Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Naravno da tako mislim ... nacin na koji se ti bavis Madoninim likom i delom je predivan , sta god da komentarises vezano za nju ,...sjajnim argumentima je uvek branis .... svidja mi se kako se njome bavis :ok:

Iz punih usta ti kazem HVALA na ovome, jer ne pamtim da mi je neko to i slicno ikad rekao, da budem iskren. Voleo bih da te redovno gledam na ovoj temi ako ikako mozes.

Nego da ja tebe pitam nesto pokelpo...od kad si madonnin fan, kako si postao, jel' poznajes jos nekog ko je veliki madonnin fan, itd ... ? bas me interesuje

:bye:

Madonnin fan sam od pocetka 90ih kad sam poceo da pratim muziku. Odmah me je zainteresovala njena muzika, koncerti, intervjui, njena vecita borba da bude originalna, iskrena, hrabra i istrajna u svojim zeljama, stavovima. Osecao sam i to me drzi i dalje da ja kroz nju umnogome pricam, jer mi se njeni stavovi po pitanju skor svega dopadaju. Posebno je divno sto je kao zensko uspela da razbije mnoge tabue i zato joj treba cestitati, a ovaj svet je najcesce okrutan prema samosvesnim zenama koje se drznu da dobiju ono sto zele.

Madonnin fan sam od pocetka 90ih kad sam poceo da pratim muziku. Odmah me je zainteresovala njena muzika, koncerti, intervjui, njena vecita borba da bude originalna, iskrena, hrabra i istrajna u svojim zeljama, stavovima. Osecao sam i to me drzi i dalje da ja kroz nju umnogome pricam, jer mi se njeni stavovi po pitanju skor svega dopadaju. Posebno je divno sto je kao zensko uspela da razbije mnoge tabue i zato joj treba cestitati, a ovaj svet je najcesce okrutan prema samosvesnim zenama koje se drznu da dobiju ono sto zele.

mašala :ok:

Iz punih usta ti kazem HVALA na ovome, jer ne pamtim da mi je neko to i slicno ikad rekao, da budem iskren. Voleo bih da te redovno gledam na ovoj temi ako ikako mozes.

Slabije me ima na forumu ali videcu da dam doprinos i iskreno misljenje o njoj , kao i da dobijem odgovore i razotkrijem misterije koje se nje ticu :D

Kažnjena sam što imam seksualni život, što uživam u njemu i što kažem da uživam – rekla je Madonna. - Kada objavite knjigu kao što je "Sex", morate da se suočite sa mnogo besa. Ja sam s tim morala da se suočim i zato što pop zvezde ne smeju da imaju svoje mišljenje, nego moraju da se trude da ostanu popularne i da rade samo one stvari koje im u tome pomažu. A kada pređete dozvoljenu liniju, svi polude. Novinari su se raspisali o udarcima, bičevima, sadomazohizmu i sličnom. U redu, postoji nekoliko takvih fotografija, ali knjiga ima 128 strana, a oni su opisali samo tri. Da razjasnim jedno: ne mislim da je poenta u spavanju sa što više muškaraca ili žena. Poenta je da se osećate slobodno onakvima kakvi jeste, bez obzira na to da li ste homoseksualac, ili ne znam ni ja šta.

Kada sam uzela seks kao osnovnu temu, niko me nije razumeo, to jest, svi su me razumeli pogrešno. Pokušala sam da prenesem svoj stav kako je dobro i lepo osećati se okej u svojoj koži i istraživati svoju seksualnost, a ljudi su od svega toga shvatili samo da treba ići okolo bez gaćica i imati seks sa prvim koji naiđe. Zbog toga sam odlučila da seks ostavim po strani, jer je to još tabu tema, a ja više ne želim da budem žrtveni jarac. Ne izvinjavam se ni zbog čega, ne kajem se ni zbog jedne jedine stvari.

:worth:

imas oko 35 godina ;)

Zašto je društveno prihvatljivo da muškarac nađe divnu devojku koja je postigla mnogo manje od njega i da sa njom započne zajednički život, a kada to uradi žena, onda je to stvar za posebne priče - pitala se Madonna. - Zašto je muškarac taj koji mora da zarađuje više? To je jadno, to je seksizam, to je odvratno. Sve dok ljudi ne promene takve poglede, ostaćemo primitivne i nerazvijene kreature, koje samo liče na ljude. Velika galama se digla oko toga što ja nisam udata za oca mog deteta, niti živim sa tim čovekom. Da je Carlos Leon slavan i da je odlučio da vaspitava svoje dete, sasvim sam sigurna da bi to bilo okej, a kada ja poželim da budem samostalna majka, od toga se pravi strašna stvar. Da li je, recimo, iko rekao ijednu reč na to što je Sean Penn pet godina živeo sa Robin Wright nevenčan i što sa njom ima dvoje dece, a istovremeno je imao devojaka koliko god je hteo? Da li je nekoga to pogodilo, da li se to nekome učinilo nenormalnim? Ne! Dve nedelje pre svog venčanja bio je sa još jednom devojkom! Da li me je dotaklo to što se oženio? Mislila sam da je to venčanje neka vrsta njegove osvetničke reakcije na vest da sam u drugom stanju. Mislila sam kako je on poželeo da bude malo dramatičan.

Kada sam uzela seks kao osnovnu temu, niko me nije razumeo, to jest, svi su me razumeli pogrešno. Pokušala sam da prenesem svoj stav kako je dobro i lepo osećati se okej u svojoj koži i istraživati svoju seksualnost, a ljudi su od svega toga shvatili samo da treba ići okolo bez gaćica i imati seks sa prvim koji naiđe. Zbog toga sam odlučila da seks ostavim po strani, jer je to još tabu tema, a ja više ne želim da budem žrtveni jarac. Ne izvinjavam se ni zbog čega, ne kajem se ni zbog jedne jedine stvari.

Tak'u je volim :rtfm:

Madonnin IQ je 140, ako je verovati podacima koje sam na vise mesta nasao. Jeste da je po meni bitnija emocionalna, ali ovaj podatak o IQ mi je zanimljiv.

Emocije su ono sto nas vodi kroz zivot, mozak sluzi samo za skladistenje informacija :) Osobe sa jakom emocionalnom inteligencijom bez obzira na svoj IQ su uspesnije od onih sa velikim IQ-om a bez (ili jako niskim) EQ. Doduse ovo ne vazi ako ti je IQ ispod proseka... Strucna opaska...

Ako me secanje dobro sluzi psiholog Koksova je izmerila prosecne vrednosti inteligencije za ljude koji se bave razlicitim poslom...za muzicare on iznosi 145 dakle Madonna ima jednu veoma zavidnu kolicinu inteligencije

Emocije su ono sto nas vodi kroz zivot, mozak sluzi samo za skladistenje informacija :) Osobe sa jakom emocionalnom inteligencijom bez obzira na svoj IQ su uspesnije od onih sa velikim IQ-om a bez (ili jako niskim) EQ. Doduse ovo ne vazi ako ti je IQ ispod proseka... Strucna opaska...
Nista coveku ne valja ako nema dobru emocionalnu intelegenciju. Bas skoro cuh glumicu Snezanu Savic koja rece da je zbog svoje nedovoljne emocionalne inteligencije dosta propatila.

Back