pa nije jer je taj deo izbacila u produzetku turneje ali moja Velika harizma ju je privukla...DD
Ništa ja u to ne verujem dok ne vidim...

Odoh ja pilići, moram rano na fax...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nije jer je taj deo izbacila u produzetku turneje ali moja Velika harizma ju je privukla...DD

Zašto ni jedna sticky & sweet pesma nije bila singl?
Meni su Candy Shop, Beat Goes On, Heartbeat i She's Not Me sticky & sweet pesme, ove ostale su kao ozbiljnije.
To su mi i omiljene pesme sa Hard Candy. + Miles Away i Devil Wouldn't Recognize You.
Zaboravio sa da poenes Give to me, kao najbolju pesmu, meni to spada medju Madonine naj pesme 

Druga najgora pesma na albumu.![]()
Zasto su svi protiv te pesme 
WTF?Zasto su svi protiv te pesme
![]()

4 minutes da ima zaraznu muziku
Ali give 2 me mi je najbolja na albumu pa onda Heartbeat, Miles away, Beat goes on.....
) kad je izašla.

4 Minutes sam slušao od onog minuta () kad je izašla.
Jedva sam čekao novi album. Možda sam je i smučio sebi, ali nije loša, dobra je stvarno.
Give It 2 Me... Pa možda je remix sa turneje bolji.
A što ti ne spominješ Candy Shop?
Ja obozavam Candy Shop, ali slusam je samo uzivo, sa S&S
Meni se CS i BGO super slažu i uvek ih slušam zajedno.
Tako su i na turneji.

Yebe se njoj.
Da nisu plesaci, vec uvezbava nove pesme ili koreografiju za spot 
4:27
Kako je luda, mislim uloga
Ne znam da`l ste gledali ovaj film ali ovde valjda imate ceo.
Mislim da za ovaj film nije morala nista da glumi osim sebe![]()

I u pravu je bila profesorka glume
Madonna je nikakva glumica Odlomak iz knjige
-Buduci da je Madona rekla da zeli glumiti, Camelie ju je poslala uciteljici glume ruskoj emigrantici koja je poducavala velike glumce poput Clifta, McDowalla.Nakon samo sat obuke, uciteljica je odbila da ikad vise radi sa Madonnom. ''Sumnjam da ce ovu devojku ikada shvatiti ozbiljno kao glumicu.''
''Kao prvo, vulgarna je.Kao drugo nista joj ne smete reci jer ona je vec zakljucila da zna sve sto se ima znati o svemu.Trece ona uopste ne slusa, a ako sada ne slusa, nikada nece slusati.Da sam na vasem mestu dvaput bih razmislila da li je zelim zastupati''
Tipicna MadonaI u pravu je bila profesorka glume
Madonna je nikakva glumica
![]()

Druga najgora pesma na albumu.![]()