Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo sta pisu fanovi na onu Madoninu poruku za novi album.I ja se slazem sa tim :ok:

Ovo je, zapravo, poruka koju je njen menadzer ostavio na svom Twitter-u. To je, prakticno, zvanicna najava i cilj joj je da pusti “buvu” i digne tenzije. Madonna je sigurno vec odmakla sa pripremama i sigurno vec uveliko zna sa kim ce saradjivati. Ona je inace uradila sve sto se moze uraditi, tokom proteklih 28 godina se oprobala u svim mogucim i nemogucim stilovima, nebrojeno puta menjala imidz i jako me zanima u kom ce pravcu krenuti posle svega. Ko iole poznaje njenu karijeru, zna da moze da ocekuje neocekivano.

Od nje se stvarno svasta moze ocekivati i to je jedan od razloga zasto je toliko gotivim. Sta god da je uradila svidjalo mi se vise ili manje ali je uvek bilo originalno i skroz neocekivano.

Zašto ni jedna sticky & sweet pesma nije bila singl? :lol:
Meni su Candy Shop, Beat Goes On, Heartbeat i She's Not Me sticky & sweet pesme, ove ostale su kao ozbiljnije. :D
To su mi i omiljene pesme sa Hard Candy. + Miles Away i Devil Wouldn't Recognize You.

Zašto ni jedna sticky & sweet pesma nije bila singl? :lol:
Meni su Candy Shop, Beat Goes On, Heartbeat i She's Not Me sticky & sweet pesme, ove ostale su kao ozbiljnije. :D
To su mi i omiljene pesme sa Hard Candy. + Miles Away i Devil Wouldn't Recognize You.

Staaa :eek: Zaboravio sa da poenes Give to me, kao najbolju pesmu, meni to spada medju Madonine naj pesme :ok:
:zurka:

4 minutes da ima zaraznu muziku :ok:
Ali give 2 me mi je najbolja na albumu pa onda Heartbeat, Miles away, Beat goes on.....

4 Minutes sam slušao od onog minuta (:lol:) kad je izašla.
Jedva sam čekao novi album. Možda sam je i smučio sebi, ali nije loša, dobra je stvarno. :ok:

Give It 2 Me... Pa možda je remix sa turneje bolji. :think:

A što ti ne spominješ Candy Shop?
Meni se CS i BGO super slažu i uvek ih slušam zajedno.
Tako su i na turneji.

4 Minutes sam slušao od onog minuta (:lol:) kad je izašla.
Jedva sam čekao novi album. Možda sam je i smučio sebi, ali nije loša, dobra je stvarno. :ok:

Give It 2 Me... Pa možda je remix sa turneje bolji. :think:

A što ti ne spominješ Candy Shop?

Ja obozavam Candy Shop, ali slusam je samo uzivo, sa S&S :ok:
Meni se CS i BGO super slažu i uvek ih slušam zajedno.
Tako su i na turneji.

Ja obozavam Candy Shop i slusam je samo uzivo sa S&S :ok:
Vise mi se svidja ta verzija i ono kad Madona zakrsti na reci ''EVERYTHING'' z:mrgreen:

Madonna je navodno razbesnela svoje saputnike na letu za London ovog vikenda. Let Virginovim avionima iz New Yorka za londonski Heathrow morao je biti preusmeren na obližnji aerodrom Stansted zbog snežne mećave. Ali, Madonna nije morala da čeka koliko i ostali.
"Nakon otprilike sat vremena, autobus je nju i njen tim od oko 15 ljudi odvezao s aerodroma. To nije bilo u redu. Nije ona ni predsednik niti bilo šta. Svi ostali smo morali da čekamo još skoro dva sata. Madonnu su čak odveli pre nekih drugih ljudi iz prve klase."

:mrgreen: :mrgreen: Yebe se njoj.
Samo sta ce njoj tim od 15 ljudi za vikend :thnk: :think: Da nisu plesaci, vec uvezbava nove pesme ili koreografiju za spot :mrgreen:

U duhu novogodišnjih smajlija... z:D

54423689yq3-1.jpg

Odlomak iz knjige :lol:
-Buduci da je Madona rekla da zeli glumiti, Camelie ju je poslala uciteljici glume ruskoj emigrantici koja je poducavala velike glumce poput Clifta, McDowalla.Nakon samo sat obuke, uciteljica je odbila da ikad vise radi sa Madonnom. ''Sumnjam da ce ovu devojku ikada shvatiti ozbiljno kao glumicu.''
''Kao prvo, vulgarna je.Kao drugo nista joj ne smete reci jer ona je vec zakljucila da zna sve sto se ima znati o svemu.Trece ona uopste ne slusa, a ako sada ne slusa, nikada nece slusati.Da sam na vasem mestu dvaput bih razmislila da li je zelim zastupati''

Tipicna Madona :mrgreen: I u pravu je bila profesorka glume :lol: Madonna je nikakva glumica :D

Odlomak iz knjige :lol:
-Buduci da je Madona rekla da zeli glumiti, Camelie ju je poslala uciteljici glume ruskoj emigrantici koja je poducavala velike glumce poput Clifta, McDowalla.Nakon samo sat obuke, uciteljica je odbila da ikad vise radi sa Madonnom. ''Sumnjam da ce ovu devojku ikada shvatiti ozbiljno kao glumicu.''
''Kao prvo, vulgarna je.Kao drugo nista joj ne smete reci jer ona je vec zakljucila da zna sve sto se ima znati o svemu.Trece ona uopste ne slusa, a ako sada ne slusa, nikada nece slusati.Da sam na vasem mestu dvaput bih razmislila da li je zelim zastupati''

Tipicna Madona :mrgreen: I u pravu je bila profesorka glume :lol: Madonna je nikakva glumica :D

Kučka. :mrgreen:

Back