Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hahhahah ma nije cak ni vazno sta ona govori u svakom slucaju...ovo mesto je rezervisano za M a ne za Jelenu :D
uostalom pogledajte koliko kopira Madonnu :
mjk.jpg

:eek:

Kraljica popa napraviće podužu "muzičku pauzu" kako bi se posvetila snimanju filma, a izgubila je i izdavača.

Madona je u intervjuu magazinu "Intervju" otkrila da će se narednih nekoliko meseci povući sa muzičke scene kako bi se posvetila snimanju filma "W.E".

"U poslednje vreme nisam fokusirana uopšte na muzički deo svoje karijere", rekla je Madona magazinu koja je nedavno sa ćerkom Lurdes osnovala modnu kuću.

"Pripreme za početak snimanja filma mi oduzimaju puno vremena, a uz to, ja sam majka četvoro dece i nešto je jednostavno moralo da 'strada'. Jednostavno, nemam energije za muziku, i istekao mi je i ugovor sa izdavačkom kućom. Čudno je, nemam ugovor ni sa jednim izdavačem i ne znam čak ni kako ću izdati sledeći album".

Madona je za magazin "Intervju" pristala da snimi editorijal koji neće biti sređivan u fotošopu.

Jelena Karleuša: Madona je za mene mala beba.
Pevačica najavljuje koncert koji će "zaseniti i Rolling Stones i Madonu".
"Neću pevati na plejbek kao Madona, ipak ona nije pevačica kao ja. Svi koji me znaju upoznati su sa činjenicom da podjednako dobro uživo pevam svoje hitove, kao i tradicionalne pesme, evergrin i drugo".

mislim, šta reći a ne zapklakati...:lol::lol::lol:

Pa ona nije normalna?!?!!
Ionako joj istice vreme, bolje da ide na turneje i obezbedi sebi prvo mesto i u dalekoj buducnosti. Filmove moze da snima i sa 100 godina i da brine o deci.

Pa ona nije normalna?!?!!
Ionako joj istice vreme, bolje da ide na turneje i obezbedi sebi prvo mesto i u dalekoj buducnosti. Filmove moze da snima i sa 100 godina i da brine o deci.

Pa nece sutra da umre, mada nikad se ne zna ;) Moze ona da radi vise stvari u isto vreme :) Can't wait da vidim sta ce da uradi sa novim albumom.

Back