Blake
Domaćin
- Poruka
- 4.230
That's fake nigga. "Setlist" pod navodnicima + Bedtime Story pogrešno spelovano. Ali sviđa mi se.![]()
Fake i ne svidja mi se lista

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
That's fake nigga. "Setlist" pod navodnicima + Bedtime Story pogrešno spelovano. Ali sviđa mi se.![]()

Pa dobro to su ukusi ali složićeš se da je teško spojiti ovih 16 pesama u celinu?
I da je natrpala sve pesme na 1 CD, trebalo bi da rasporedi drugačije bonus pesme, ne samo da ih zalepi na kraj.
Tako je Čudovište kome je danas rođendan uradilo na BTW.
Jeste tesko, ali moglo je na onaj fazon svetla i tamna strana albuma, sa blagim prelazom, bez ostre granice izmedju te dve strane...
By the way koje si godište Erotiče i gde si bio celog našeg života?
Odavno si pristupio ovom malom ali odabranom društvu Madonna freakova ali tek sad si se raspisao.
, vas nesto nema na pocetku, pa sam kasnije zapazio malu, simpa, freak grupicu razlicitih ljudi koje povezuje Madonna.Iz vasih postova skontao sam da oko mnogih stvari delimo misljenje, a sa druge strane svi je volimo istom strascu a razlicite stvari kod nje. 
Odakle ti ovo?
Ako je istina - kul.
Sto se vama ne svidja?
Fake i ne svidja mi se lista![]()
Odakle ti ovo?
Ako je istina - kul.
Sto se vama ne svidja?
Mada, nije mi bitno toliko. Hoću što više novih i retko izvođenih pesama....sviđa mi se.
88. godiste. Koliko sam skontao i vi ste tu negde gore-dole? Ajde bacite listu
Krenuo sam od strane 1 i dok sam sve izlistao trebalo mi je vremena, vas nesto nema na pocetku, pa sam kasnije zapazio malu, simpa, freak grupicu razlicitih ljudi koje povezuje Madonna.Iz vasih postova skontao da oko mnogih stvari mislimo isto, a sa druge strane svi volimo istom strascu a razlicite stvari kod nje.
![]()
88. godiste. Koliko sam skontao i vi ste tu negde gore-dole? Ajde bacite listu
Krenuo sam od strane 1 i dok sam sve izlistao trebalo mi je vremena![]()
Micaa predji na sledecu pesmu s MDNA![]()
Ajde, na koju?
Znaci obradio sam GMAYL, GGW, Gang Bang i Love spent i Masterpiece.
Plasim se ostatka.
Ja sam mu reko ali me nije poslušao. Bitch.![]()

Bitch yes! Jos ako slusa s onih youtube snimaka a nije skinuo ceo Itunes kvalitet![]()
Pa drago mi je bitches
Inace my name is Dit..khm. ovaj Vlada![]()
Ova trandža zvuči isto ko Queen Bitch.![]()
Ovaj lik je u opisu videa postavio link, odatle sam skinuo. Je li to taj kvalitet?
Madonna is on course to overtake Elvis Presley with the most UK number one albums by a solo act of all time as her newly-issued MDNA heads to the top this weekend.
Randy Jackson presents America’s Best Dance Crew returns to MTV this spring with nine new crews and even more electrifying performances, highlighting music from today’s top pop and hip-hop artists.
MTV announced on Tuesday the musicians to be featured on the forthcoming “Return of the Superstars,” including Madonna, Britney Spears, Rihanna, Pitbull, David Guetta, Flo Rida and LMFAO, among others. Each week, the show’s theme will revolve around one artist and competing crews will create performances based on their most popular hits. Last season, Justin Bieber, Ke$ha and more made guest appearances on the show.
Pitbull, David Guetta, Flo Rida and LMFAO’s Redfoo are all set to appear on the next season, which kicks off on Wednesday, April 11 at 10 p.m. on MTV. Mario Lopez is set to return as host, with JC Chasez, Lil Mama and former winner D-Trix returning to the judges panel.
Fans can vote for their favorite contenders by text messaging, calling and online voting, with the judges forced to decide between the bottom two crews each week. In the end, the final crew will take home a $100,000 cash prize. Previous winners include the JabbaWockeeZ, Super Cr3w, Quest Crew and I aM mE.
Lekcija kako biti retard. LOL Pola klipa priča o boci i onda kaže - umm sve je to super al ne sviđa mi se kako miriše i ću ga vratim i miriše na babe.