Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
879.jpg

Nije bitno, vredjanje je ispod casti. Bolje da uzivamo ili ne u zivotu, ali u svakom slucaju mislimo koliko on moze da bude mocan i velicanstven kao sto Madonna kaze.

Madonna nije vrhunski pevac i ne moze bas da izdrzi da peva uzivo svaka dva dana na koncertu po dva sata( a ko moze?)...ali ima prelepu boju glasa i tokom Evita perioda je razvila svoj glas do nekog nivoa..u svakom slucaju postovanje jer ''ne zna'' da peva a ikona je muzike 20. veka....to ne moze svako:klap:

Zena nije operska pevacica ali da peva ume i to sasvim lepo. Plus sto itekako treba imati hrabrosti priznati sebi neke stavri, pogotovo kada se radi o nekom tako popularnom i samouverenom kao sto je ona, i reci sebi "meni trebaju casovi pevanja" - sto se i desilo za snimanje filma "Evita". Njen glas je kao nebo i zemlja posle toga. Doduse nemam nista protiv njenog pevanja i pre toga. Samo je posle Evite sazrela. "Ray of light" i da ne spominjem...

Naravno njen glas pre toga je bio zadovoljavajuci...a i pola r'n'r pevaca uopste nisu dobri pevaci vec samo imaju dobru boju glasa tj karakteristicnu sto privlaci publiku npr axel rose ili mik dzeger...

ne vidim šta je objasnila sem dobrog scenskog nastupa tj. da zna kako da se skine...:D

Madonna je najmanje uspešna zbog svojih glasovnih mogućnosti...svi to znamo, al da se pravimo da nije tako...:mrgreen:

p.s. i dalje sam luda za Celebration remix-om:p

ja kažem da ne zna da peva...realno...:lol::lol::lol:

Slažem se, ona je sve samo ne dobra pevačica. To i sama kaže. :lol:
Ali zato ima dobre pesme.

Fenomenalna izvedba teske pesme:

Zar ne provaljuješ da je ovo polu-playback? :eek:

Daaa get together sa conff. je fenomenalan...a li i ovaj

iako se malo zajebala :klap:

Meni se ne sviđa. :p Izgleda pijano, naduvano ili oba. :mrgreen:

A da sve bude potpunije, pogledajte i ovo sto je bilo pre Evite!!!
P.S. ovde je bio i MJ

Ovo nije loše.
Ladno je ostavila samo jednu rukavicu, verovatno zato što je tu Majkl! ;)
Baš su se lepo skockali za taj Oscar, onako, kraljevski. :klap:

Jackson-VS-Madonna-1989.jpg

img_2153.jpg
PS Zamislite taj naslov u novinama Michael Jackson i Madonna na dodeli Oscara, mora da su se prodavale kao lude! z:shock:

Ovde je lepo otpevala. :ok:
Ne kažem ja da ona uvek loše peva, ceo Ray Of Light je savršeno otpevala, ali to su drugačije, kontrolisane, "ispeglane" okolnosti.
Ovako, na turneji, deluje kao da će svakog trenutka da crkne ili da joj prsne glas.
Npr. American Life (Re-Invention), Human Nature (Sticky & Sweet).
Ali ume dobro da otpeva kad hoće. ;)

Madonnina venčanica sa MTV nagrada 1984. godine uvršćena je u listu Top 10 Most Iconic Dresses Of The Past 50 Years.
"Kao da Madonnina pesma “Like a Virgin” nije dovoljno kontroverzna sama po sebi, pop zvezda je na prvim VMAs nastupila u venčanici, nosila je veo i “Boy Toy” kaiš. Ovaj "valjajući" nastup vinuo je Madonnu u zvezde i učinio je modnom ikonom".

Lady GaGa govorila je o Madonni u jednom svom skorašnjem intervjuu. Mlada pop senzacija naglasila je da ne želi da je ljudi smatraju "novom Madonnom", kao i da vrlo poštuje pop kraljicu, kao jednu od svojih prvih idola.

Kako prenosi (Daily Mail), Madonna je za ulogu Kneginje od Windsora u svom novom filmu zaposlila Andreu Riseborough
“Madonna je bila oduševljena Andreinim glumačkim sposobnostima. Vrlo se unela u priču o knezu i kneginji od Windsora,koja će biti ispričana kroz savremeni lik Amerikanke Wally, koja će postati opčinjena njihovom ljubavlju nakon aukcije njihove porodice u New Yorku", rekao je Colin Vaines, producent "W.E."
Andrea Riseborough je takođe uzbuđena.
“Madonna je pročitala svaku moguću knjigu o njima, a i ja sam pomalo istraživala, pričajući sa ljudima koji su upoznati sa tom materijom. Ono što je oduševljavajuće, to je da se on zbog nje odrekao krune, a to mora da je nosilo veliku odgovornost, i za nju i za njega. Ona ga je molila da ostane na tronu, jer je radije želela da bude njegova ljubavnica.
I pitam se, šta se događalo nakon što je on abdicirao? Da li su nastavili da se vole, ili su se zamrzeli? Sve je vrlo komplikovano, zanimljivo i enigmatično.”
Abi Cornish igraće Wally, dok će Oscar Isaac biti član obezbeđenja koji se zaljubljuje u udatu Wally.
Snimanje će početi u julu na lokacijama u Engleskoj, Francuskoj i Americi, a scenario je prošao kroz mnoga korigovanja i čini se da je sada mnogo duži od prvobitne verzije.

Back