Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar jeste? Prosle sedmice sam ga gledao bas na YouTube-u. Kako me taj spot lozi to nije normalno. Madonna je tada digla nevidjenu prasinu zbog tog spota i slicnih stvariI meni je najzanimljivija sa tamnom kosom, ali najlepša mi je u Justify My Love spotu...
Okačio bih ga, ali zabranjen je na YT...![]()
Zar jeste? Prosle sedmice sam ga gledao bas na YouTube-u. Kako me taj spot lozi to nije normalno. Madonna je tada digla nevidjenu prasinu zbog tog spota i slicnih stvari![]()
Celebration je krs pesma. I ove nove tuneje, jesu relativno spektakularne, al nemaju onu basic iskru.
U globalu nisam odusevljena njenom muzikom. Ali, gledajuci kako je performira - ludim.
I,ne znam da li cu ikad naici na jos neki zivi primer netalentovane, (aj, prosecne) pevacice koja moze da vlada, inspirise, uci... koliko masu, toliko i ostatak muzicke populacije.
Promenila je Svet sobom.
Thrilleru, ipak je bolja ona originalna verzija...![]()
Thrilleru, ipak je bolja ona originalna verzija...![]()
bas taj album je generalno super.
Ma slušam bre ja i starije naravno! Like A Prayer i True Blue su super...
A i ja je dalim na dve Madonne, staru i novu, tu negde oko Ray Of Light koji mi je omiljen...
Ma slušam bre ja i starije naravno! Like A Prayer i True Blue su super...
A i ja je dalim na dve Madonne, staru i novu, tu negde oko Ray Of Light koji mi je omiljen...
Jeste eksperimentalniji od ostalih, ali meni je super i zreo nekako. Madonna je na njemu mozda dostigla vrhunac.
Aha. Tu je valjda uzela baš da školuje glas... I pokupila neki Grammy za album...
U svakom slučaju dosta drugačiji i zato mi se sviđa...
Timbaland juce rece da je Madonna genije i ako ima 2 ili3 Grammy-a![]()
ona je genije za druge stvari...da se ne lažemo, ne zna da peva nikako...![]()