Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ekstra su, samo sam onu prvu mogao onako da postavim, a ove cetiri nisu htele nesto pa sam stavio ovako. Ti ako mozes, stavi ih.
Madona ce gostovati kod Ellen DeGeneres! I hoce gledaocima da saopsti jednu zanimljivu vest![]()
Nadam se to da sprema nove pesmeIli mozda da cemo uskoro cuti singl
![]()

Sta ako je retirement?????![]()

Mislim da je u pitanju samo turneja. I ranije je bilo reci da ce ici na Greatest Hits turneju 2011, a novi album nece pre 2012. To je rekao Arthur Fogel iz LN. Osim toga, glavna stranica Madonna Tribe News pominje mogucnost objave turneje, o novom albumu ni reci.

Hoce li opet da nam dodje![]()
Da li je neko od vas gledao juce dodelu evropskih MTV nagrada? Elem, Lady Gaga je pobedila u nekoj od kategorija i dosla je obucena kao Madonna kada je na istoj dodeli nastupala sa singlom Hang Up! Znaci, naocari, ljubicasti triko, frizura, ma SVE!
Doslo mi da je roknem![]()

Ja koliko znam ona nije ni dolazila na dodelu MTV nagrada jer je u to vreme imala koncert u Austiriji (cini mi se da je Austrija...) pa je cak prekidala koncert da se zahvali za nagradu...da je nisi pomesala sa nekim ?![]()
Man in the mirror:
dobra ti slicica! posle Madonine 'neprocenjive kolekcije' si presao i na Majklovu!!!