Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kako li joj to uspeva vec 25 godina...zar su tolko ljudi glupi

Ljudi su "izuzetno" glupi, to je vec opste poznato-nije dzabe receno "ljudska glupost je beskonacna" :lol: Sto se Madone tice, ne znam da li sam vec napisala, ali ako jesam da ponovim-kao zabavljac ona je zaista super, zna da pevucka ali nista posebno, ne mogu njen vokal da uporedim sa Celine Dion ili Whitney Houston. Sto se njenih pesama tice-ranije pesme su mi vise prijale nego ove sada koje su cista komercijala i sto se njenog izgleda tice-dobro se drzi :lol:

Nema tu nicheg losheg, ali ne razumem zashto se tolika prashina dize oko toga. Kao "vidi koliko je hrabra, ima muda, sve stavila na papir i podelila svoje seksualne fantazije sa nama" pfff
kod nje se sve uglavnom vrtelo oko seksa, skandala.
Zena je samo izvalila da to kod naroda pali.
Ako prichamo o njoj kao o muzicharu - nimalo posebna koliko je predstavljaju

Madonna se borila protiv licemerstva i to je pokazala kroz spotove, knjige i zato je oslobadjala ljude stega koje su im mnogi autoriteti nametali. Ona je mozda prva "celebrity" licnost koja je u tome uspela.

Ja sam kao mladja imala neko shvatanje da je MJ kralj popa, a Madona kraljica popa... Medjutim, otisla mi je suvise u komercijalu poslednja dva albuma-i to mi se ne dopada, nekako kao da nije vise svoja-ne znam kako da objasnim, pocela je da se stapa sa ostalima.

Back