Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
5972_124686012387_60746327387_2990468_7706214_n.jpg

166309_188775857817111_122719017756129_607453_5739455_n.jpg

35075_136909393003758_122719017756129_289243_54004_n.jpg

37670_137780012916696_122719017756129_293086_6576205_n.jpg

Bio sam na nekoj zurci i ne zelim da vredjam druge, ali svasta je bilo od muzike. Uopste mi nije jasno kako se jos ljudi unose i bacaju na pojedine pesme.
Svetlo veceri je bila Insomnia.
Pomislio sam kako bi bilo lepo da se pusti Music ili Give it to me pa da se vidi sta je zurka, ali tada 'fenseri' ne bi znali da igraju posto nije melodija iz granda.
Music makes the people come together

Poslednja izmena:
Bio sam na nekoj zurci i ne zelim da vredjam druge, ali svasta je bilo od muzike. Uopste mi nije jasno kako se jos ljudi unose i bacaju na pojedine pesme.
Svetlo veceri je bila Insomnia.
Pomislio sam kako bi bilo lepo da se pusti Music ili Give it to me pa da se vidi sta je zurka, ali tada 'fenseri' ne bi znali da igraju posto nije melodija iz granda.
Music makes the people come together

Hahah tako je meni na svakoj jeben*oj zurci :dash:
Smuce mi se seljacki narodjaci,, zvezde granda zaredjaju pa Jelenu krestalicu itd. Jednom sam im rekao daj menjajte to daj da pustim ja jednu i pustim Give to me i svi su bili za , igrali zezali se, i reko da pustim jos jednu od Madone hteo sam stariju neku, svi odma kao ''Ma daajjj bezi tamo ko to slusa'' :roll: :dash:

Hahah tako je meni na svakoj jeben*oj zurci :dash:
Smuce mi se seljacki narodjaci,, zvezde granda zaredjaju pa Jelenu krestalicu itd. Jednom sam im rekao daj menjajte to daj da pustim ja jednu i pustim Give to me i svi su bili za , igrali zezali se, i reko da pustim jos jednu od Madone hteo sam stariju neku, svi odma kao ''Ma daajjj bezi tamo ko to slusa'' :roll: :dash:

pa jer ne shvataju vrednost madonine muzike..ali cek da izbaci novi album..pa ce da ispuni diskoteke jedva cekam :D

A lot of people are afraid to say what they want. That's why they don't get what they want. :worth:
I won't be happy till I'm as famous as God.
I'd like to think I am taking people on a journey; I am not just entertaining people, but giving them something to think about when they leave.
I don't trust any man who hasn't kissed another man.
I don't care anymore if people dress like me, now I want them to think like me.

People think they will wake up one day and I'll be gone. But I'm never going away.

pa jer ne shvataju vrednost madonine muzike..ali cek da izbaci novi album..pa ce da ispuni diskoteke jedva cekam :D

Pa to ti kazem.Zato kad me neko pita kkao mogu da slusam te stare njene pesme, kao jaooo dosadno ne vredi da im se obasnjava jer ne razumeju.
Zamislis da im pustim album Erotica. Gledali bi me kao budalu.

Al zato Celebration i 4 minutes odlicno razumeju :mrgreen:

A lot of people are afraid to say what they want. That's why they don't get what they want. :worth:
I won't be happy till I'm as famous as God.
I'd like to think I am taking people on a journey; I am not just entertaining people, but giving them something to think about when they leave.
I don't trust any man who hasn't kissed another man.
I don't care anymore if people dress like me, now I want them to think like me.

ovo crvenom mi se uopste ne svidja..sad tako uopste ne razmislja siguran sam

Poslednja izmena:
Pa to ti kazem.Zato kad me neko pita kkao mogu da slusam te stare njene pesme, kao jaooo dosadno ne vredi da im se obasnjava jer ne razumeju.
Zamislis da im pustim album Erotica. Gledali bi me kao budalu.

Al zato Celebration i 4 minutes odlicno razumeju :mrgreen:

daaa..znam..upoznat sam tim..mada moje drustvo kaze da je madonnina najbolja pesma Erotica,obozavaju tu pesmu..i You must love me...ipak znaju sta je dobro :D

Moje drustvo obicno komentarise ''Vidi matoru sto se bacaka po sceni'' :roll:
''Sta glumi ova babetina u ovim gacama, vidi sto ima decka, moze dete da joj bude'' :roll:

I tao da ne nabrajam dalje.

Back