Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
madonna-on-horseback.jpg

Sada necu nista da pitam jer imam jos neke obaveze pa ne mogu da budem u toku .

Postavljam slike iz ovog perioda jer sam kao klinka najvise odgledala taj spot kao i express yourself i to mi je gledajuci unazad prva asocijacija po cemu je pamtim i po cemu sam je prepoznavala kao mala ....

tu mi je i najlepsa/najeroticnija .... to je period koji smatram vrhuncom njene karijere ,.... kao nesto sto je dugo nadogradjivala radom ,istrajnoscu , posvecenoscu .... to je rezultat njenog profesionalizma i zelje.... smatram da nije tako dugo pripremala teren za taj album , knjigu da bi se postigao totalno drugaciji efeket - nesto kao sad sam se pojavila i zelim da budem kao niko da bi me svi voleli .... to sto je objavila posle 10god uspesne karijere govori o njoj da nije zelela samo da sokira, i da bilo sta na temu seksa servira vec i da prezentuje svoje "drugo ja" , podeli korisne savete ......... da opravda svoja i od fanova ocekivanja ....

Na ovoj fotografiji je neverovatno lepa, sexy, kao i na narednoj koju si okacila :ok:
Retko ko ima takav nivo profesionalizma kao Madonna. Uvek je isla u nove pobede s zeljom da na neki nacin iz toga pobedi sebe, tacnije da svakim danom bude bolja i bolja i mislim da u tome uspeva, narocito ako pogledamo koliko je rizikovala, a to je kao sto ona rece jedan od glavnih elemenata svakog velikog umetnika. Rizik! Del Boj rece: "Onaj ko reskira - profitira" To je Madonna najbolje shvatila.

Eto, ja nisam njen fan, pa znam tu pesmu. A kako ste svi Majklovci poceli da je slusate, moracu i ja, da se ne izdvajam. :lol:

Budi uvek u svemu u zivotu svoja, pa tako i kad je muzika u pitanju. Bilo bi fino da slusas Madonnu, ali nista ne cini na silu. Probaj, daj joj sansu da je zavolis, a ako ne ide, nikom nista. Briga te da li je ovde svi vole ili ne, slusaj sebe i svoje srce. Pogledaj samo Madonnu, ona je uvek sve radila svojom glavom, bez obzira da li se to nekome dopadalo ili ne.

Budi uvek u svemu u zivotu svoja, pa tako i kad je muzika u pitanju. Bilo bi fino da slusas Madonnu, ali nista ne cini na silu. Probaj, daj joj sansu da je zavolis, a ako ne ide, nikom nista. Briga te da li je ovde svi vole ili ne, slusaj sebe i svoje srce. Pogledaj samo Madonnu, ona je uvek sve radila svojom glavom, bez obzira da li se to nekome dopadalo ili ne.

Čoveče ala ti pametno pričas... Stvarno svaka cast... Bas si lik...:cmok2:

Ma ja se samo malo salim.:lol: Mislim, mogu ja nju slusati, ima nekih lepih pesmica, iako nisam poslusala celu diskografiju, ali ne mogu da se slozim sa nekim njenim stavovima, jer su potpuno kontradiktorni Majklovim. ;)

Ne mora da znaci da su kontra Majklovim. Ne znam tacno na sta mislis, ali ne vidim da Madonna i MJ jedno drugo iskljucuju. Otvori samo malo poglede, vidike, mozda ce kod tebe imati mesta za oboje.

Prije svega mislim na ono sto se nekako najvise provlaci kroz ovu temu, tj. nacin na koji pristupa tome sto radi, sve je kod nje potpuno otvoreno, dok sa druge strane Majkl pridaje veliki znacaj misteriji i sakrivenom (ne znam koji mi je put da ovo kazem :lol::lol: ali to mi je potpuno fascinantno kod njega :heart:) Ovo, naravno, ne znaci da je ne volim, OK je ona lik, (bori se za ono u sta veruje i to potpuno postujem) niti znaci da MJ i Madonna jedno drugo iskljucuju, imaju oni i dosta slicnosti.

:ljutko:

MadonnaBlonde.jpg

Najvise mi se svidja druga sa desna u donjem redu

070607_madonna_300X400.jpg

:aha:

Pa tu ni nema one koja se meni svidja...
papadontpreach.jpg

A ni ove, ova joj je stajala kao da se s njom rodila!

http://1.***************/_-LV9eJSPo9A/R4pPu1D1cxI/AAAAAAAAAgA/O7H3Q3TPXfs/s400/Madonna%2B1990.jpg

A od tih gore, i jeste joj ta najlepsa... Mene je odusevila kad se pojavila 2005 u tom stilu, mnogo je bila slatka. Mada, prva slika je mnogo lepa... I kosa i ONA cela :zper:

Back