Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A ne, tu si se zeznuo Pokelpo!! Ja ne napadam, samo bi mi bilo neprijatno Majkla da gledam tako u klincu, jer ga obozavam... A ona je imala hrabrosti, skidam joj kapu za to... Ipak volim sto Majkl nije imao slicnih projekata!

Madonna.jpg

Ne zna se gde je lepsa... Ali ipak nejlepsa je '98 i '09...:heart:

ama thriller ostavi zenu na miru, jel kapiras da joj se nista ne moze zameriti po pitanju izgleda.
inace, svidja mi se kako je vanilla ice odradio posao u s.e.x.u, fotke s njim su bas posteno odradjene;
a ne ko onaj reper sto izvodi, nece se skine ...

ama thriller ostavi zenu na miru, jel kapiras da joj se nista ne moze zameriti po pitanju izgleda.
inace, svidja mi se kako je vanilla ice odradio posao u s.e.x.u, fotke s njim su bas posteno odradjene;
a ne ko onaj reper sto izvodi, nece se skine ...

Vanilla Ice je tada bio u shemi s Madonnom. Kaze da je bio pozitivno shokiran kad mu je Madonna rekla ideje za slikanje u SEX-u.

*E ovako, pošto nisam svraćao onog dana kada ste bili prilično aktivni, a brbljiv sam i imam svoje mišljenje o svemu, moram da prokomentarišem, ne zamerite na gigantskom postu. :mrgreen:

Zelim da Madonna snimi Rock album, ako je ikako moguce. Gitaru zna koliko-toliko da svira, pa da vidimo na sta bi licilo :)

Ja bih želeo da se, ako je ikako moguće, u mainstream vrati onaj zvuk iz 90ih, sa Dangerous-a, Erotica-e (iako više volim Ray Of Light, ali to nikad neće biti mainstream).

pa nisu remixi vec best off samo sto ima celebration original sa onim remiom iz spota sa benasijem... al ako nekoga vec zanima studioznije nek slusa album po album ne ovako nabacano... hard candy... realno u poređenju sa konfešns zvuči baš mlako jer je ovaj bio em mega popularan em nekako ceo projekat od zvuka, textova, simbolike, ritma, spotova, atmosfere savrseno upakovan... ima dobrih pesama al se nisu nekako primile toliko, licni favoriti devil, miles away, candy shop mada mi je mozak ispran apsolutno svakom pesmom

Moje mišljenje o Hard Candy-u je da to jednostavno nije ona. To su njeni kopiranti, ali nije toliko loše što se i u tome oprobala.
Takođe sam se drogirao tim albumom kad je izašao, ali kao i sve ostalo što se pravi u poslednje vreme, nema rok trajanja: For Ever.

Gdje je nasla ovoga,moze baba da mu bude(skoro):whistling:..
jel istina da je starija 10 god. od njegove majke?

Ovo je već too much, ali ne zameram joj na tome.
Realno, ima mnogo boljih riba od nje, ali ono što od nje možeš da dobiješ u krevetu ne može da se poredi ni sa kim. I zato ona može da ima koga god hoće.

Skidam čim uplatim ADSL.

Koji si ti kralj :D .... da`l je moguce da si sa Balkana :think: :)

Inace tako zanimljivo i sa brilijantnom strascu pises o Madoni da prosto ne mogu da verujem da si muskarac ... Madona je u velikom minusu sto te ne poznaje :ok:

Pridružujem se tvojim hvalospevima upućenim Pokelpu i pohvaliću tebe što uviđaš te stvari i zahvaljijem ti se još jednom na pohvalama upućenim meni. I ja o tebi imam najlepše moguće mišljenje. :cmok:

Slabije me ima na forumu ali videcu da dam doprinos i iskreno misljenje o njoj , kao i da dobijem odgovore i razotkrijem misterije koje se nje ticu :D

http://img694.imageshack.us/i/badg13.jpg/
badg13.jpg

Prelepe, prelepe oči.

