cronwel
Aktivan član
- Poruka
- 1.664
Danas sam po gradu slušao cele Confessions i Hard Candy, a evo sad slušam Like A Virgin.
Evo za cronwela... njemu sexiest song koliko se sećam...![]()
daaaaaaaaaaaa thriller aaa bas je sexyy zar ne ?????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas sam po gradu slušao cele Confessions i Hard Candy, a evo sad slušam Like A Virgin.
Evo za cronwela... njemu sexiest song koliko se sećam...![]()
slazem seeeeeeeeeeeeeeeeeee

daaaaaaaaaaaa thriller aaa bas je sexyy zar ne ?????

4:27
Kako je luda, mislim uloga
Ne znam da`l ste gledali ovaj film ali ovde valjda imate ceo.
Mislim da za ovaj film nije morala nista da glumi osim sebe![]()
I, like, love you.
Baš imamo slična mišljenja o njoj.![]()

I, like, love you.
Baš imamo slična mišljenja o njoj.
Pa jeste...![]()
fukc you ahahhah joj danas sam ceo dan pevao MJ na karaokama i mnogo je tesko pevati njegove pesmeznaci ne svidja ti se pesmicafukc you ahahhah joj danas sam ceo dan pevao MJ na karaokama i mnogo je tesko pevati njegove pesme

ovo je jedan od poslednjih nastupa koje je izrezirao njen brat Kris sa kojim se posvadjala inace

Valjda su se pomirili, hebemliga.
Ono kad je napisao svašto o njoj u knjizi, kako ne može da je prepozna posle facelifta recimo.![]()
Imate razlicita misljenja od mene
Mada sad dok citam knjigu slazem se Cronwel-om da je bila kucketina dok je bila mlada i niko i nista
Ali svidja mi se ta Madonna i taj karakter, znala je sta zeli i radila sve da stigne do cilja![]()

Koja pesmica? Je l za Give It 2 Me bilo trik pitanje?
Angel mi se stvarno sviđa.
Pevao si MJ-a na karaokama?
Sad te volim još više!
Nisam gay, ali koledž je vreme za eksperimentisanje.
I ti bi kao Madonnin fan trebalo da se slažeš s tim.![]()
Budala
![]()
ogledaj me imam 22 godine i nista nisam uradila,,molim te pomozi mi da uspem da se probijem bla bla stvarno uzasstvar koja me je u knjizi najvise dirnula je kad je madonna sa nekih 22 godine u nekoj napustenoj sinagogi bez hrane i novca sa svojom menadzerkom sedela i kad joj je ona rekla MADONNA MNOGO SI SEBICNA SVE SAM TI DALA BLA BLA a Madonna je pocela da vice da place i rekla jeogledaj me imam 22 godine i nista nisam uradila,,molim te pomozi mi da uspem da se probijem bla bla stvarno uzas

hhaahahahahahhahahah naravo ali moje vreme experimentisanja je proslo sada sam totalno na jednoj stranida pevam ja bas puno ali Mj-a je veoma tesko pevati
Znaci svidja ti se angel ok samo pitam

Za vas koji hejtujete ovu pesmu
![]()
Da, to sam malo pre procitao
Ali najjace ono kad se yebala sa onim da bi ga ova odpustila posto je to bilo krsenje pravila i Madona kao ''Pa ajde odpusti ga sad, prekrsio je pravil zar ne''![]()
![]()
Moram i ja da uvatim da pročitam tu knjigu...
Kolika je?![]()
Oko 200 strana