Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Girlie Show je njena najbolje turneja...

zmajevska turneja !
svakako, svaki njen koncert je perfektan šou, ovako sa distance gledano
i premda mi se za neki učini da ima slabiju iskru, da zafali "ono nešto", izrazi lica publike jasno govore da se velika stvar odvija tamo u tom rusvaju
inače, moram reći da mi se ova, sticky n sweet, najmanje svidja
živciralo me je to što je remiksovala
ipak, i povrh toga, meni je suze na oči izmamila
em zbog tribjuta, em zbog pesme frozen, za koju danima nakon koncerta nisam mogla da verujem, da sam čula uživo; vratila me je deset godina unazad, na drugaričin rodjendan, kada sam prvi put čula za nju ...
bilo kako bilo, najviše uživam uz grli šou i blond ambition

* čini mi se čak da je na girly shaw-u dosta napredovala, mislim, vokalno..verovatno i plesački, u nijansama

Poslednja izmena:
zmajevska turneja !
svakako, svaki njen koncert je perfektan šou, ovako sa distance gledano
i premda mi se za neki učini da ima slabiju iskru, da zafali "ono nešto", izrazi lica publike jasno govore da se velika stvar odvija tamo u tom rusvaju
inače, moram reći da mi se ova, sticky n sweet, najmanje svidja
živciralo me je to što je remiksovala
ipak, i povrh toga, meni je suze na oči izmamila
em zbog tribjuta, em zbog pesme frozen, za koju danima nakon koncerta nisam mogla da verujem, da sam čula uživo;
vratila me je deset godina unazad, na drugaričin rodjendan, kada sam prvi put čula za nju ...
bilo kako bilo, najviše uživam uz grli šou i blond ambition

* čini mi se čak da je na girly shaw-u dosta napredovala, mislim, vokalno..verovatno i plesački, u nijansama

Moj covek :ok: Sa Frozen sam jos cmizdrizla, ali kada je krenula sa Like a Prayer a tu me je dokosurila skroz, plakala sam kao malo dete....

mrzim merodavnosti u umetnosti !
pogotovo od ljudi koji su ( isključivo ) u ulozi observatora.
smatram da publika ima pravo samo na : svidja mi se, ne svidja mi se.
majkl i madonna su umetnici.
uživaju svevremeno stvaralaštvo u različitim oblicima - muzici, plesu, itd.
što se tiče talenata, takodje ne možemo znati ko ih u kolikoj meri poseduje, koliko ih je otkrio, koliko je voljan da ih pokaže; tj. za majkla donekle možemo, ali ne i za madonnu
ona ima još života pred sobom i vremena da se otkriva
a umeće i talenat koji je do sada iskazala su opšti uzor za ljudsko biće.
majkl je iz pelena srljao na scenu, 50 godina okružen muzikom, učio od najboljih, sticao rutinu;
dok je madonna na ulici, raspolagala praznim stomakom i čvrstom petljom.
a obistinjenje sna nije sve što je dokazala; ona je opstala, ona je podigla porodicu, ona je ostala dosledna sebi, sve vreme
i sasvim je nebitno da li je ona svetska zvezda, showman, pevačica, plesačica, ili šta god, već činjenica da je najbolja u tome što radi, i da je uložila celu sebe u svom tom iscrpnom procesu koji još uvek traje.
zbog toga ja volim/cenim/obožavam/poštujem madonnu ( i još poneke osobe koje u krvi nose čvrstu volju, disciplinu i koje nikad ne odustaju ).

:super::super::super: Moj covek.

Pitanje za Pokelpa/Triniti (pretpostavljam da oni to znaju):
slusam u poslednje vreme Fever sa Erotice, i onda se razocaram kad sam cuo da to nije njena pesma! Je li ju je totalno ukrala ili samo reci, ili ju je doradila???

Ok, hvala za Fever, a bas je isla uz Erotiku, steta.
A znas li za sledece stihove, tj. melodiju uz koju se pevaju, jesu li njeni ili Dzeksonovi:
Don't want to grow old too fast
Don't want to let the system get me down
I've got to find a way to make the good times last
And if you'll show me how, I'm ready now.
???

Sta ne razumes? Ja sam nesto pobrkao, bas je dobra melodija i Madonina je.

Ima li neko preporuku kako da skidam sa youtube-a, a da to ne bude flv format?
Probao sam orbit downloader, ali on skida kao flv i to nece da mi pusta windows media player, a ne mogu da konvertujem.

Pod utiskom VH1 Justin Timberlake vikenda :)

madonnatimberlake.jpg

Back