Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Lokalni bend i hor pevali su pesme hvaleći Madonu za vreme njene posete centru za sirotišta. Yacinta Chapomba, direktor centra koji je finansiran od strane same Madone, izjavila je da lokalno stanovni[tvo gleda na Madonu kao na svoju majku!
''Zahvalni smo ti za ovakav gest'' - rekla je Madoni. ''Narod ovog kraja vas gleda kao svoju majku!''
Oko 8000 siročadi i ugrožene dece dolazi u centar da se hrani, da uči i da se odeva. Centar je otvoren i za mnoge starije ljude koji tu dolaze na ručak.
Madona je u Malavi stigla u ponedeljak, kada je položila prvu ciglu za izgradnju $ 15 miliona vredne skole, a Malavi je napustila u petak (9.april).

:worth::worth::worth: Svaka joj cast...:heart:
madge-1.jpg

To je trenutno aktuelno, bilo i na Dnevniku RTS 1 u 20:30 :)

:hahaha: gledao sam i ja to i nisam mogao da verujem ... :hahaha:

Lokalni bend i hor pevali su pesme hvaleći Madonu za vreme njene posete centru za sirotišta. Yacinta Chapomba, direktor centra koji je finansiran od strane same Madone, izjavila je da lokalno stanovni[tvo gleda na Madonu kao na svoju majku!
''Zahvalni smo ti za ovakav gest'' - rekla je Madoni. ''Narod ovog kraja vas gleda kao svoju majku!''
Oko 8000 siročadi i ugrožene dece dolazi u centar da se hrani, da uči i da se odeva. Centar je otvoren i za mnoge starije ljude koji tu dolaze na ručak.
Madona je u Malavi stigla u ponedeljak, kada je položila prvu ciglu za izgradnju $ 15 miliona vredne skole, a Malavi je napustila u petak (9.april).

:klap:

OMG, MITM, al si ti neobavešten, gori si od Koštunice...:hahaha:
Šalim se, ali ako hoćeš da budeš fan, ovaj spot je obavezan. ;)

nisam gledao puno spotova ... jedva i majklove gledm jer prvo treba da pustim da mi ucita jedno 15-20 min celi spot pa tek onda da ga gledam...jer mi je komp pun virusa i spor :roll:

sutra ga nosim na ciscenje ...necu biti 2-3 dana na forumu :rida:

Back