Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... u sustini Madona je kao prava umetnost: ne moze malo da se voli, ili otkidas na nju ili je mrzis!
Suplji mozgovi su oni koji ne vide realnost..Kao sto rece Elton John "Madonna nema glas koji moze izdrzati dvocasovni nastup",a ja se pitam ima li ga uopste?Koliko komentara supljih mozgova, Madona peva uzivo za razliku od nekih, i iako to ne radi kao operska pevacica radi najbolje na svetu. MJ jeste kralj, ali je realno na drugom mestu - posle kraljice!!! Pogledajte samo ovo.
Ovo moze samo ona, ona i ona. Kraljica!!!!!
Suplji mozgovi su oni koji ne vide realnost..Kao sto rece Elton John "Madonna nema glas koji moze izdrzati dvocasovni nastup",a ja se pitam ima li ga uopste?
Suplji mozgovi su oni koji ne vide realnost..Kao sto rece Elton John "Madonna nema glas koji moze izdrzati dvocasovni nastup",a ja se pitam ima li ga uopste?
Velika je razlika izmedju Dzeksona i Madone..On je bio prije sve ga umjetnik(cak i vise od toga-producent,koreograf,pisac,pjesnik,tekstopisac i sto jos sve ne..),Madona je soumen,i to nevjerovatan,koji pravi spektakl,i od toga nista vise!Dzekson je pravio spektakularne koncerte,a madonna samo spektakl..I ono sto je najvaznije njegova muzika nije bila podredjena spektaklu,kao sto je u slucaju gospodjice Cikone.
Dok je MJ cijeli svoj zivot posvetio humanitarnom radu,ona je pisala knjige o erotici(i to biseksualne),i pravila jos eroticnije spotove..ne kazem da se ona ne bavi humanitarnim radom,ali to je saka jada naspram Dzeksona..
Ako ti nije tesko pogledaj koje tonove moze dostici MJ,a pogledaj komentare ljudi koji se razumiju u muziku da li Madonna zapravo zna pjevati??
I ponovicu-MJ je bio ozbiljan umjetnik,a madonna je soumen!
@nino89
Da,prilikom zadnje turneje '96-97 jeste pjevao 2-3 pjesme na playbacku(od ukupno 20 pjesama)...Mislim da se nije rodio taj koi bi Scream izveo uzivo jos predhodno zadihan od koreografije..
..ovu Madonu treba spaliti na lomaci..![]()