Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ona je genije za druge stvari...da se ne lažemo, ne zna da peva nikako...![]()
Nema dobar glas, ali ima dobre albume
Koliko god recimo Mariah imala dobar glas, tacnije nekad ga je imala, meni je mnogo bolja Madonna, gledajuci broj kvalitetnih albuma.
Koliko god recimo Mariah imala dobar glas, tacnije nekad ga je imala, meni je mnogo bolja Madonna, gledajuci broj kvalitetnih albuma.
haaahah xD
e, ovo sam oduvek govorila: musko volim vise od sebe, al madonnu ni u snu ne bi odbila ^^
moj zet baš voli Madonnu, od kad je bio klinac...sad je već čovek odavno...još je njegov film "who's that girl" kod mene...
bio je na koncert, u prvim redovima...kaže da ona mnogo dobro izgleda...![]()
u muzici nije bitno savrsenstvo svake komponente, vec sklad.
madonna kao i ostali muzicari ima svoje nedostatke, ali kao najbitnije, isprica pricu strogo uverljivo...
moj zet baš voli Madonnu, od kad je bio klinac...sad je već čovek odavno...još je njegov film "who's that girl" kod mene...
bio je na koncert, u prvim redovima...kaže da ona mnogo dobro izgleda...![]()
Jel ima MJ muzičke mane? (Off topic, sorry.)
Po meni ne. To je to. Savršeno uklopljeno sve. Glas. Muzika. Koncerti. Spotovi. Sve!![]()
e taj film je realno smesan, al oduvek mi se svidjao do daske. luda jeee ^^
Opa, da nemas link? Gledao sam ga 10ak puta, ali se stalno pitam da nisam nesto propustio. Taj film je bio Madonnin odgovor na "Niske Strasti".Danas sam gledao Body Of Evidence... Necenzurisan.![]()
To niko normalan ne moze da ospori. On je cudo i kraj price!zato je MJ jedan jedini...![]()
'fala Bogu, fenomenalan je.
we're animals, frankkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Jesi li gledala taj film?auuuuuuu...šta vi sve ne gledate...![]()