Madonna

• Začetnik teme Začetnik teme @Xel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

tumblr_lxthd6e4vl1r14zyro1_400.gif

hahahahhah kolko niste normalni :D

madonna1.png
http://3.***************/__yJgZtX7a8c/TE4D_BDCeMI/AAAAAAAAAAU/ZMcNj3zwFcA/s1600/madonna.bmphttp://4.***************/-GukfVBATqao/TkpM5CMsXDI/AAAAAAAAA2E/OB3DC8aCaVE/s1600/madonna-ciccone-16689.jpghttp://3.***************/_vpzPBewsqWU/TKBePz-1xtI/AAAAAAAAGgw/zFR3k3Jyf8Y/s1600/123456.jpg
138327419.jpg
Madonna_en_Chelsea.jpg
madonna-sticky-and-sweet-tour-pictures-05.jpg
madonna-sticky-and-sweet-tour-pictures-18.jpg
FP_1276519_ANG_Madonna_Premiere_15_052108.jpg

"I'm very proud of the Erotica album, which I think was ahead of its time and reflected a darker side of my personality"
“Even when I was a little girl, I knew I wanted the whole world to know who I was, to love me and be affected by me”
"Theater is my life - or is my life theater? I'm not sure and it really doesn't matter. Being onstage is where I feel most alive"
"I always acted like a star long before I was one"
"I didn’t have a mother, like maybe a female role model. I was left on my own a lot, and I think that probably gave me courage to do things"
“Everyone’s different. The most important thing is to be tolerant of that, to accept it, not to be scared of it or threatened by it"
"Fantasies are essential. Without fantasies I would have died of starvation"

Bravo Britney! ;)

U najnovijem izdanju časopisa Rolling Stone Brazil, Britni Spirs je napisala članak o pop ikoni, Madoni! Prenosimo ga u celosti.

“Izvinjavam se, ali radije bih izašla na sastanak sa Madonom nego sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država. Madona ima tu neku stvar koju ne možete objasniti – ono što je čini zvezdom. Kada ona uđe u sobu, morate obratiti pažnju na nju. Potpuno je opuštena i nije je strah da živi život punim plućima i da kaže kako se oseća, bez obzira na to šta drugi misle. Ima nešto detinjasto u tome, nešto prelepo, nešto neverovatno.”

Madona je prva pop zvezda koja kontroliše svaki aspekt svoje karijere i koja je zaslužna za kreiranje sopstvenog imidža, bez obzira koliko to posle bude kritikovano. Dokazala je da može da nosi različite uloge, u muzici, filmovima, ali i kao majka. Njena muzika je istorijska – pesme kao što su ‘Holiday’ ili ‘Live to tell’ su večne – nisu potrošni hitovi. Uz njih se osećate kao kod kuće. Nekada je promenljivog raspoloženja, ali se lako povežete sa njenim rečima. Ona je diva i radi šta želi, ali je zaista divna osoba.

Kada sam je prvi put upoznala, to je bilo na njenom nastupu 2001. godine. Išla je ka svlačionici sa ćerkom Lolom, a ja sam bila jako nervozna. Madona me je upitala ‘Želiš li da te pridržim’ ? Bila sam tako glupa! Ali je njena reakcija bila preslatka. Svakako da ne bih bila gde sam sad i radila šta radim da nije Madone! Sećam se da sam imala između 8 i 11 godina, trčala sam po sobi, pevala i plesala i želela da budem kao ona. Svi moji prijatelji i dalje slušaju njene pesme. Svi smo hipnotisani njome. Madonino prisustvo na sceni je inspirisalo mnoge umetnike. Možete videti uticaj i na najnovije generacije umetnika koje su uzele neke njene pokrete, ali i stil.

Madona je uradila toliko mnogo stvari, i tako je dugo prisutna a izgleda tako dobro! Jako dugo je pod budnim okom publike, a to može biti teško za svakoga. Ipak, ona je duboka i piše iz srca. Madona je tako svetla iznutra i tako je značajnija od svih nas ostalih. Dala je svetu ideje koje su mu bile potrebe. Madona je DEO UMETNOSTI – SAMIM SVOJIM BISTVOVANJEM.

Bravo Britney! ;)

U najnovijem izdanju časopisa Rolling Stone Brazil, Britni Spirs je napisala članak o pop ikoni, Madoni! Prenosimo ga u celosti.

“Izvinjavam se, ali radije bih izašla na sastanak sa Madonom nego sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država. Madona ima tu neku stvar koju ne možete objasniti – ono što je čini zvezdom. Kada ona uđe u sobu, morate obratiti pažnju na nju. Potpuno je opuštena i nije je strah da živi život punim plućima i da kaže kako se oseća, bez obzira na to šta drugi misle. Ima nešto detinjasto u tome, nešto prelepo, nešto neverovatno.”

