Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
znaci ne svidja ti se pesmica :P fukc you ahahhah joj danas sam ceo dan pevao MJ na karaokama i mnogo je tesko pevati njegove pesme

Koja pesmica? Je l za Give It 2 Me bilo trik pitanje? :mrgreen:
Angel mi se stvarno sviđa. :rtfm:

Pevao si MJ-a na karaokama? z:shock:
Sad te volim još više! :zaljubljena:
Nisam gay, ali koledž je vreme za eksperimentisanje.
I ti bi kao Madonnin fan trebalo da se slažeš s tim. :kafa:

Imate razlicita misljenja od mene z:p
Mada sad dok citam knjigu slazem se Cronwel-om da je bila kucketina dok je bila mlada i niko i nista :lol:
Ali svidja mi se ta Madonna i taj karakter, znala je sta zeli i radila sve da stigne do cilja :ok:

Ta borba do cilja - "vladanja svetom" i re-invention su ključ uspeha.
Pored Madonne, sve druge pevaljke su smorovi. :cool:

Koja pesmica? Je l za Give It 2 Me bilo trik pitanje? :mrgreen:
Angel mi se stvarno sviđa. :rtfm:

Pevao si MJ-a na karaokama? z:shock:
Sad te volim još više! :zaljubljena:
Nisam gay, ali koledž je vreme za eksperimentisanje.
I ti bi kao Madonnin fan trebalo da se slažeš s tim. :kafa:

hhaahahahahahhahahah naravo ali moje vreme experimentisanja je proslo sada sam totalno na jednoj strani ;) da pevam ja bas puno ali Mj-a je veoma tesko pevati
Znaci svidja ti se angel ok samo pitam

stvar koja me je u knjizi najvise dirnula je kad je madonna sa nekih 22 godine u nekoj napustenoj sinagogi bez hrane i novca sa svojom menadzerkom sedela i kad joj je ona rekla MADONNA MNOGO SI SEBICNA SVE SAM TI DALA BLA BLA a Madonna je pocela da vice da place i rekla je:Pogledaj me imam 22 godine i nista nisam uradila,,molim te pomozi mi da uspem da se probijem bla bla stvarno uzas

stvar koja me je u knjizi najvise dirnula je kad je madonna sa nekih 22 godine u nekoj napustenoj sinagogi bez hrane i novca sa svojom menadzerkom sedela i kad joj je ona rekla MADONNA MNOGO SI SEBICNA SVE SAM TI DALA BLA BLA a Madonna je pocela da vice da place i rekla je:Pogledaj me imam 22 godine i nista nisam uradila,,molim te pomozi mi da uspem da se probijem bla bla stvarno uzas

Da, to sam malo pre procitao :D
Ali najjace ono kad se yebala sa onim da bi ga ova odpustila posto je to bilo krsenje pravila i Madona kao ''Pa ajde odpusti ga sad, prekrsio je pravil zar ne'' :hahaha: :hahaha:

hhaahahahahahhahahah naravo ali moje vreme experimentisanja je proslo sada sam totalno na jednoj strani ;) da pevam ja bas puno ali Mj-a je veoma tesko pevati
Znaci svidja ti se angel ok samo pitam

Zezam se i ja. :lol:
Znači razumemo se za Angel.
I za Give It 2 Me... Mogu samo da nas mrze oni koji nas ne vole... :manikir:

Je l si preslušao Dangerous?

Moram i ja da uvatim da pročitam tu knjigu... :think:
Kolika je? :flert:

Back