Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zato sto je Dion mediokritet, a takvih je najvise.
No Comment!
A kako to da Madonna ima uspesnije koncerte od Majkla?
Ako cemo tako
1. A Bigger Bang Tour, The Rolling Stones (4,68 milijuna fanova)

Na 147 koncerata, koliko su ih u sklopu svoje turneje A Bigger Bang Tour održali The Rolling Stonesi, našlo se oko 4,68 milijuna fanova. Ova je turneja ujedno bila i najunosnija - The Rolling Stonesi su njome zaradili nešto više od 558 milijuna američkih dolara. Turneja je započela 21. kolovoza 2005. godine u Bostonu, a završila 26. kolovoza 2007. godine u londonskoj O2 Areni.

2. Vertigo Tour, U2 (4,62 milijuna fanova)

Druga po posjećenosti bila je turneja U2 započeta 28. ožujka 2005. godine. Na 131 koncertu u sklopu Vertigo Toura do 9. prosinca 2006. godine našlo se oko 4,62 milijuna fanova. Čak 110 koncerata u sklopu turneje odmah je rasprodano. Turnejom je U2 promovirao svoj 11. album "How to Dismantle an Atomic Bomb".

3. HIStory World Tour, Michael Jackson (4,5 milijuna fanova)

Na 82 koncerta održana u sklopu turneje HIStory World Tour Michaela Jacksona bilo je oko 4,5 milijuna fanova sa svih strana svijeta. Turneja je trajala od 7. rujna 1996. godine do 15. listopada 1997. godine. Jackson je ovom turnejom zaradio 165 milijuna američkih dolara. Ovo je ujedno, nažalost, bila i posljednja Jacksonova turneja, jer je turneja This Is It planirana za 2009. godinu otkazana zbog iznenadne smrti kralja popa.

4. Bad World Tour, Michael Jackson (4,4 milijuna fanova)

Michael Jackson zauzeo je i četvrto mjesto na ljestvici najuspješnijih glazbenih turneja. U sklopu turneje Bad World Tour održana su 123 koncerta na kojima je bilo oko 4,4 milijuna fanova. Turneja je trajala od 12. rujna 1987. godine do 27. siječnja 1989. godine. Spomenuta turneja je 1988. godine bila nominirana i za turneju godine, ali je Jackson ipak ostao bez te titule. Velikodušni Jackson je za svaki od koncerata na turneji osigurao po 400 ulaznica za siromašnu djecu i djecu s posebnim potrebama. Dio zarade od turneje donirao je bolnicama, sirotištima i sličnim ustanovama.

5. PopMart Tour, U2 (3,94 milijuna fanova)

U2 se na top listi našao još jednom, s turnejom PopMart Tour koja se održavala od 25. travnja 1997. godine do 21. ožujka 1998. godine. Na koncertima se našlo oko 3,94 milijuna fanova. Turneja, koju se smatra jednom od najboljih U2, bila je toliko popularna da je čak našla svoje mjesto i u jednoj od epizoda "Simpsona".

6. Sticky & Sweet Tour, Madonna (3,5 milijuna fanova)

Najposjećenija Madonnina turneja je bila Sticky & Sweet Tour kojom je kraljica popa promovirala svoj 11. album "Hard Candy". Turneja je započela 23. kolovoza 2008. godine u Walesu, a završila 2. rujna 2009. godine u Izraelu. Na koncertima se našlo oko 3,5 milijuna fanova diljem svijeta. Iako je trebala nastupati i u Australiji, taj dio turneje je otkazan zbog financijskih poteškoća.
itd.

p.s. postajes mnogo dosadan
Pa i ti si mnogo ZADRT pa ti to ne kazem.

No Comment!
Pa i ti si mnogo ZADRT pa ti to ne kazem.

Ajmo ovako, veoma si umisljen klinac, ne znam zasto sebi dozvoljavam da se sa tobom raspravljam. Sve sto znas da kazes je: Majkl Dzekson je kralj, Majkl Dzekson je timeless...
U redu, ali sta je jos? Da li je hrabar, da li ima moc kakvu ima Madonna? I da li je iko ima? Onaj ko bi rekao da je ima Lady Gaga treba da ispita svoja najosnovnija intelektualna zapazanja. Pre je ima Majkl. Ja njega postujem, bice uvek poseban, ali shvati vec jednom da si ti zadrt. Zadrt je onaj ko nesto umislja i kome ce doci trenutak da to sto umislja postane bezveze. Nisam rekao ko je to od nas dvojice, nikada necemo ni saznati, ali to ce se desiti onome ko je ovoga trenutka manje u pravu, a to je ocigledno ko je.
A sto se tice tvoje argumentacije: ja mnogo pre tebe znam za tu listu, mnogo pre smo diskutovali zasto ne vredi gledati te liste na kojima su U2 i Rollingstonsi prvi i ja uopste nisam mislio na Sticky and Sweet turneju, koja je usput budi receno odlicna.
Ona sto je moja izjava podrazumevala je Confessions tour. Pogledaj i bice ti jasno, tj. ima sanse da ti bude zasto je to najuspesnija i najbolja turneja ikada. Srecno.

