Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
madonna_1.jpg

AleXandar Lambros (B92 Blog)

"Na moju adresu pre oko sat i po, od Liz Rosenberg, Madonninog PRa, stigao je mail sledeće sadržine:

Poštovani gospodine Lambros,
Zadovoljstvo mi je da Vas na ovaj način kontaktiram i prenesem svoje lične i Madonnine pozdrave. Madonna me je ovlastila da Vam se ovim putem zahvalim na seriji afirmativnih članaka koje ste napisali povodom njenog gostovanja u Srbiji. Mada je planetarna slava činjenica s kojom živi već četvrt veka, ipak priznaje da je bila pomalo zatečena prijemom i reakcijom svojih balkanskih fanova okupljenih na koncertu u Beogradu. Beogradski nastup u okviru tek završene Sticky&Sweet turneje je, prema njenim rečima, jedan od njoj najdražih između 85 nastupa u 32 zemlje u kojima je gostovala.

Međutim, postoji još jedan povod zbog kojeg Vam pišem. Gospođica Kylie Minogue čiji je dermatolog, možda Vam je poznato, izvesni doktor iz Beograda, u privatnom telefonskom razgovoru skrenula joj je pažnju na aktuelna događanja u Vašoj zemlji a povodom Povorke ponosa najavljene za 20. septembar. Budući je i inače, Vama to nije potrebno naglašavati, veliki borac za ljudska prava i seksualne slobode, osetila je potrebu da pošalje poruku podrške predstojećoj Paradi ponosa, a pod još uvek svežim i jakim toplim uspomenama koje je sa sobom ponela za vreme kratkog boravka u Srbiji. Madonna će u nedelju 20. septembra biti u Njujorku ali insistira da naglasim da će njeno srce biti na ulicama Beograda. Iskreno se nadamo da će parada proteći u atmosferi slavlja života i ljubavi te da za Vašu zemlju koja je prošla kroz, svesni smo, izuzetno teška iskušenja i traumatična vremena, dolaze samo bolji dani. Express yourself, don't repress yourself, poručujemo, s najiskrenijim željama da u budućnosti opet budemo gosti Beograda. Svoju podršku i pozdrave poželela je da pošalje i Gwyneth Paltrow.

Love & Light

Liz Rosenberg"

Koliko komentara supljih mozgova, Madona peva uzivo za razliku od nekih, i iako to ne radi kao operska pevacica radi najbolje na svetu. MJ jeste kralj, ali je realno na drugom mestu - posle kraljice!!! Pogledajte samo ovo.
Ovo moze samo ona, ona i ona. Kraljica!!!!!

Naravno da je zakon, jednom prilikom je i izjavila da je osim fanova pokrecu i daju joj energiju oni koji je mrze. Tako da je dobro sto je neki mrze, u sustini Madona je kao prava umetnost: ne moze malo da se voli, ili otkidas na nju ili je mrzis!

Koliko komentara supljih mozgova, Madona peva uzivo za razliku od nekih, i iako to ne radi kao operska pevacica radi najbolje na svetu. MJ jeste kralj, ali je realno na drugom mestu - posle kraljice!!! Pogledajte samo ovo.
Ovo moze samo ona, ona i ona. Kraljica!!!!!
Suplji mozgovi su oni koji ne vide realnost..Kao sto rece Elton John "Madonna nema glas koji moze izdrzati dvocasovni nastup",a ja se pitam ima li ga uopste?
Velika je razlika izmedju Dzeksona i Madone..On je bio prije sve ga umjetnik(cak i vise od toga-producent,koreograf,pisac,pjesnik,tekstopisac i sto jos sve ne..),Madona je soumen,i to nevjerovatan,koji pravi spektakl,i od toga nista vise!Dzekson je pravio spektakularne koncerte,a madonna samo spektakl..I ono sto je najvaznije njegova muzika nije bila podredjena spektaklu,kao sto je u slucaju gospodjice Cikone.
Dok je MJ cijeli svoj zivot posvetio humanitarnom radu,ona je pisala knjige o erotici(i to biseksualne),i pravila jos eroticnije spotove..ne kazem da se ona ne bavi humanitarnim radom,ali to je saka jada naspram Dzeksona..
Ako ti nije tesko pogledaj koje tonove moze dostici MJ,a pogledaj komentare ljudi koji se razumiju u muziku da li Madonna zapravo zna pjevati??
I ponovicu-MJ je bio ozbiljan umjetnik,a madonna je soumen!

Generalno ja protiv Madonne nemam nista...Ali muke koje je ona prosla su 50 puta manje od onih kroz koje je Dzekson prolazio..Svaka joj cast i na kondiciji i na spektaklu,ali brate realno gledajte..

Suplji mozgovi su oni koji ne vide realnost..Kao sto rece Elton John "Madonna nema glas koji moze izdrzati dvocasovni nastup",a ja se pitam ima li ga uopste?

cudno da to stize od fana Michael Jacksona, koji je na koncertima uvek pevao na play back, osim jedne-dve pesme... Nista nemam protiv njega, ali to je istina, i dalje to nije umanjilo njegovu popularnost

Velika je razlika izmedju Dzeksona i Madone..On je bio prije sve ga umjetnik(cak i vise od toga-producent,koreograf,pisac,pjesnik,tekstopisac i sto jos sve ne..),Madona je soumen,i to nevjerovatan,koji pravi spektakl,i od toga nista vise!Dzekson je pravio spektakularne koncerte,a madonna samo spektakl..I ono sto je najvaznije njegova muzika nije bila podredjena spektaklu,kao sto je u slucaju gospodjice Cikone.
Dok je MJ cijeli svoj zivot posvetio humanitarnom radu,ona je pisala knjige o erotici(i to biseksualne),i pravila jos eroticnije spotove..ne kazem da se ona ne bavi humanitarnim radom,ali to je saka jada naspram Dzeksona..
Ako ti nije tesko pogledaj koje tonove moze dostici MJ,a pogledaj komentare ljudi koji se razumiju u muziku da li Madonna zapravo zna pjevati??
I ponovicu-MJ je bio ozbiljan umjetnik,a madonna je soumen!

