Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa poslednje turneje su savrsene to je tacno ali u savrsenstvu nema niceg zanimljivog...to nije prava Madonna..Sve sto je bilo u 80im i pocetkom 90ih je za mene real Madonna!
Pa poslednje turneje su savrsene to je tacno ali u savrsenstvu nema niceg zanimljivog...to nije prava Madonna..Sve sto je bilo u 80im i pocetkom 90ih je za mene real Madonna!
Sta je prava Madonna je diskutabilno.
Meni je CT najbolji jer je najvise inteligencije ulozila u tu turneju, Isaac i Forbidden love nosi vrlo snazne poruke. Erotica je mirni trans, katarza. Music je jedna mnogo modernija zurka nego sto je bila na RIT i S&S.
A prvi deo koncerta je NEPONOVLJIV.
Future lovers
Get togehter
Like a virgin
Jump
Meni je i RIT extra i S&S obozavam.
Like a virgin na Blond ambition turneji mi je vrh, smeno: ali meni je to umetnicki potez, nikakva masturbacija. Zena lepo peva: Yeah, you made me feel, I've nothing to hide. Samo sto budale na razumeju. To je najcistije stanje koje dostignes u zivotu i nadjes nekog pred kim nista ne moras da krijes. Svi smo mi zarobljeni i robujemo kompleksima u drustvu dok ne nadjemo takvu srodnu dusu. Tome me Madonna uci, kada ovo shvatite ljudi oko vas postaju smesni sa svojim 'okupacijama'.

Vidim da je Britney dosla odmah na 1 mesto Bilboard liste sa novom pesmom, sta mislite da li moze Madonna to opet da uradi?![]()
Ha, ha, mislis da je tesko snimiti takav krs?
Cak je 4 minutes mnogo bolja od ove pesme.
Nadam se da je sad svima jasno sta su americke liste, Gaga, Bieber i tome sl.

Ja ne mogu da ne igram uz ovu muziku.
I search my whole life, but all I did was open up my eyes.
wtf?
![]()
Blake, kul ti je slicica.
Dal mi verujes da sam danas naleteo na tu sliku..Nisam hteo da je postavljam posto sam mislio da je fanmade.