Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Upravo tako. Umoran sam od semplova i tih kompjuterizovanih zvukova, jer to za mene i nije muzika.

U principu, nisam alergičan na to, ali u današnjoj muzici toga ima previše... :confused:

E jeebiga, ništa od rock albuma... :roll:
Zašto Madonna i MJ moraju da budu takvi? Uvek uzimaju ljude koju su najpopularniji za saradnju gubeći svoj prepoznatljivi stil...
Mislim, u poslednje vreme... Za prošli album je uzela Timbalanda jer je bio mega-popularan, sad Guettu...
MJ je sarađivao sa Will.I.Am-om iz Black Eyed Peas pre godinu-dve...

Nece David Guetta raditi na novom albumu, nema brige :D
Prokleta komercijala je takva da navode i velicine poput Madonne da za saradnike uzimaju ljude koji mogu stvoriti najvise novca, a sve na ustrb kvaliteta, mada ne mogu reci da je Madonna izgubila kvalitet koliko svoju prepoznatljivost, makar sudeci po poslednja 2 albuma. Nisu losi, ali ne ni toliko dobri kako sam ocekivao.

Zeznuo sam se, ja mislio novi album... :lol: On je samo radio Celebration Remix. :D
Confessions On A Dance Floor je odličan album (meni)! :ok:
Kad se uporedi sa drugim pop albumima u vreme kad je izašao, mnogo je ječi, ali kad se uporedi sa starijim Madonnim albumima slabiji je.

Hung Up joj je najuspešniji singl u karijeri. Drži Ginisov rekord kao singl koji je bio #1 u najviše zemalja na svetu.
U USA nije bio #1. Madonnin poslednji #1 je još Music od pre 10 godina!

Zeznuo sam se, ja mislio novi album... :lol: On je samo radio Celebration Remix. :D
Confessions On A Dance Floor je odličan album (meni)! :ok:
Kad se uporedi sa drugim pop albumima u vreme kad je izašao, mnogo je ječi, ali kad se uporedi sa starijim Madonnim albumima slabiji je.

Hung Up joj je najuspešniji singl u karijeri. Drži Ginisov rekord kao singl koji je bio #1 u najviše zemalja na svetu.
U USA nije bio #1. Madonnin poslednji #1 je još Music od pre 10 godina!

Procitao sam da je "Hung Up" bio cak No.1 i u Srbiji :super:

Kao neka vajana figura :)

vw6v_9bgmt8ha.jpg

Back