Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahah ja zivim za dan kad ce da puste Into the groove..
Bio sam na nekoj zurci i ne zelim da vredjam druge, ali svasta je bilo od muzike. Uopste mi nije jasno kako se jos ljudi unose i bacaju na pojedine pesme.
Svetlo veceri je bila Insomnia.
Pomislio sam kako bi bilo lepo da se pusti Music ili Give it to me pa da se vidi sta je zurka, ali tada 'fenseri' ne bi znali da igraju posto nije melodija iz granda.
Music makes the people come together

Hahah tako je meni na svakoj jeben*oj zurci
Smuce mi se seljacki narodjaci,, zvezde granda zaredjaju pa Jelenu krestalicu itd. Jednom sam im rekao daj menjajte to daj da pustim ja jednu i pustim Give to me i svi su bili za , igrali zezali se, i reko da pustim jos jednu od Madone hteo sam stariju neku, svi odma kao ''Ma daajjj bezi tamo ko to slusa''

pa jer ne shvataju vrednost madonine muzike..ali cek da izbaci novi album..pa ce da ispuni diskoteke jedva cekam

A lot of people are afraid to say what they want. That's why they don't get what they want.
I won't be happy till I'm as famous as God.
I'd like to think I am taking people on a journey; I am not just entertaining people, but giving them something to think about when they leave.
I don't trust any man who hasn't kissed another man.
I don't care anymore if people dress like me, now I want them to think like me.
ovo crvenom mi se uopste ne svidja..sad tako uopste ne razmislja siguran sam

Pa to ti kazem.Zato kad me neko pita kkao mogu da slusam te stare njene pesme, kao jaooo dosadno ne vredi da im se obasnjava jer ne razumeju.
Zamislis da im pustim album Erotica. Gledali bi me kao budalu.
Al zato Celebration i 4 minutes odlicno razumeju