Man In The Mirror
Poznat
- Poruka
- 7.110
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

i pozelim lep vikend kao i dobar provod za uranak
, zaista
),....................na sve imas odgovor bas kao i Madona 
@ criss-angelOVA DEVOJKA:
Dala si mi jedan od najlepsih komplimenata koje sam ikad dobio i ne znam kako da ti se adekvatno zahvalim. Mnogo ti hvala, jer mi je drago da ima ljudi koji dublje ulaze u ono sto se pise, a ti si redak primer za to. Madonnu mnogo volim i na mene je izvrsila veliki uticaj, ali bez obzira na to, uvek sam imao svoje misljenje koje sam otvoreno iznosio. I ona sama je govorila kako ne voli "zatucane" fanove koji samo klimaju glavom na ono sto ona radi, vec voli i konstruktivne kriticare. Vazno je samo biti iskren i otvorenog uma.
Jos da ti kazem da sam rodjen kao i Madonna (16.avgusta), pa se mozda i s toga intelektualno licimo![]()

In Bed With Madonna / Truth Or Dare je fenomenalan dokumentarac!
Volim tu slobodu u ponasanju, izrazavanju kod nje, hrabrost da pokaze svima nama svaki kutak svoje licnosti, svoju veliku inteligenciju, saljivost, provokativnost, avangardnost, perfekcionizam kome stalno tezi.
http://3.***************/_7RiQ45N2reU/S9lpbIWD64I/AAAAAAAAM34/c1JGyvv4Ug8/s1600/20100428-madonna-attending-annual-bent-learning-benefit-puck-building-new-york-46.jpg

Madonna i Gwyneth Paltrow preksinoc u New York-u:
![]()

Film daje odličan uvid u sve to.![]()
Gwyneth baš voli Madonnu, like more than a friend.![]()