Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A ovde takodje mnogo lepa...:heart:
Pa sta ako je malo photoshopovana ona je lepa i u prirodi...
Madonna-3.jpg

Bas zato joj ne treba photoshop :D

images

S ponosom predstavljam:
Moon Man 1990-2008.
Pored gomile osvojenih takmicenja, u sedlu sa britancem William Fox-Pittom 2003. pobedjuje na Prvenstvu Evrope u Eventingu.
2005. ga penzionisu od takmicenja, da bi se nakon toga Madonna na njemu ucila da jase i toliko ga zavolela da ga je cak i usvojila. Njega je jahala posle svog cuvenog pada za 47. rodjenadan i za njega kaze da joj je vratio samopouzdanje. Na zalost, konj je uginuo od kolike 2008. godine. Iako je bio odmah operisan, zivot mu nije mogao biti spasen.

Nikad mi nece biti jasno kako oni kojima su bilo kakve sprdnje vazano za silovanje i sl. smesne a da ne postoji zakon koji bi mogao da tereti iste jer samo ko je sposoban za isto vidi to kao smesno :neutral:

Malo barbie look

Nikad mi nece biti jasno kako oni kojima su bilo kakve sprdnje vazano za silovanje i sl. smesne a da ne postoji zakon koji bi mogao da tereti iste jer samo ko je sposoban za isto vidi to kao smesno :neutral:

Malo barbie look

Drago mi je sto imas obicaj da kacis raritetne fotografije :ok:
Ima li Madonna veze sa silovanjima, jer ne znam u kom kontekstu si to napisala?

Malo barbie look

:think: mislim da se covek nasmejao bukvalnom prevodu na srpski jezik a ne tome sto je neko silovan ;) i ja kada sam cuo ovu "doamcu" verziju pesme "like a prayer" sam se smejao ;)

(naravno ako se ovaj tvoj post odnosio na "lion king")

Francuskom DJu DAVIDU GUETTI nije bilo svejedno kada je trebalo da radi sa pop legendom MADONNOM - jer je čuo razne priče o njenom drskom ponašanju prema saradnicima.

Kraljica popa ga je ubedila da radi na njenoj sledećoj ploči, nakon što su ga dueti sa Kelly Rowland i Akonom učinili megapopularnim širom sveta.

Guetta priznaje da je bio uplašen - ali i da ga je iznenadila Madonnina druželjubiva i prijatna pojava.

"Madonna je zaista najdivnija osoba", izjavio je Guetta.
"Bio sam potpuno izbezumljen pre nego što sam je upoznao zbog svih tih stvari koje ljudi govore o njoj, ali ona je u stvari vrlo normalna. Razgovarali smo o životu, ljubavi i našoj deci. Potpuno me je zavela".

contactmusic.com

Francuskom DJu DAVIDU GUETTI nije bilo svejedno kada je trebalo da radi sa pop legendom MADONNOM - jer je čuo razne priče o njenom drskom ponašanju prema saradnicima.

Kraljica popa ga je ubedila da radi na njenoj sledećoj ploči, nakon što su ga dueti sa Kelly Rowland i Akonom učinili megapopularnim širom sveta.

Guetta priznaje da je bio uplašen - ali i da ga je iznenadila Madonnina druželjubiva i prijatna pojava.

"Madonna je zaista najdivnija osoba", izjavio je Guetta.
"Bio sam potpuno izbezumljen pre nego što sam je upoznao zbog svih tih stvari koje ljudi govore o njoj, ali ona je u stvari vrlo normalna. Razgovarali smo o životu, ljubavi i našoj deci. Potpuno me je zavela".

contactmusic.com

Volim kad ovako zacepe usta nekim tamo tracarama!!! Kraljica je i odmah je ufurana i grozna... ? Ma da!!! E neka je rekao to sto je rekao! :super:

Back