gaga morala da objavi novinarama kako je dala milion dolara
![]()
Zanima me sta ce da uradi za DVD.Mada me iznenadilo da je odabrala Miami.
Bolje bi bilo na velikom stadionu a ne arena al opet ne sumnjam da ce DVD biti![]()
Ja mislim da je uzela Majami da bi joj bacali pare, a i ima da snima dve veceri jer tako uvek rade. Ova sirotinja dole u Kolumbiji joj ne bi toliko para bacala. A idealno je da se snimi kako peva Love Spent i valja se u parama! A ono kad pomesa Celebration i Give it to me mi se ne svidja i nadam se da toga nece biti. Previse je nabacano bez obzira sto su obe pesme vrh.
Sinoc je koncert kazu bio pun problema! (i to bas za DVD) Poeceo je skoro u 12
Neki ljudi su otisli na pola i novac im je valjda vracen! Bilo je i prbolema sa ekranima! Mogu da zamislim sta im je uradila kad se koncert zavrsio, letele su glave!
On Joe Henry's ninth album Scar, you'll find a song called 'Stop'. When he recorded it somewhere in 1999, his wife - Madonna's sister Melanie - advised him to send it to Madonna. And Melanie was right, because Madonna loved the song and re-arranged it with Mirwais into a beautiful track, called Don't Tell Me. Most of the lyrics from Stop were used, but the song got a completely different rhythm and groove.