Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
SNF06BIZMAD-280_547555a.jpg

Meni se svi delovi svidjaju...:D Najvishe prvi,kako god da se zove...:mrgreen:

Ne znam ni ja, verovatno dominatrix. :cool:

Ajde ostavis ti Pokelpa i mene na miru, moze?

OK, izvini. :)
Čini mi se da je to neko od vas dvoje rekao, pa sam vas zato spomenuo.
U svakom slučaju, najbolje je da ih ne poredimo, nema potrebe za tim.
Puno "Madonovaca" voli i Majkla, kao što ima i nas koji volimo nju.
Ja sam čak '05, '06. mnogo više slušao Madonnu nego MJ-a! :D
Izvini još jednom. :bye:

Mislim da će se i Pokelpo i Trinitty složiti da je Majkl bolji umetnik i talentovaniji od Madone i da je to nešto što je sasvim objektivno i nezavisno od toga koliko mi nekog volimo.
Zar ne? :D

Ne volim uporedjivanja i to sam vise puta rekao, jer muzika nije atletska disciplina u kojoj se tacno zna ko je bolji od koga na 100m i sl.
Michael Jackson je genije i njega mnogo volim i zahvalan sam mu na svemu sto je pruzio. Njegova dela su savrsena i vecna.

OK, izvini. :)
Čini mi se da je to neko od vas dvoje rekao, pa sam vas zato spomenuo.
U svakom slučaju, najbolje je da ih ne poredimo, nema potrebe za tim.
Puno "Madonovaca" voli i Majkla, kao što ima i nas koji volimo nju.
Ja sam čak '05, '06. mnogo više slušao Madonnu nego MJ-a! :D
Izvini još jednom. :bye:

Mislim da su poredjenja manje vise besmislena jer nemas konkretne standarde, a to sto si ti napisao cisto sumnjam da sam rekla. OK je meni Majkl, ali ga uopste ne slusam. Ima nekoliko pesama koje mi se dopadaju i to je to.

... da je Majkl bolji umetnik i talentovaniji od Madone i da je to nešto što je sasvim objektivno i nezavisno od toga koliko mi nekog volimo.
Zar ne? :D

mrzim merodavnosti u umetnosti !
pogotovo od ljudi koji su ( isključivo ) u ulozi observatora.
smatram da publika ima pravo samo na : svidja mi se, ne svidja mi se.
majkl i madonna su umetnici.
uživaju svevremeno stvaralaštvo u različitim oblicima - muzici, plesu, itd.
što se tiče talenata, takodje ne možemo znati ko ih u kolikoj meri poseduje, koliko ih je otkrio, koliko je voljan da ih pokaže; tj. za majkla donekle možemo, ali ne i za madonnu
ona ima još života pred sobom i vremena da se otkriva
a umeće i talenat koji je do sada iskazala su opšti uzor za ljudsko biće.
majkl je iz pelena srljao na scenu, 50 godina okružen muzikom, učio od najboljih, sticao rutinu;
dok je madonna na ulici, raspolagala praznim stomakom i čvrstom petljom.
a obistinjenje sna nije sve što je dokazala; ona je opstala, ona je podigla porodicu, ona je ostala dosledna sebi, sve vreme
i sasvim je nebitno da li je ona svetska zvezda, showman, pevačica, plesačica, ili šta god, već činjenica da je najbolja u tome što radi, i da je uložila celu sebe u svom tom iscrpnom procesu koji još uvek traje.
zbog toga ja volim/cenim/obožavam/poštujem madonnu ( i još poneke osobe koje u krvi nose čvrstu volju, disciplinu i koje nikad ne odustaju ).

Back