Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Izgleda da ona kako je starija sve vece ciljeve postavlja sebi!
 Izgleda da ona kako je starija sve vece ciljeve postavlja sebi! 

Ovde mi izgleda mnogo stabilnije nego za S&S, tamo je krestala i bila mrsava mnogo.
Sad lepse peva, ja sam jedino primetio da Vogue ne peva uzivo, sve ostalo peva...
I to Vogue nema zahtevnu koreografiju. Mada ja kad sam je gledao je izgledala ocajno na probi, mozda joj nije bio dan

Moguce kad je mrzovoljna onda sve radi onako bzvz, ali to je i rekla da ne mora da da 100% svako vece
Revolver ne peva uzivo siguran sam, Vogue i Celebration.. Celebration peva samo pocetak uzivo! Al bez obzira ja cu da poludim za tim nastupom i remixom

Meni se vise svidja njen izgled sa S&S tour, nego sada, narocito u faci, jer je bilo neverovatno gledati je i znati da ima 50 godina, a sada izgleda i dalje super, samo vise shodno svojim godinama. Bez sminke je vec u mnogo gorem stanju nego u vreme S&S. Ja npr. ne volim njeno telo na RIT, tu mi je bas misicava na nacin koji joj oduzima zenstvenost, sada je mnogo umerenije. Ali je u faci bila jako lepa. Sa glasom je bila najslabija za vreme S&S tour, ali sada kad gledam i slusam i nije tako strasno, samo su pesme bile vise za krestanje, dok je DWT glas najbolji ikad!
A nastup za Express Yourself je fantastican, opet bolji nego ono sa puskama na RIT. Mnogo voli te stapove, stickove, puske i sve sto moze da drzi i barata njime dok peva
I koliko sam skontao samo Vogue ne peva uzivo i ne znam zasto, verovatno da predahne za sledeci deo koncerta, jer je to tacno na pola...
Obozavam ovo! Ova verzija je mnogo bolja od one objavljene! Najbolja muzika ona od 2:20