Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Citao sam neke komentare o koncertu na Uscu i ovo mi se mnogo svidelo.Takvo misljenje i ja imam. ;)

Fantasticno! Nisam long-life fun Madone i njenog stvaralastva, ali ono sto sam mogla videti sinoc na Beogradskom koncertu je...fantasticno! Ne mislim samo na spektakl miksa tehnologije i poruka koje salje svojim nastupom, nego na dominaciju pokreta koju ta zena ima i cija se zivotna filozofija oseca i vidi...Ovom svetu fali vise takvih profesionalaca i ljudi sa takvom kolicinom energije, vitalnosti, izdrzljivosti, kreativnosti, nezavisnosti sopstvenog misljenja....Koncert inspirise svakog, ma kojim poslom se bavio, i mislim da je to najveci value added njenih performansa: energija koja vas inspirise na akciju u sopstvenom zivotu!

Preterano savrseno. Ali savrseno. Svaki pokret, svaki izraz lica tokom 120 minuta, bez pauze, bez praznog hoda. Ovo je potpuno druga dimenzija, pre pozoriste neko koncert, ali savrseno! Mislim da vecina onih koji kritikuju nastup ne mogu ni da odspavaju 2 sata bez greske.

Madona zaista izgleda izuzetno i gotovo neverovatno lepo. Neverovatna kolicina energije.

U sustini mi smo kao slusaoci i ucesnici na ovom koncertu prisustvovali cinu kako sama Madona prolazi ovaj put "penjanja" kroz drvo zivota sto je metaforicki kulminiralo u pesmi "Like a prayer" gde se ona sjedinila sa takozvanim "Jednim" i potom naravno vracanje nazad niz drvo u preostalim pesmama do kraja.

U sustini ovaj koncert koristi muziku kao medijum da bi se ljudima prenela poruka o tome sta znaci voditi ispravan zivot i ti ideje se i prenose u delu koncerta koji metaforicki spada u fazu podsvesnog (kad su pale maske) i kad je covek sposoban da bez nekih predrasuda primi te ideje...

Iskreno, kad sam malo razmislio o celokupnoj strukturi koncerta shvatio sam koliko je ovo dobro osmisljeno i precizno - i bas iz ovih razloga ceo projekat je trajao koliko je trebao. Celokupna prica je zaokruzena u tih 2 sata. Nema bisa, nema dodatnih pesama i dodatnog vremena jer je cela prica ispricana... I sve sto je uradjeno ima svoje zasto je radjeno...

I da jos samo na kraju da dodam - ja uopste ne mislim da je koriscenje ovog koncepta da bi se prenela neka pozitivna ideja lose i iskreno iako nisam bio neki ljubitelj Madone pre ovog koncerta - iskreno sad je mnogo vise cenim nego ranije - i razumem zasto je uspela da postigne to sto je postigla.

Poslednja izmena:
Sto se tice filma, trebalo bi da bute zavrsen u Junu. Madona vec uveliko preslusava potencijalne pesme i ideje za novi album i uskoro pocinje da radi na albumu.Za sad nema konacnih informacija o izlasku albuma i turneji.Turneja ce verovatno krenuti narednog leta. ;)

Madonna To Appear On Final "Oprah Winfrey Show"!??
There's rumors going round the internet that Madonna will appear on the show during the taping of the final episode of "The Oprah Winfrey Show" on Tuesday.The final ep will be taped in Chicago, IL at the "United Center" in front of 15,000 people.

Sto se tice filma, trebalo bi da bute zavrsen u Junu. Madona vec uveliko preslusava potencijalne pesme i ideje za novi album i uskoro pocinje da radi na albumu.Za sad nema konacnih informacija o izlasku albuma i turneji.Turneja ce verovatno krenuti narednog leta. ;)

To vec duze vremena mislim, mozda bude iznenadjenja ali to mi je najlogicnije i najranije sto moze. Sa filmom je smorila, pa ce sad na nam zbucka neke revolvere i celebrejsne. Ali u tour ne sumnjam

To vec duze vremena mislim, mozda bude iznenadjenja ali to mi je najlogicnije i najranije sto moze. Sa filmom je smorila, pa ce sad na nam zbucka neke revolvere i celebrejsne. Ali u tour ne sumnjam

:hahaha: :hahaha: revolvere i celebrejsne. :hahaha:
Samo nek napravi bilo sta, treba mi bar nova strofa od nje. :mrgreen: Proslo je 3 godine. :eek:

Necu i tacka.

2010___Madonna_by_Alas___Piggott_for_Interview___13.jpg

Back