Pokelpo
Aktivan član
- Poruka
- 1.306
A ovde takodje mnogo lepa...
Pa sta ako je malo photoshopovana ona je lepa i u prirodi...
![]()
Bas zato joj ne treba photoshop
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ovde takodje mnogo lepa...
Pa sta ako je malo photoshopovana ona je lepa i u prirodi...
![]()
Kakva divota od konja, sve ti j.ebem!

Miles away i Beat goes on su najbolje sa poslednjeg albuma.
Cujem da za novi album sprema novi zvuk da ide ka roku...

Nisam fan ali slusam nesto od nje.Nisam odusevljen poslednjim albumom ali te dve pesme su mi se izdvojile i Celebration je prava zaraza![]()

Cujem da za novi album sprema novi zvuk da ide ka roku...
mislim da se covek nasmejao bukvalnom prevodu na srpski jezik a ne tome sto je neko silovan Može, može, što da ne! Ili nešto kao Like A Prayer album, sa bendom, pravi instrumenti...
Upravo tako. Umoran sam od semplova i tih kompjuterizovanih zvukova, jer to za mene i nije muzika.

Francuskom DJu DAVIDU GUETTI nije bilo svejedno kada je trebalo da radi sa pop legendom MADONNOM - jer je čuo razne priče o njenom drskom ponašanju prema saradnicima.
Kraljica popa ga je ubedila da radi na njenoj sledećoj ploči, nakon što su ga dueti sa Kelly Rowland i Akonom učinili megapopularnim širom sveta.
Guetta priznaje da je bio uplašen - ali i da ga je iznenadila Madonnina druželjubiva i prijatna pojava.
"Madonna je zaista najdivnija osoba", izjavio je Guetta.
"Bio sam potpuno izbezumljen pre nego što sam je upoznao zbog svih tih stvari koje ljudi govore o njoj, ali ona je u stvari vrlo normalna. Razgovarali smo o životu, ljubavi i našoj deci. Potpuno me je zavela".
contactmusic.com