Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
No Way...Volim ja nju da slusam i postujem je... Ali MJ je moje srce... Sastavni deo mog zivota...
Tako da Pokelpo zalim slucaj...
Vogue...
Jedna od njenih najboljih pesama i spotova ikad snimljenih.

ama thriller ostavi zenu na miru, jel kapiras da joj se nista ne moze zameriti po pitanju izgleda.
inace, svidja mi se kako je vanilla ice odradio posao u s.e.x.u, fotke s njim su bas posteno odradjene;
a ne ko onaj reper sto izvodi, nece se skine ...
Vanilla Ice je tada bio u shemi s Madonnom. Kaze da je bio pozitivno shokiran kad mu je Madonna rekla ideje za slikanje u SEX-u.

Verujem...

Zelim da Madonna snimi Rock album, ako je ikako moguce. Gitaru zna koliko-toliko da svira, pa da vidimo na sta bi licilo![]()
pa nisu remixi vec best off samo sto ima celebration original sa onim remiom iz spota sa benasijem... al ako nekoga vec zanima studioznije nek slusa album po album ne ovako nabacano... hard candy... realno u poređenju sa konfešns zvuči baš mlako jer je ovaj bio em mega popularan em nekako ceo projekat od zvuka, textova, simbolike, ritma, spotova, atmosfere savrseno upakovan... ima dobrih pesama al se nisu nekako primile toliko, licni favoriti devil, miles away, candy shop mada mi je mozak ispran apsolutno svakom pesmom
Gdje je nasla ovoga,moze baba da mu bude(skoro)..
jel istina da je starija 10 god. od njegove majke?
Koji si ti kralj.... da`l je moguce da si sa Balkana
![]()
Inace tako zanimljivo i sa brilijantnom strascu pises o Madoni da prosto ne mogu da verujem da si muskarac ... Madona je u velikom minusu sto te ne poznaje![]()

Slabije me ima na forumu ali videcu da dam doprinos i iskreno misljenje o njoj , kao i da dobijem odgovore i razotkrijem misterije koje se nje ticu
http://img694.imageshack.us/i/badg13.jpg/![]()
Madonnin IQ je 140, ako je verovati podacima koje sam na vise mesta nasao. Jeste da je po meni bitnija emocionalna, ali ovaj podatak o IQ mi je zanimljiv.
Emocije su ono sto nas vodi kroz zivot, mozak sluzi samo za skladistenje informacijaOsobe sa jakom emocionalnom inteligencijom bez obzira na svoj IQ su uspesnije od onih sa velikim IQ-om a bez (ili jako niskim) EQ. Doduse ovo ne vazi ako ti je IQ ispod proseka... Strucna opaska...
Ako me secanje dobro sluzi psiholog Koksova je izmerila prosecne vrednosti inteligencije za ljude koji se bave razlicitim poslom...za muzicare on iznosi 145 dakle Madonna ima jednu veoma zavidnu kolicinu inteligencije
“Prince reeks of lavender. It turned me on, actually.”
Ne mora da znaci da su kontra Majklovim. Ne znam tacno na sta mislis, ali ne vidim da Madonna i MJ jedno drugo iskljucuju. Otvori samo malo poglede, vidike, mozda ce kod tebe imati mesta za oboje.
![]()
Najvise mi se svidja druga sa desna u donjem redu
![]()
![]()
Pa tu ni nema one koja se meni svidja...
![]()
A ni ove, ova joj je stajala kao da se s njom rodila!
http://1.***************/_-LV9eJSPo9A/R4pPu1D1cxI/AAAAAAAAAgA/O7H3Q3TPXfs/s400/Madonna%2B1990.jpg
A od tih gore, i jeste joj ta najlepsa... Mene je odusevila kad se pojavila 2005 u tom stilu, mnogo je bila slatka. Mada, prva slika je mnogo lepa... I kosa i ONA cela![]()

E kada biste znali koliko sati i dana ja provodim gledajuci i slusajuci Madonnu i cekajuci od jutra do veceri da budem u prvom redu na koncertu, da osetim energiju i moc njene licnosti... Sve ovo sto ste ovde pisali sam apsolvirao milion puta. Nego veoma je popularna ovde otkad sam postavio onih pet klipova sa savrsenim performansima pre nekoliko dana.
Kako je ovo izvela da mi je znati:
![]()
Majklovci, sve vise mi volite Madonnu![]()

Svidja mi se kako je obucena na onoj prvoj slici sto sam postavila.![]()

"Kad sam zedna-pijem, kad sam gladna-jedem, kad mi se tuca-tucam se, a kad nesto mislim-to i kazem" -Madonna![]()

To što je MJ imao neko mišljenje (ne mora da znači da je tačno ono što kažu da je mislio o njoj) ne treba da utiče na mišljenje Majklovih fanova o njoj. Razmišljajte svojom glavom.
Ali Majkl i Madonna su kao ličnosti potpuno suprotni (moje mišljenje, nisam ih upoznao pa da sudim o njima).