Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
561518_226498544143656_873658886_n.jpg

Watch this!

Najbolji nastupi na najboljoj turneji, tj najbolje od najboljeg:

Girl gone wild
Express yourself
Give me all your love
Candy shop
Human nature
Like a virgin
I'm addicted
Celebration

Nikad ne potcenjuj Madonu. To nije normalno koliko ta zena radi i koliko ima snage, to je ono sto svi kod nje postuju bili fanovi ili ne.
Nego ako smo se pitali sta moze biti bolje od Cnf i S&S, a ona nam dala MDNA, onda ne smem ni da se zapitam kako ce izgledati sledeca turneja.

tumblr_m9vv2fmirK1r2dk19o1_500.jpg
tumblr_m9vuzzjhu91qzwglbo2_400.png

Ja sam rekao da vise ne citam nase clanke o M, nema sta pametno da procitam :roll:

Ja sam se pitao posle S&S kako ce da izdrzi sledecu turneju i mislio sam da ce malo da pravi nastupe gde ce manje da se trosi, kad ono MDNA ispade zahtevnija turneja i to dosta od S&S :lol: Izgleda da ona kako je starija sve vece ciljeve postavlja sebi! :D
rwuipe.jpg

Ovde mi izgleda mnogo stabilnije nego za S&S, tamo je krestala i bila mrsava mnogo.
Sad lepse peva, ja sam jedino primetio da Vogue ne peva uzivo, sve ostalo peva...
I to Vogue nema zahtevnu koreografiju. Mada ja kad sam je gledao je izgledala ocajno na probi, mozda joj nije bio dan :think:

Ovde mi izgleda mnogo stabilnije nego za S&S, tamo je krestala i bila mrsava mnogo.
Sad lepse peva, ja sam jedino primetio da Vogue ne peva uzivo, sve ostalo peva...
I to Vogue nema zahtevnu koreografiju. Mada ja kad sam je gledao je izgledala ocajno na probi, mozda joj nije bio dan :think:

Moguce kad je mrzovoljna onda sve radi onako bzvz, ali to je i rekla da ne mora da da 100% svako vece :lol:
Revolver ne peva uzivo siguran sam, Vogue i Celebration.. Celebration peva samo pocetak uzivo! Al bez obzira ja cu da poludim za tim nastupom i remixom :D

Moguce kad je mrzovoljna onda sve radi onako bzvz, ali to je i rekla da ne mora da da 100% svako vece :lol:
Revolver ne peva uzivo siguran sam, Vogue i Celebration.. Celebration peva samo pocetak uzivo! Al bez obzira ja cu da poludim za tim nastupom i remixom :D

Bila je neverovatna na koncertu, kazem samo za probu...
Revolver, da. A da bude fora, kao nesto kaze onim glasom na pocetku: are you ready.
A Celebration bre peva!!!

Peva prvu strofu, peva ono: Boy you got reputation...
Pa peva ono sve: Put your arms around me...
Posle peva: Come join the party, it's a celebration
Pa ide playback: cause anybody just won't do
Pa ona: let's get this started, no more hesitation
Pa playback: cause everybody wants to party with you, what are you waiting for...
Pa ona: boy you got it, it's a celebration
...
Ali ovo nije playback jer ona za sve ove momente koje sam oznacio sa playback i ne otvara usta niti drzi mikrofon na ustima, tako da peva uzivo...
Sve u svemu, ona 95% koncerta peva uzivo uz onakve koreografije i uz njene godine. Svima koji je mrze, jedini izgovor je: baba, ajde u penziju. Nesrecnici.

Evo uveri se:

Da znam da peva i Celebration uzivo ali govorio sam ono sto ne peva 100% celu pesmu uzivo :)

Meni je Express yourself nastup mnogo dosadan :confused: Za takvu pesmu sam ocekivao mnogo bolji nastup
Blond Ambition nastup EY >>>>

Meni se vise svidja njen izgled sa S&S tour, nego sada, narocito u faci, jer je bilo neverovatno gledati je i znati da ima 50 godina, a sada izgleda i dalje super, samo vise shodno svojim godinama. Bez sminke je vec u mnogo gorem stanju nego u vreme S&S. Ja npr. ne volim njeno telo na RIT, tu mi je bas misicava na nacin koji joj oduzima zenstvenost, sada je mnogo umerenije. Ali je u faci bila jako lepa. Sa glasom je bila najslabija za vreme S&S tour, ali sada kad gledam i slusam i nije tako strasno, samo su pesme bile vise za krestanje, dok je DWT glas najbolji ikad!