Madonnin IQ je 140, ako je verovati podacima koje sam na vise mesta nasao. Jeste da je po meni bitnija emocionalna, ali ovaj podatak o IQ mi je zanimljiv.

Emocije su ono sto nas vodi kroz zivot, mozak sluzi samo za skladistenje informacija :) Osobe sa jakom emocionalnom inteligencijom bez obzira na svoj IQ su uspesnije od onih sa velikim IQ-om a bez (ili jako niskim) EQ. Doduse ovo ne vazi ako ti je IQ ispod proseka... Strucna opaska...

Ako me secanje dobro sluzi psiholog Koksova je izmerila prosecne vrednosti inteligencije za ljude koji se bave razlicitim poslom...za muzicare on iznosi 145 dakle Madonna ima jednu veoma zavidnu kolicinu inteligencije

Čisto sumnjam da joj je toliki IQ, ali ono što znam je da nije glupa, nikako, iako to mnogi kažu. Ona je tokom cele karijere povlačila genijalne poteze.
Na stranu to što je u školi imala sve petice, to je ta knjiška inteligencija, nije čak ni to, to je obrazovanost, vrednoća, a pod tu emocionalnu inteligenciju bih svrstao ono - Džaba si ti pametan za školu ako si glup za život!
MITM, ja bih preispitao tu teoriju, nema šanse da to važi za muzičare generalno - Tina Ivanović npr.

“Prince reeks of lavender. It turned me on, actually.”

Ima li išta što nju ne pali?! :D

Ne mora da znaci da su kontra Majklovim. Ne znam tacno na sta mislis, ali ne vidim da Madonna i MJ jedno drugo iskljucuju. Otvori samo malo poglede, vidike, mozda ce kod tebe imati mesta za oboje.

To što je MJ imao neko mišljenje (ne mora da znači da je tačno ono što kažu da je mislio o njoj) ne treba da utiče na mišljenje Majklovih fanova o njoj. Razmišljajte svojom glavom.
Ali Majkl i Madonna su kao ličnosti potpuno suprotni (moje mišljenje, nisam ih upoznao pa da sudim o njima).

:ljutko:

MadonnaBlonde.jpg

Najvise mi se svidja druga sa desna u donjem redu

070607_madonna_300X400.jpg

:aha:

Imala je ona hits & misses (obrveee), ali nekako, u poslednje vreme, je možda čak i lepša nego mnogim periodima ranije.

Pa tu ni nema one koja se meni svidja...
papadontpreach.jpg

A ni ove, ova joj je stajala kao da se s njom rodila!

http://1.***************/_-LV9eJSPo9A/R4pPu1D1cxI/AAAAAAAAAgA/O7H3Q3TPXfs/s400/Madonna%2B1990.jpg

A od tih gore, i jeste joj ta najlepsa... Mene je odusevila kad se pojavila 2005 u tom stilu, mnogo je bila slatka. Mada, prva slika je mnogo lepa... I kosa i ONA cela :zper:

Rekoh ti već da mi se ona ne sviđa sa kratkom kosom (kao i druga nijedna devojka), ali ako se tebi sviđa ja nemam ništa protiv. Ova druga slika, inspirisana MM, je prava Madonna, kraljica.
A ova tvoja izjava zvuči kao ona moja polu-bisexualna na Majklovoj temi.:hahaha:

E kada biste znali koliko sati i dana ja provodim gledajuci i slusajuci Madonnu i cekajuci od jutra do veceri da budem u prvom redu na koncertu, da osetim energiju i moc njene licnosti... Sve ovo sto ste ovde pisali sam apsolvirao milion puta. Nego veoma je popularna ovde otkad sam postavio onih pet klipova sa savrsenim performansima pre nekoliko dana.

Ja budala nisam bio ni na jednom njenom koncertu, ali verujem da je savršen.

