Pokelpo
Aktivan član
- Poruka
- 1.306
il' na njene pare![]()
Moguce, ali mene samo zanima kako Madonna gleda na njihov odnos, tacnije kako se slaze s Hesusom, sve ostalo je za mene nevazno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
il' na njene pare![]()
Ako ovo ozbiljno kazes, onda si mi uputila mnogo lep kompliment.

Naravno da tako mislim ... nacin na koji se ti bavis Madoninim likom i delom je predivan , sta god da komentarises vezano za nju ,...sjajnim argumentima je uvek branis .... svidja mi se kako se njome bavis![]()
Nego da ja tebe pitam nesto pokelpo...od kad si madonnin fan, kako si postao, jel' poznajes jos nekog ko je veliki madonnin fan, itd ... ? bas me interesuje
![]()
Draga moja, to se zove licemerstvo, koje prezirem, a prisutno je narocito na Balkanu.

Madonnin fan sam od pocetka 90ih kad sam poceo da pratim muziku. Odmah me je zainteresovala njena muzika, koncerti, intervjui, njena vecita borba da bude originalna, iskrena, hrabra i istrajna u svojim zeljama, stavovima. Osecao sam i to me drzi i dalje da ja kroz nju umnogome pricam, jer mi se njeni stavovi po pitanju skor svega dopadaju. Posebno je divno sto je kao zensko uspela da razbije mnoge tabue i zato joj treba cestitati, a ovaj svet je najcesce okrutan prema samosvesnim zenama koje se drznu da dobiju ono sto zele.

Iz punih usta ti kazem HVALA na ovome, jer ne pamtim da mi je neko to i slicno ikad rekao, da budem iskren. Voleo bih da te redovno gledam na ovoj temi ako ikako mozes.

Madonnin fan sam od pocetka 90ih kad sam poceo da pratim muziku. Odmah me je zainteresovala njena muzika, koncerti, intervjui, njena vecita borba da bude originalna, iskrena, hrabra i istrajna u svojim zeljama, stavovima. Osecao sam i to me drzi i dalje da ja kroz nju umnogome pricam, jer mi se njeni stavovi po pitanju skor svega dopadaju. Posebno je divno sto je kao zensko uspela da razbije mnoge tabue i zato joj treba cestitati, a ovaj svet je najcesce okrutan prema samosvesnim zenama koje se drznu da dobiju ono sto zele.

Kada sam uzela seks kao osnovnu temu, niko me nije razumeo, to jest, svi su me razumeli pogrešno. Pokušala sam da prenesem svoj stav kako je dobro i lepo osećati se okej u svojoj koži i istraživati svoju seksualnost, a ljudi su od svega toga shvatili samo da treba ići okolo bez gaćica i imati seks sa prvim koji naiđe. Zbog toga sam odlučila da seks ostavim po strani, jer je to još tabu tema, a ja više ne želim da budem žrtveni jarac. Ne izvinjavam se ni zbog čega, ne kajem se ni zbog jedne jedine stvari.

imas oko 35 godina

Sto se vi bavite ovih dana godinama Trinitty i mojim?Imam 32. Sram vas bilo, ovo je teror nad nama
![]()

Sto se vi bavite ovih dana godinama Trinitty i mojim?Imam 32. Sram vas bilo, ovo je teror nad nama
![]()

Prvo su pitali o godinama Madonne i Hesusa, pa sad o Trinitty i meni. Sta li to znaci, hmmm![]()

Madonnin IQ je 140, ako je verovati podacima koje sam na vise mesta nasao. Jeste da je po meni bitnija emocionalna, ali ovaj podatak o IQ mi je zanimljiv.
Osobe sa jakom emocionalnom inteligencijom bez obzira na svoj IQ su uspesnije od onih sa velikim IQ-om a bez (ili jako niskim) EQ. Doduse ovo ne vazi ako ti je IQ ispod proseka... Strucna opaska...to znaci da se bavim numerologijom![]()
Nista coveku ne valja ako nema dobru emocionalnu intelegenciju. Bas skoro cuh glumicu Snezanu Savic koja rece da je zbog svoje nedovoljne emocionalne inteligencije dosta propatila.Emocije su ono sto nas vodi kroz zivot, mozak sluzi samo za skladistenje informacijaOsobe sa jakom emocionalnom inteligencijom bez obzira na svoj IQ su uspesnije od onih sa velikim IQ-om a bez (ili jako niskim) EQ. Doduse ovo ne vazi ako ti je IQ ispod proseka... Strucna opaska...