A nastup za Express Yourself je fantastican, opet bolji nego ono sa puskama na RIT. Mnogo voli te stapove, stickove, puske i sve sto moze da drzi i barata njime dok peva :)
I koliko sam skontao samo Vogue ne peva uzivo i ne znam zasto, verovatno da predahne za sledeci deo koncerta, jer je to tacno na pola...

DJ Martin Solveig se iznenadio Madonninim pristupom u snimanju pjesama u studiju. Za Billboard je otkrio: "Često pjevači kažu "sviđa mi se instrumental", "sviđa mi se ta ideja", a ja kasnije obavim cijeli posao. S Madonnom sam radio na stari način, u istoj sobi smo stvarali glazbu. Sve planove koje sam imao su propali, ona je preuzela vodstvo i to je bilo još bolje iskustvo."

Sledeci album:
singer: Madonna
writer: Madonna
producer: Madonna
manager: Madonna
publisher: Madonna
copyright: Madonna
executive: Madonna
director: Madonna
coreographer: Madonna
dancer: Madonna
video maker: Madonna
tour director: Madonna
dj: Madonna
everything: Madonna

tumblr_m9wyhnjuVr1rw0krfo1_400.gif

I just wanna get in my car
I wanna go fast and I gotta go far
Don’t ask me to explain how I feel
‘Cause I don’t want to say where I’m going

Turn down the noise and turn up the volume
Don’t have a choice cause the temperatures pounding
Leaving this place is the last thing I do
That I want to escape with a person just like you

I’m stuck like a moth to a flame
I’m so sick and tired of playing this game
We gotta have fun it it’s all that we do
Gotta shake up the system and break all the rules
Gotta turn up the radio until the speakers blow

madonna-11.jpg

Meni se vise svidja njen izgled sa S&S tour, nego sada, narocito u faci, jer je bilo neverovatno gledati je i znati da ima 50 godina, a sada izgleda i dalje super, samo vise shodno svojim godinama. Bez sminke je vec u mnogo gorem stanju nego u vreme S&S. Ja npr. ne volim njeno telo na RIT, tu mi je bas misicava na nacin koji joj oduzima zenstvenost, sada je mnogo umerenije. Ali je u faci bila jako lepa. Sa glasom je bila najslabija za vreme S&S tour, ali sada kad gledam i slusam i nije tako strasno, samo su pesme bile vise za krestanje, dok je DWT glas najbolji ikad!

A nastup za Express Yourself je fantastican, opet bolji nego ono sa puskama na RIT. Mnogo voli te stapove, stickove, puske i sve sto moze da drzi i barata njime dok peva :)
I koliko sam skontao samo Vogue ne peva uzivo i ne znam zasto, verovatno da predahne za sledeci deo koncerta, jer je to tacno na pola...

Na DWT je bas kul pevala, dok slusam Gone i Ray of light kao da je playback.
Na RIT mi je nekako bila najlepsa, ta turneja je skroz u svom nekom rebel fazonu. I odlicna je muzika (Like a prayer, Nobody knows me, Holiday, Mother and father and so on).
Cnf i S&S vec spadaju u savrsenstva i u produkcijskom smislu, na Cnf nije imala vece intervencije na licu i izgledala je prirodnije. Cnf je definitivno najdraza turneja.
Na S&S se, sto kazes, bas drzi. Bas je nekako raw i meni se to svidja.
Na MDNA se vec ostarilo ali samo u smislu prethodnih turneja, nikako vise od toga. Ali prelepa je, ima i RIT i Cnf u izgledu.
MDNA kad se filmuje ce biti mozda vrhunac Madone uzivo. I po meni je BA turneja ispred svog vremena...

http://2.***************/-u55jCijvmuA/UEj_1uC5wDI/AAAAAAAAYZQ/yTQt5yu54E4/s1600/ny1.jpg

Ovde je na kraju bacila mikrofon umesto pistolja.

Poslednja izmena:

Back