Ajmo ovako, veoma si umisljen klinac, ne znam zasto sebi dozvoljavam da se sa tobom raspravljam. Sve sto znas da kazes je: Majkl Dzekson je kralj, Majkl Dzekson je timeless...
U redu, ali sta je jos? Da li je hrabar, da li ima moc kakvu ima Madonna? I da li je iko ima? Onaj ko bi rekao da je ima Lady Gaga treba da ispita svoja najosnovnija intelektualna zapazanja. Pre je ima Majkl. Ja njega postujem, bice uvek poseban, ali shvati vec jednom da si ti zadrt. Zadrt je onaj ko nesto umislja i kome ce doci trenutak da to sto umislja postane bezveze. Nisam rekao ko je to od nas dvojice, nikada necemo ni saznati, ali to ce se desiti onome ko je ovoga trenutka manje u pravu, a to je ocigledno ko je.
A sto se tice tvoje argumentacije: ja mnogo pre tebe znam za tu listu, mnogo pre smo diskutovali zasto ne vredi gledati te liste na kojima su U2 i Rollingstonsi prvi i ja uopste nisam mislio na Sticky and Sweet turneju, koja je usput budi receno odlicna.
Ona sto je moja izjava podrazumevala je Confessions tour. Pogledaj i bice ti jasno, tj. ima sanse da ti bude zasto je to najuspesnija i najbolja turneja ikada. Srecno.
Sve najbolje...

OMFG :roll:
Biti najpopularniji (u ovom slucaju i najuspesniji) ne znaci biti i najkvalitetniji.
To sto ona ima dobru reklamu i nekoga ko je stalno gura, to je drugi padez. Shvatices jednog dana na sta mislim.

Znaci imas future tense, past tense i present tense. Malo ih brkas. Mogu da ti pomognem tako sto cu ti reci da je taj dan odavno bio - dan kad sam ja shvatio. Tako da kreni u analizu sebe ili drugih, I've been on that ledge before.

Micaa je ubedljivo najzadrtiji fan na celom forumu. :mrgreen:
Ok, ok, gledao si je u oči, razumem te, al čoveče mnooogo preteruješ. :)

Gledajući tebe i onog što je samo za rap čuo, na temi Najveće ime shvatio sam koliko fanovi mogu da budu iritantnti.
Svi znaju da ja volim i MJ-a i M i žao mi je što sam je ponekad napadao zbog tvojih preuveličavanja.

Mislim da će se i Pokelpo i Trinitty složiti da je Majkl bolji umetnik i talentovaniji od Madone i da je to nešto što je sasvim objektivno i nezavisno od toga koliko mi nekog volimo.
Zar ne? :D

Znaci imas future tense, past tense i present tense. Malo ih brkas. Mogu da ti pomognem tako sto cu ti reci da je taj dan odavno bio - dan kad sam ja shvatio. Tako da kreni u analizu sebe ili drugih, I've been on that ledge before.

Kako ti kazes. :ok: Sta god prve dve recenice trebalo da predstavljaju.
A na ovu izjavu da je bolja od Dion, samo cu se nasmejati. Kao sto rekoh, shvatices jednog dana ko je i sta je Madona i koliko je mocna njena sekta. :bye:

Meni se svi delovi svidjaju...:D Najvishe prvi,kako god da se zove...:mrgreen:

Sto se mene tice ova poslednja Sticky and Sweet mi je najbolja.
Ne znam zasto ali volim koncerte sa dosta vizuelno-audio efekata :)
Isti slucaj je i sa Majklom jer takodje mi je najbolja njegova poslednja turneja...da je imao jos neku msm da bi oept vila poslednja najbolja :lol:
Tako je isto i sa Madonnom :)

Da je raj i za usi ali i sa oci :mrgreen:

Back