Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
"......and I haven't stopped yet"

madonna-bfi-london-film-festival-2011-03.jpg

tumblr_mdpp6vMZDN1qjumzho2_500.png

Ne mogu da verujem da uzima od jadnih ljudi pare i skuplja nekoliko jadnih hiljada dolara u humanitarne svrhe,
a ne zna ni samo koliko para ima. Mogla bi da hrani ceo Njujork do kraja zivota.

tumblr_mdpp6vMZDN1qjumzho2_500.png

Ne mogu da verujem da uzima od jadnih ljudi pare i skuplja nekoliko jadnih hiljada dolara u humanitarne svrhe,
a ne zna ni samo koliko para ima. Mogla bi da hrani ceo Njujork do kraja zivota.

Da li mislis da ona na te pare sto skuplja od njij nije dodala bar jos 3puta vise ;)
Pre neki dan je obilazila mesto koje je sruseno u NY sto znaci da je sigurno i ona donirala, samo ne prica na sva usta kako je humana!
Dok je Gaga morala da objavi novinarama kako je dala milion dolara :roll:
tumblr_mdp41kKGpb1rzy3rho1_500.gif

Da li mislis da ona na te pare sto skuplja od njij nije dodala bar jos 3puta vise ;)
Pre neki dan je obilazila mesto koje je sruseno u NY sto znaci da je sigurno i ona donirala, samo ne prica na sva usta kako je humana!
Dok je Gaga morala da objavi novinarama kako je dala milion dolara :roll:
tumblr_mdp41kKGpb1rzy3rho1_500.gif

Da, u pravu si.

tumblr_mcjvmbt6MF1roggxy.gif

Zanima me sta ce da uradi za DVD. :ceka: Mada me iznenadilo da je odabrala Miami.
Bolje bi bilo na velikom stadionu a ne arena al opet ne sumnjam da ce DVD biti :worth:

Ja mislim da je uzela Majami da bi joj bacali pare, a i ima da snima dve veceri jer tako uvek rade. Ova sirotinja dole u Kolumbiji joj ne bi toliko para bacala. A idealno je da se snimi kako peva Love Spent i valja se u parama! A ono kad pomesa Celebration i Give it to me mi se ne svidja i nadam se da toga nece biti. Previse je nabacano bez obzira sto su obe pesme vrh.

Ja mislim da je uzela Majami da bi joj bacali pare, a i ima da snima dve veceri jer tako uvek rade. Ova sirotinja dole u Kolumbiji joj ne bi toliko para bacala. A idealno je da se snimi kako peva Love Spent i valja se u parama! A ono kad pomesa Celebration i Give it to me mi se ne svidja i nadam se da toga nece biti. Previse je nabacano bez obzira sto su obe pesme vrh.

Da ali izgleda da ona bas voli Give It 2 Me :D
Ali bolji je onaj Celebration remix sam bez toga! ;)

charlotte_151112_kevin1news.jpg
charlotte_151112_kevin2news.jpg
charlotte_151112_kevin3news.jpg
charlotte_151112_kevin4news.jpg
charlotte_151112_kevin5news.jpg
charlotte_151112_jimmy3news.jpg
charlotte_151112_jimmy4news.jpg
charlotte_151112_kevin_money1news.jpg
charlotte_151112_mandy1news.jpg
charlotte_151112_mandy7news.jpg
newyorkcity_131112_bobby3news.jpg
newyorkcity_121112_enzo6news.jpg
kansascity_301012_matthew2news.jpg
kansascity_301012_matthew3news.jpg
kansascity_301012_matthew6news.jpg
washingtondc_240912_suzidunn1news.jpg
washingtondc_240912_suzidunn3news.jpg
washingtondc_230912_randy4news.jpg

"You think my naked ass is obscene?
I'll tell you what's obscene.
Men's lack of humanity towards one another.
That is obscene.
Ok?
So get over my naked ass."

Poslednja izmena:

Kao sto sam i rekao, humana ali ne prica na sva usta, za ovo mozda nikad ne bismo ni saznali da Oprah to nije uradila, pa ona prica sa Ellen itd..

Sinoc je koncert kazu bio pun problema! (i to bas za DVD :mrgreen: ) Poeceo je skoro u 12 :eek: Neki ljudi su otisli na pola i novac im je valjda vracen! Bilo je i prbolema sa ekranima! Mogu da zamislim sta im je uradila kad se koncert zavrsio, letele su glave! :zima2::zima2::zima2:
Koncert je sniman u 3D!
Slike od sinoc!
423051_558210720859108_1858947546_n.jpg

26.jpg

8.jpg

img_4592.jpg

Poslednja izmena:
Sinoc je koncert kazu bio pun problema! (i to bas za DVD :mrgreen: ) Poeceo je skoro u 12 :eek: Neki ljudi su otisli na pola i novac im je valjda vracen! Bilo je i prbolema sa ekranima! Mogu da zamislim sta im je uradila kad se koncert zavrsio, letele su glave!

Uf, siguran sam da je odlepila. Onda nije ni dala 100% od sebe tokom nastupa. Valjda ce ih drugo vece izvuci. Mislim da je arena mala za snimanje. Posebno zbog velicine scene.
I ne svidja mi se novi natpis, najbolji je NO FEAR.

tumblr_mdfzxwXzmk1rt1g5po5_1280.jpg

1 BILLION MARK IN TICKET SALES :worth:

Drowned World Tour : $ 75.0 M
Re-Invention Tour : $ 125.0 M
Confessions Tour : $ 194.7 M
Sticky & Sweet : $ 408.0 M
MDNA (So Far) : $ 232.0 M

$ 1.034.700.000,00 (SO FAR AND SINCE 2001 ONLY) :worth:

Nisam znao za ovo :)
On Joe Henry's ninth album Scar, you'll find a song called 'Stop'. When he recorded it somewhere in 1999, his wife - Madonna's sister Melanie - advised him to send it to Madonna. And Melanie was right, because Madonna loved the song and re-arranged it with Mirwais into a beautiful track, called Don't Tell Me. Most of the lyrics from Stop were used, but the song got a completely different rhythm and groove.

Ni ja nisam imao pojma ovo za Don't tell me. Ja obozavam tu pesmu, i dobro je da su uzeli samo tekst
i napravili skroz novu pesmu.

Bas me zanima kako ce da joj izgleda taj DVD sa polupraznom arenom. Jedino ako drugo vece nije kasnila.
A o sledecoj turneji i ne razmisljam. Ako je uopste i bude. Ne znam odakle joj snaga i za ovo. Mada se vidi da
je umorna!!!

Back