Blake
Domaćin
- Poruka
- 4.230
http://3.***************/_6wNyyW0rtB8/TDLuNX5JhbI/AAAAAAAACvs/8NqtJ_6eaYg/s1600/MDG2.jpg
Jel ovo neka novija slika?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://3.***************/_6wNyyW0rtB8/TDLuNX5JhbI/AAAAAAAACvs/8NqtJ_6eaYg/s1600/MDG2.jpg
Kako to da je Dion prodala vise albuma od nje?![]()
Zato sto je Dion mediokritet, a takvih je najvise.
A kako to da Madonna ima uspesnije koncerte od Majkla?
Ako cemo tako
p.s. postajes mnogo dosadan

Jel ovo neka novija slika?
No Comment!Zato sto je Dion mediokritet, a takvih je najvise.
1. A Bigger Bang Tour, The Rolling Stones (4,68 milijuna fanova)A kako to da Madonna ima uspesnije koncerte od Majkla?
Ako cemo tako
Pa i ti si mnogo ZADRT pa ti to ne kazem.p.s. postajes mnogo dosadan
No Comment!
Pa i ti si mnogo ZADRT pa ti to ne kazem.
Sve najbolje...Ajmo ovako, veoma si umisljen klinac, ne znam zasto sebi dozvoljavam da se sa tobom raspravljam. Sve sto znas da kazes je: Majkl Dzekson je kralj, Majkl Dzekson je timeless...
U redu, ali sta je jos? Da li je hrabar, da li ima moc kakvu ima Madonna? I da li je iko ima? Onaj ko bi rekao da je ima Lady Gaga treba da ispita svoja najosnovnija intelektualna zapazanja. Pre je ima Majkl. Ja njega postujem, bice uvek poseban, ali shvati vec jednom da si ti zadrt. Zadrt je onaj ko nesto umislja i kome ce doci trenutak da to sto umislja postane bezveze. Nisam rekao ko je to od nas dvojice, nikada necemo ni saznati, ali to ce se desiti onome ko je ovoga trenutka manje u pravu, a to je ocigledno ko je.
A sto se tice tvoje argumentacije: ja mnogo pre tebe znam za tu listu, mnogo pre smo diskutovali zasto ne vredi gledati te liste na kojima su U2 i Rollingstonsi prvi i ja uopste nisam mislio na Sticky and Sweet turneju, koja je usput budi receno odlicna.
Ona sto je moja izjava podrazumevala je Confessions tour. Pogledaj i bice ti jasno, tj. ima sanse da ti bude zasto je to najuspesnija i najbolja turneja ikada. Srecno.
Ako te je pogodilo ono za Dion, ni ona nije uspesnija od Madone. I da dopunim sebe: mediokritet u odnosu na Madonu.
OMFG
Biti najpopularniji (u ovom slucaju i najuspesniji) ne znaci biti i najkvalitetniji.
To sto ona ima dobru reklamu i nekoga ko je stalno gura, to je drugi padez. Shvatices jednog dana na sta mislim.

Znaci imas future tense, past tense i present tense. Malo ih brkas. Mogu da ti pomognem tako sto cu ti reci da je taj dan odavno bio - dan kad sam ja shvatio. Tako da kreni u analizu sebe ili drugih, I've been on that ledge before.
Sta god prve dve recenice trebalo da predstavljaju.
Kako ti kazes.Sta god prve dve recenice trebalo da predstavljaju.
A na ovu izjavu da je bolja od Dion, samo cu se nasmejati. Kao sto rekoh, shvatices jednog dana ko je i sta je Madona i koliko je mocna njena sekta.![]()

Dobra je turneja, ali mi nije najbolja od nje.
Marlene Dietrich deo mi se uopšte ne sviđa, kao i neki elementi pozorišta, pantomimičar i ostalo.
Ali neki delovi su odlični.

Meni se svi delovi svidjaju...Najvishe prvi,kako god da se zove...
![]()

Pa onda je najbolje da ides u cirkusSto se mene tice ova poslednja Sticky and Sweet mi je najbolja.
Ne znam zasto ali volim koncerte sa dosta vizuelno-audio efekata
Isti slucaj je i sa Majklom jer takodje mi je najbolja njegova poslednja turneja...da je imao jos neku msm da bi oept vila poslednja najbolja
Tako je isto i sa Madonnom
Da je raj i za usi ali i sa oci![]()

Je si li gledao ti uopshte Girlie Show?

To bi trebalo da znachi da jesi?![]()