Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Coooool! A jel ti bilo bolje kod nas ili u Budvi?
Jesi ti pogledao moju set listu?
Da je Blond ambition bio pre dve godine, a ne S&S, vise bih potencirao tu turneju. Blond ambition jeste prekretnica i tvoja omiljena turneja, ali Confessions je neprevazidjen, a S&S jeste lepljiv, ne mogu prestati da gledam pojedine delove.
Inace, i ja obozavam Blond ambition.

"I've been a devoted madonna fan since she first came out on the scene. But last couple of tours she's done I've realised that I only like her from the 80s and 90s. I went to sticky and sweet tour and she looked bored. Where as on this tour 1990 I went to wembley shows in london and look how she's always smiling and having fun enjoying herself. I miss that. I'd love to see that madonna back!"
Moja mlađa sestra koja mahom sluša novu muziku - Beyonce, Gagu, Britney... i Madonnu naravno, najčešće gleda Blond Ambition.
I voli pesme tipa Mother And Father, Ray Of Light... Tako da, odlepite se malo od tog Hard Candy-a i Sticky & Sweet-a.
Blake & Micaa, koliko ste joj blizu bili? Znam da je Cronwel bio uz ogradu...![]()
Imao sam kartu ali nisam mogao da odem, to nikad necu prezaliti. 
Mene mnogo nervira to ''programiranje'' na koncertu..U svakom gradu u odredjeno vreme kaze ''Good night (Pa ime grada)'' zna se da to ide pre pocetka pesme Beat goes on, itd, na to mislim... To me mnogo nervira. Ne kaze ono sto milsi nego ono sto je odluceno da ce reci jos kad se turneja pripremala.
Ne staj mi na mukuImao sam kartu ali nisam mogao da odem, to nikad necu prezaliti.
Nemoguce je da se odlepim od Sticjy and Swet...Her sugar is ROCKKKKKK...![]()

Blake & Micaa, koliko ste joj blizu bili? Znam da je Cronwel bio uz ogradu...![]()
Meni su Confessions, Drowned World i Blond Ambition omiljene turneje, zavisi kako sam raspoložen i varira 1. 2. i 3. mesto.
Video sam, sve su super, i tačno se vidi ko voli koje turneje.
A inače, ovo je komentar za ovajkoji je Blake postavio:
Ne znam jel se slažete s tim vi koji ste bili, ali i meni deluje kao da odrađuje koncert a ne uživa u njemu; ne smeje se!
To je i Pokelpo rekao za koncert, a on je fan 20 godina...
Girle show je savrsenstvo....a whos that girl je pravi rock koncert...Pogledaj Ciao Italia!...
Girle show je savrsenstvo....a whos that girl je pravi rock koncert...Pogledaj Ciao Italia!...

To, Blake. Ali to sto su poslednje, NE znaci da su lose.
Have you seen this before?
Looks sexy.
Ne moram da vam pricam za poslednju