Kako je ovo izvela da mi je znati:

la11.jpg

Baš u poslednja nekoliko dana gledam taj Re-Invention Tour, Biblijski početak i Vogue inspirisan Marijom Antoanetom su savršeni, kao i Holiday sa ove turneje koji mi je ujedno i jedan od najomiljenijih njenih nasupa. Mnogo mi se sviđa kako je remixovana pesma za tu turneju i sviđa mi se njena energija dok je pevala - prava pravcata devojčica od 45 godina (a kao da ima 15-25).

Majklovci, sve vise mi volite Madonnu :)

Mogu da kažem, nadam se da ne zvučim prepotentno, da sam ja dovukao sve te Majklovce na temu (a kejti mene), jer sam bio prilično aktivan na njoj još od početka kad sam na nju svratio. :)

Svidja mi se kako je obucena na onoj prvoj slici sto sam postavila. :)

Meni se najviše sviđa (ne)obučena. :p

Ladno je najlepša ovde gde je najmatorija.

"Kad sam zedna-pijem, kad sam gladna-jedem, kad mi se tuca-tucam se, a kad nesto mislim-to i kazem" -Madonna :)

Jednostavno, iskreno i animalno. ;)

Amen. :pop2:

Evo jedna pesmica za moju Dejanu. Isto zanimljiv remix i vrlo mladalačko izvođenje...

(Ko bi rekao da je ovo playback! A jeste. Ili to ili editivan DVD. Ali pre će biti da je ovo prvo, tj. snimila novu verziju za turneju pa je pevala na playback.)

• Podržavam
Reactions: DD
Hoću da čujem kako vi doživljavate Madonnin 7. album RAY OF LIGHT?

Za mene je to poseban album, jer je i za Madonnu poseban...
To je trenutak u njenom životu u kome se ona potpuno promenila, rodila je Lourdes Mariu i snimila ovaj album koji nema nikakve veze sa onim što je radila za vreme 90ih.
Postavio sam intervju iz studija za vreme snimanja ovog albuma (ne mogu sad da ga nađem) gde je začuđujuće mirna, prizemna, na psuje (čudo) i posebno mi se dopalo kad je reporter pitao ko joj je bio inspiracija za pesmu Little Star, a ona mu je tako slatko odgovorila - Lola! :)

Žao mi je samo što pesme Skin i Mer Girl nemaju spotove i nisu izbačene kao singlovi. U glavi tačno imam scenario za oba spota: Skin - Noć u pustinji, divlji konji, letenje, mistika, nadrealno itd, Mer Girl - Sama tekstom pesme opisuje šta bi se dešavalo u spotu, bio bi mračan, haunting (ne znam kako da prevedem ovo na srpski), beži od svega, beži na groblje kod majke itd.

Mislim da nije album za svakoga, nekom je možda smoran, jer je samo pesma Ray Of Light (i još mali broj drugih) brza, ostalo su balade, ali meni je savršen za neke trenutke kad hoću da se opustim ili pred spavanje...

Sve ovo ne znači da ne volim Madonnu pre i posle ovog albuma ili da mislim da je pre njega bila k*rva, pa postala svetica, štaviše, upravo mislim da svi tako nekako treba da žive jedan jedini život koji imaju - da u njemu uživaju i isprobaju sve što žele. Izluduju, prožive, a kad za to dođe vreme, smire se i naprave decu i porodicu.

Ili sve ovo jednom rečenicom: "And Now, I Find, I've Changed My Mind, This Is My Religion."

Madonna+Frozen.png

Na stranu to što je u ovom periodu bila najprirodnija i jednostavno prelepa...

To što je MJ imao neko mišljenje (ne mora da znači da je tačno ono što kažu da je mislio o njoj) ne treba da utiče na mišljenje Majklovih fanova o njoj. Razmišljajte svojom glavom.
Ali Majkl i Madonna su kao ličnosti potpuno suprotni (moje mišljenje, nisam ih upoznao pa da sudim o njima).

Zbog ovoga sam i rekla, zato sto mislim da su kao licnosti u nekim aspektima suprotni. Pogresno ste me shvatili i ti i Pokelpo. :)

Back