- Poruka
- 50.291
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čisto sumnjam da joj je toliki IQ, ali ono što znam je da nije glupa, nikako, iako to mnogi kažu. Ona je tokom cele karijere povlačila genijalne poteze.
Na stranu to što je u školi imala sve petice, to je ta knjiška inteligencija, nije čak ni to, to je obrazovanost, vrednoća, a pod tu emocionalnu inteligenciju bih svrstao ono - Džaba si ti pametan za školu ako si glup za život!
MITM, ja bih preispitao tu teoriju, nema šanse da to važi za muzičare generalno - Tina Ivanović npr.
) Rekoh ti već da mi se ona ne sviđa sa kratkom kosom (kao i druga nijedna devojka), ali ako se tebi sviđa ja nemam ništa protiv. Ova druga slika, inspirisana MM, je prava Madonna, kraljica.
A ova tvoja izjava zvuči kao ona moja polu-bisexualna na Majklovoj temi.![]()
Imam obicaj cesto da kazem, da sam musko, lozila bih se na nju!
Evo jedna pesmica za moju Dejanu. Isto zanimljiv remix i vrlo mladalačko izvođenje...
(Ko bi rekao da je ovo playback! A jeste. Ili to ili editivan DVD. Ali pre će biti da je ovo prvo, tj. snimila novu verziju za turneju pa je pevala na playback.)
Znas ti sta ja volim!
Hoću da čujem kako vi doživljavate Madonnin 7. album RAY OF LIGHT?
Za mene je to poseban album, jer je i za Madonnu poseban...
To je trenutak u njenom životu u kome se ona potpuno promenila, rodila je Lourdes Mariu i snimila ovaj album koji nema nikakve veze sa onim što je radila za vreme 90ih.
Postavio sam intervju iz studija za vreme snimanja ovog albuma (ne mogu sad da ga nađem) gde je začuđujuće mirna, prizemna, na psuje (čudo) i posebno mi se dopalo kad je reporter pitao ko joj je bio inspiracija za pesmu Little Star, a ona mu je tako slatko odgovorila - Lola!
Žao mi je samo što pesme Skin i Mer Girl nemaju spotove i nisu izbačene kao singlovi. U glavi tačno imam scenario za oba spota: Skin - Noć u pustinji, divlji konji, letenje, mistika, nadrealno itd, Mer Girl - Sama tekstom pesme opisuje šta bi se dešavalo u spotu, bio bi mračan, haunting (ne znam kako da prevedem ovo na srpski), beži od svega, beži na groblje kod majke itd.
Mislim da nije album za svakoga, nekom je možda smoran, jer je samo pesma Ray Of Light (i još mali broj drugih) brza, ostalo su balade, ali meni je savršen za neke trenutke kad hoću da se opustim ili pred spavanje...
Sve ovo ne znači da ne volim Madonnu pre i posle ovog albuma ili da mislim da je pre njega bila k*rva, pa postala svetica, štaviše, upravo mislim da svi tako nekako treba da žive jedan jedini život koji imaju - da u njemu uživaju i isprobaju sve što žele. Izluduju, prožive, a kad za to dođe vreme, smire se i naprave decu i porodicu.
Ili sve ovo jednom rečenicom: "And Now, I Find, I've Changed My Mind, This Is My Religion."
![]()
Na stranu to što je u ovom periodu bila najprirodnija i jednostavno prelepa...
Pridružujem se tvojim hvalospevima upućenim Pokelpu i pohvaliću tebe što uviđaš te stvari i zahvaljijem ti se još jednom na pohvalama upućenim meni. I ja o tebi imam najlepše moguće mišljenje.

[/SPOILER]
Nekako je lican... Kao da je otvorila dusu i opustila se, uradila sta je htela, a ne sta se od nje ocekivalo...
, mogu da kazem da je taj album produkt jedne emotivne mame 

Zbog ovoga sam i rekla, zato sto mislim da su kao licnosti u nekim aspektima suprotni. Pogresno ste me shvatili i ti i Pokelpo.![]()
100% tacna inf.
postoje i izuzeci naravno iako ja mislim da se ovo istrazivanje odnosilo na kompozitore ili ljude koji su se bavili klasicnom muzikom ali i madonna se ovde moze svrstati jer je cini mi se neke pesme sama sebi komponovala (kao i Majkl)
![]()
Verujem ti da tako piše u knjizi, ali to ne mora da znači i da je tačno.
(Ako se odnosi na kompozitore onda možda i jeste tačno.)
madonna se ovde moze svrstati jer je cini mi se neke pesme sama sebi komponovala (kao i Majkl)
![]()
@MITM Slusaj doktora!!!
Madonna svojim potezima na svim poljima pokazuje genijalnost... Pametna je ona, jaaako, ne moze to svako

Madonna je uvek komponovala svoje pesme, ne doduse sama.
@Thriller:
Pise sve tekstove, a neretko i muziku. Ne znam zasto ne bih verovao u to.
Evo na primer Ray Of Light, svi znamo da je William Orbit odradio 90% muzike, ali dobro, to i nije svojatala, lepo ga izvela na scenu kad je osvojila 3 Grammy nagrade (mislim da ih pre nije osvajala?) i zahvalila mu se ljudski.
Madonna je osvojila Grammy za snimak Blond Ambition Tour-a, a Majkl nije nikad dobio Grammy za neki koncert - čista glupost.![]()

Mogla je nekad svoje "fantazije" za sebe zadrzati, nije bas sve za svacije oci.![]()
Zasto da sakriva, kao da je to nesto lose.
Nije lose, ali nisu svi ljudi isti, svakome se svidjaju razlicite stvari.

Verujem ti da tako piše u knjizi, ali to ne mora da znači i da je tačno.
(Ako se odnosi na kompozitore onda možda i jeste tačno.)
Nagrade su ciste gluposti! Jedan Afred Hickok nikad nije dobio Oskara, pa da li to nesto govori da je on bio los reditelj. Top liste, nagrade, razna slicna cuda su najobicnije gluposti da zabavljaju narod. Ja na to nikad nisam obracao paznju.
Ni David Lynch nikada nije dobio Oskara a i bio je nominovan jedan jedini put i to za "Straight Story". Tako daaaaaaaaaaa..................