Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
brzdp2g2kkgrhqqhcgevccp-1.jpg

Da svratim samo da vas pozdravim [SUB](u zurbi sam samo svracam da pozdravim prijatelje) [/SUB]:cao::heart: i pozelim lep vikend kao i dobar provod za uranak :D

@ Pokelpo .... mogu samo da kazem da sam malo prelistavala temu i da sto te vise citam sve vise me podsecas na Madonu :eek: , zaista :ok:

To mislim na onaj deo kada si je kritikovao vezano za koncert (imas svoje misljenje i iskren stav bas kao ona), onda totalno smireno odgovaras na sve prozivke upucene njoj , nista te ne moze izbaciti iz takta (za razliku od ostalih fanova:mrgreen:),....................na sve imas odgovor bas kao i Madona :D - stvarno ste slicni u intelektualnom pogledu ja bar tako vidim

Inace lepe ste fotke postavljali u poslednje vreme kao i pesme

@ criss-angelOVA DEVOJKA:

Dala si mi jedan od najlepsih komplimenata koje sam ikad dobio i ne znam kako da ti se adekvatno zahvalim. Mnogo ti hvala, jer mi je drago da ima ljudi koji dublje ulaze u ono sto se pise, a ti si redak primer za to. Madonnu mnogo volim i na mene je izvrsila veliki uticaj, ali bez obzira na to, uvek sam imao svoje misljenje koje sam otvoreno iznosio. I ona sama je govorila kako ne voli "zatucane" fanove koji samo klimaju glavom na ono sto ona radi, vec voli i konstruktivne kriticare. Vazno je samo biti iskren i otvorenog uma.
Jos da ti kazem da sam rodjen kao i Madonna (16.avgusta), pa se mozda i s toga intelektualno licimo ;)

@ criss-angelOVA DEVOJKA:

Dala si mi jedan od najlepsih komplimenata koje sam ikad dobio i ne znam kako da ti se adekvatno zahvalim. Mnogo ti hvala, jer mi je drago da ima ljudi koji dublje ulaze u ono sto se pise, a ti si redak primer za to. Madonnu mnogo volim i na mene je izvrsila veliki uticaj, ali bez obzira na to, uvek sam imao svoje misljenje koje sam otvoreno iznosio. I ona sama je govorila kako ne voli "zatucane" fanove koji samo klimaju glavom na ono sto ona radi, vec voli i konstruktivne kriticare. Vazno je samo biti iskren i otvorenog uma.
Jos da ti kazem da sam rodjen kao i Madonna (16.avgusta), pa se mozda i s toga intelektualno licimo ;)

:klap:

In Bed With Madonna / Truth Or Dare je fenomenalan dokumentarac! I ne mislim samo na pikanterije... :per:
Madonna je jedna otkačena i vrlo, vrlo, vrlo profesionalna individua!
Blond Ambition Tour mi je omiljen od nje. ;) Ne mislim samo na performans, nego i na nju, okruženje i sveobuhvatni vibe za vreme te turneje.

Čuvši njenu muziku i odgledavši par njenih spotova, Širak je Madonnu ocenio kao "genijalca" i lično je dočekao kao fin de siecle Veneru koja prolazi na jednom javnom trgu. Madonna je na ovu, za pop zvezde sasvim neuobičajenu počast, uzvratila čekom na 83 000 dolara za Širakovu fondaciju za borbu protiv side, a potom je nastupila pred 130 000 ljudi na najvećem ikada održanom koncertu u francuskoj istoriji.

Back