Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda da ona kako je starija sve vece ciljeve postavlja sebi!

Ovde mi izgleda mnogo stabilnije nego za S&S, tamo je krestala i bila mrsava mnogo.
Sad lepse peva, ja sam jedino primetio da Vogue ne peva uzivo, sve ostalo peva...
I to Vogue nema zahtevnu koreografiju. Mada ja kad sam je gledao je izgledala ocajno na probi, mozda joj nije bio dan![]()
Moguce kad je mrzovoljna onda sve radi onako bzvz, ali to je i rekla da ne mora da da 100% svako vece![]()
Revolver ne peva uzivo siguran sam, Vogue i Celebration.. Celebration peva samo pocetak uzivo! Al bez obzira ja cu da poludim za tim nastupom i remixom![]()

Meni se vise svidja njen izgled sa S&S tour, nego sada, narocito u faci, jer je bilo neverovatno gledati je i znati da ima 50 godina, a sada izgleda i dalje super, samo vise shodno svojim godinama. Bez sminke je vec u mnogo gorem stanju nego u vreme S&S. Ja npr. ne volim njeno telo na RIT, tu mi je bas misicava na nacin koji joj oduzima zenstvenost, sada je mnogo umerenije. Ali je u faci bila jako lepa. Sa glasom je bila najslabija za vreme S&S tour, ali sada kad gledam i slusam i nije tako strasno, samo su pesme bile vise za krestanje, dok je DWT glas najbolji ikad!
A nastup za Express Yourself je fantastican, opet bolji nego ono sa puskama na RIT. Mnogo voli te stapove, stickove, puske i sve sto moze da drzi i barata njime dok peva
I koliko sam skontao samo Vogue ne peva uzivo i ne znam zasto, verovatno da predahne za sledeci deo koncerta, jer je to tacno na pola...
Obozavam ovo! Ova verzija je mnogo bolja od one objavljene! Najbolja muzika ona od 2:20