Madona je prva pop zvezda koja kontroliše svaki aspekt svoje karijere i koja je zaslužna za kreiranje sopstvenog imidža, bez obzira koliko to posle bude kritikovano. Dokazala je da može da nosi različite uloge, u muzici, filmovima, ali i kao majka. Njena muzika je istorijska – pesme kao što su ‘Holiday’ ili ‘Live to tell’ su večne – nisu potrošni hitovi. Uz njih se osećate kao kod kuće. Nekada je promenljivog raspoloženja, ali se lako povežete sa njenim rečima. Ona je diva i radi šta želi, ali je zaista divna osoba.

Kada sam je prvi put upoznala, to je bilo na njenom nastupu 2001. godine. Išla je ka svlačionici sa ćerkom Lolom, a ja sam bila jako nervozna. Madona me je upitala ‘Želiš li da te pridržim’ ? Bila sam tako glupa! Ali je njena reakcija bila preslatka. Svakako da ne bih bila gde sam sad i radila šta radim da nije Madone! Sećam se da sam imala između 8 i 11 godina, trčala sam po sobi, pevala i plesala i želela da budem kao ona. Svi moji prijatelji i dalje slušaju njene pesme. Svi smo hipnotisani njome. Madonino prisustvo na sceni je inspirisalo mnoge umetnike. Možete videti uticaj i na najnovije generacije umetnika koje su uzele neke njene pokrete, ali i stil.

Madona je uradila toliko mnogo stvari, i tako je dugo prisutna a izgleda tako dobro! Jako dugo je pod budnim okom publike, a to može biti teško za svakoga. Ipak, ona je duboka i piše iz srca. Madona je tako svetla iznutra i tako je značajnija od svih nas ostalih. Dala je svetu ideje koje su mu bile potrebe. Madona je DEO UMETNOSTI – SAMIM SVOJIM BISTVOVANJEM.

- motherfuckerhellyeah, that's the Britney the bitch!!!

http://4.***************/_cLIxauNTuBo/St1mbqbG8kI/AAAAAAAACwU/iHC6CCN6I0Q/s400/madonna-britney-spears-two.jpg

That's right Brit ;)

evo sta je pokojna Amy rekla o kraljici

The FRANK hitmaker says of Madonna, "I liked her when I was about eight. She was cute and that was about it really.
"Now she's an old lady. She can't shock people any more, I think she should get a nice band, just stand in front of them and f***ing sing."

Madona je Majklov ispisnik, ali je ostarila pametnije. Proračunatije. Gde su kemp derivati više fol. Bar u odnosu na Majkla. I imala je sreće u apsurdu. Prošla je sve tri psihološke drame Dobrice Ćosića; bila je i vernica, i grešnica, i otpadnica.
Postala je seksualni jakobinac, paradigma druge seksualne revolucije kada polnost postaje irelevantna, kao i razlika između vibratora i oklagije. Ali, šta ti je sudbina! Žena koja je izgradila karijeru servirajući najraskalašnije erotske maštarije i provocirajući religioznu dogmu, etablirala se maltene u konzervativnu ikonu, u uzor materinstva i rigidnog postfeminizma kome je provokacija, kakvog li paradoksa, sama dogma.
Čak, kad se o njoj piše (pa i ovako skromno), to mora biti “kreativna avantura zasnovana na endokrinim impulsima”, kako je kategorično ustvrdio Peca Popović. A i to je neka vrsta dogme. Madona je tek 1992. snimila album za koji su je deset godina ranije optuživali. Erotica je bila i „čist andregraund i prvi postaids album“ (Ivan Ivačković). Ali, i to je bila samo još jedna maska.

I opet jedan paradoks – sve te maske takođe čine suficit značenja, koji, kao u slučaju Majkla Džeksona, muziku može da relativizuje. Lanci kao deo “ekstremnog ženskog imidža” (Express Yourself), kadrovi kao preneti s fotografija Sesila Bitona (Vogue) ili kruna od trnja i raspeće na krstu od ogledala, dekorisanom sa 4.000 komada čuvenog kristala Svarovski (Live to tell), mogu da zamagle suštinu – da su to dobre pesme. Da nije tako, ikonografija ne bi previše vredela.

"Madonna retains her title as Queen of Pop as new album MDNA soars straight into the Number 1 slot on the Official Albums Chart this week. MDNA gives Madonna her twelfth Number 1 album here in the UK meaning she also overtakes music legend Elvis as the solo artist with most Number 1 albums."

"Madonna retains her title as Queen of Pop as new album MDNA soars straight into the Number 1 slot on the Official Albums Chart this week. MDNA gives Madonna her twelfth Number 1 album here in the UK meaning she also overtakes music legend Elvis as the solo artist with most Number 1 albums."

Jupiii

tumblr_m1k0otqrzZ1roj4fio1_250.gif

Back