Serdecnij
Ističe se
- Poruka
- 2.902
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sada necu nista da pitam jer imam jos neke obaveze pa ne mogu da budem u toku .
Postavljam slike iz ovog perioda jer sam kao klinka najvise odgledala taj spot kao i express yourself i to mi je gledajuci unazad prva asocijacija po cemu je pamtim i po cemu sam je prepoznavala kao mala ....
tu mi je i najlepsa/najeroticnija .... to je period koji smatram vrhuncom njene karijere ,.... kao nesto sto je dugo nadogradjivala radom ,istrajnoscu , posvecenoscu .... to je rezultat njenog profesionalizma i zelje.... smatram da nije tako dugo pripremala teren za taj album , knjigu da bi se postigao totalno drugaciji efeket - nesto kao sad sam se pojavila i zelim da budem kao niko da bi me svi voleli .... to sto je objavila posle 10god uspesne karijere govori o njoj da nije zelela samo da sokira, i da bilo sta na temu seksa servira vec i da prezentuje svoje "drugo ja" , podeli korisne savete ......... da opravda svoja i od fanova ocekivanja ....

Eto, ja nisam njen fan, pa znam tu pesmu. A kako ste svi Majklovci poceli da je slusate, moracu i ja, da se ne izdvajam.
Budi uvek u svemu u zivotu svoja, pa tako i kad je muzika u pitanju. Bilo bi fino da slusas Madonnu, ali nista ne cini na silu. Probaj, daj joj sansu da je zavolis, a ako ne ide, nikom nista. Briga te da li je ovde svi vole ili ne, slusaj sebe i svoje srce. Pogledaj samo Madonnu, ona je uvek sve radila svojom glavom, bez obzira da li se to nekome dopadalo ili ne.

Budi uvek u svemu u zivotu svoja, pa tako i kad je muzika u pitanju. Bilo bi fino da slusas Madonnu, ali nista ne cini na silu. Probaj, daj joj sansu da je zavolis, a ako ne ide, nikom nista. Briga te da li je ovde svi vole ili ne, slusaj sebe i svoje srce. Pogledaj samo Madonnu, ona je uvek sve radila svojom glavom, bez obzira da li se to nekome dopadalo ili ne.
 Mislim, mogu ja nju slusati, ima nekih lepih pesmica, iako nisam poslusala celu diskografiju, ali ne mogu da se slozim sa nekim njenim stavovima, jer su potpuno kontradiktorni Majklovim.
 Mislim, mogu ja nju slusati, ima nekih lepih pesmica, iako nisam poslusala celu diskografiju, ali ne mogu da se slozim sa nekim njenim stavovima, jer su potpuno kontradiktorni Majklovim. 
Čoveče ala ti pametno pričas... Stvarno svaka cast... Bas si lik...

ali ne mogu da se slozim sa nekim njenim stavovima, jer su potpuno kontradiktorni Majklovim.
Ne mora da znaci da su kontra Majklovim. Ne znam tacno na sta mislis, ali ne vidim da Madonna i MJ jedno drugo iskljucuju. Otvori samo malo poglede, vidike, mozda ce kod tebe imati mesta za oboje.

ali to mi je potpuno fascinantno kod njega
 ali to mi je potpuno fascinantno kod njega  ) Ovo, naravno, ne znaci da je ne volim, OK je ona lik, (bori se za ono u sta veruje i to potpuno postujem) niti znaci da MJ i Madonna jedno drugo iskljucuju, imaju oni i dosta slicnosti.
) Ovo, naravno, ne znaci da je ne volim, OK je ona lik, (bori se za ono u sta veruje i to potpuno postujem) niti znaci da MJ i Madonna jedno drugo iskljucuju, imaju oni i dosta slicnosti.
Bas je lepa ovde...
A sad jel se vidi..

Evo ovako..
Mao vako kratka, plava kosica joj bila najjaca!!!

Najvise mi se svidja druga sa desna u donjem redu