Posle ovoga
naravno da niko ne moze poreci da je ona perfekcionista i da predaje sebe potpuno u svom poslu, i to su jedine ocene koje su tacne u tvom tekstu.
To da se ona ne bavi humanitarnim radom okaci macku o rep, a nista smesnije nisam cuo od toga 'DA JE ONA PROSLA KROZ 50 PUTA MANJE MUKE OD MJ'.

Da se razumemo on jeste kralj popa, ali ONA JE PROSLA KROZ 50 PUTA VECE MUKE OD NJEGA - uspela je SAMA, sama i bez icega je dosla u Njujork i rekla : ''Osvojicu svet'', dok se MJ bukvalno rodio sa slavom; a to sto ona dane provodi u teretani i na predavanjima Kabale (koja nije sekta!) (zahvaljujuci cemu jos uvek imamo Kraljicu koja rusi granice - i to SVOJE granice), a ne drogirajuci se i setati sa maskom na licu apsolutno je njena prednost!

Ovim hocu da dokazem da je Madonna najveca i najbolja, a ne da pokazem kako ne cenim MJ-a. Znam ja da je on imao probleme u detinjstvu sa ocem i da je to vukao za sobom celoga zivota, ali brate i Madonna je ostala bez majke kad je majka detetu najpotrebnija (sto je po meni glavni razlog njenog uspeha)...

I da, mnogo je smesno to sto si MJ-a proglasio svestranijim od Madone koja je glumica, pisac, koja smislja svoj sou sa svojim ljudima i ne ceka nekoga drugog za to, i koja je jednako (a verovatno i vise) dobar roditelj kao i Michael Jackson...

Terore koji je MJ trpio od medija,stresove od sudjenja,psihicka i fizicka bolesna maltretiranja od oca u stvari nisu nista,jel?
I da dzekson se rodio sa slavom,a sta je sa godinama provedenim po striptiz klubovima(kad je imao 5 god.),i zadimljenim klubovima,i malteretiranjima?Mislim da su se posledice na njemu vidjele!
Samo ne znam ko bjese ona gospodjica koja se 1982 pojavila niodkuda,i odma sledece god. se nasla medju svjetskim pjevacicama?Znam da masonerija radi punom parom...
Madonna je glumica,pisac,sama smislja svoj sou???
Dzekson je glumac,pisac,pjesnik,sam osmisljava svoj sou,i to svaki aspekat svog soua on licno osmislja,+procent,tekstopisac,aranzer,stage menager,dizajner,kompozitor..Ali eto to je nista naspram Madonne..
E da-i MJ se drogirao??Vide se tvoje zacini..
Maske na licu?Vjerujem da bi ih i ti nosila da imas dermatoloskih problema..
I kao sto madonna rece:
"He didn't have childhood,but I didn't have a mother"-Zalosno je u oba slucaja..
@nino89
Da,prilikom zadnje turneje '96-97 jeste pjevao 2-3 pjesme na playbacku(od ukupno 20 pjesama)...Mislim da se nije rodio taj koi bi Scream izveo uzivo jos predhodno zadihan od koreografije..

@nino89
Da,prilikom zadnje turneje '96-97 jeste pjevao 2-3 pjesme na playbacku(od ukupno 20 pjesama)...Mislim da se nije rodio taj koi bi Scream izveo uzivo jos predhodno zadihan od koreografije..

ne, vec je pevao 17-18 pesama na playback a 2 live, ne izvrci reci... Ja nemam nista protiv njega, bio je ok, ali sto si uporan da ovde dokazujes da je on boji od M... pa postoji MJ tema pa tamo velicaj njegov lik i delo :hvala: ali slazem se da je teror od medija bio veci nad njime, nego nad Madonnom...

U pravu si, ne moze niko osim Madone. Pa naravno da se pojavila niotkuda kada za nju niko nije znao, i Madona je sve to isto sto si napisao za njega (samo si se potrudio da budes elokventniji), i prestani da me obasipas informacijama o njemu kad sve znam i svestan sam koliko je dobar i Madona je svesna toga, ali je bolja i tacka. Ako ce te utesiti, on je posle nje na listi... Dobar si ipak, cenim te i nisam zensko!

A ovo je definitivno supalj mozak koji je izjavio da je treba spaliti, bas si zreo za crnu hroniku...

@ pokelpo - ja nemam ... aparat nosim svuda sem na koncerte, uvek su jadarske fotografije a i snimci ... ne vredi fotografisati ako nisi u prvom redu, a i to ...

@ mica - mislim da je tvoje misljenje dosta subjektivno, ali ok ;]

@ nino - reko sve sto sam imala reci [ sem toga da je J samo jednu komplet turneju furao na playback ]

eto, i love you, madonna :]

Back