micaa
Ističe se
- Poruka
- 2.832
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo Britney!
U najnovijem izdanju časopisa Rolling Stone Brazil, Britni Spirs je napisala članak o pop ikoni, Madoni! Prenosimo ga u celosti.
“Izvinjavam se, ali radije bih izašla na sastanak sa Madonom nego sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država. Madona ima tu neku stvar koju ne možete objasniti – ono što je čini zvezdom. Kada ona uđe u sobu, morate obratiti pažnju na nju. Potpuno je opuštena i nije je strah da živi život punim plućima i da kaže kako se oseća, bez obzira na to šta drugi misle. Ima nešto detinjasto u tome, nešto prelepo, nešto neverovatno.”
Madona je prva pop zvezda koja kontroliše svaki aspekt svoje karijere i koja je zaslužna za kreiranje sopstvenog imidža, bez obzira koliko to posle bude kritikovano. Dokazala je da može da nosi različite uloge, u muzici, filmovima, ali i kao majka. Njena muzika je istorijska – pesme kao što su ‘Holiday’ ili ‘Live to tell’ su večne – nisu potrošni hitovi. Uz njih se osećate kao kod kuće. Nekada je promenljivog raspoloženja, ali se lako povežete sa njenim rečima. Ona je diva i radi šta želi, ali je zaista divna osoba.
Kada sam je prvi put upoznala, to je bilo na njenom nastupu 2001. godine. Išla je ka svlačionici sa ćerkom Lolom, a ja sam bila jako nervozna. Madona me je upitala ‘Želiš li da te pridržim’ ? Bila sam tako glupa! Ali je njena reakcija bila preslatka. Svakako da ne bih bila gde sam sad i radila šta radim da nije Madone! Sećam se da sam imala između 8 i 11 godina, trčala sam po sobi, pevala i plesala i želela da budem kao ona. Svi moji prijatelji i dalje slušaju njene pesme. Svi smo hipnotisani njome. Madonino prisustvo na sceni je inspirisalo mnoge umetnike. Možete videti uticaj i na najnovije generacije umetnika koje su uzele neke njene pokrete, ali i stil.
Madona je uradila toliko mnogo stvari, i tako je dugo prisutna a izgleda tako dobro! Jako dugo je pod budnim okom publike, a to može biti teško za svakoga. Ipak, ona je duboka i piše iz srca. Madona je tako svetla iznutra i tako je značajnija od svih nas ostalih. Dala je svetu ideje koje su mu bile potrebe. Madona je DEO UMETNOSTI – SAMIM SVOJIM BISTVOVANJEM.
Madona je uradila toliko mnogo stvari, i tako je dugo prisutna a izgleda tako dobro! Jako dugo je pod budnim okom publike, a to može biti teško za svakoga. Ipak, ona je duboka i piše iz srca. Madona je tako svetla iznutra i tako je značajnija od svih nas ostalih. Dala je svetu ideje koje su mu bile potrebe. Madona je DEO UMETNOSTI – SAMIM SVOJIM BISTVOVANJEM.
Meni je RiRi više nekako nova M nego Britney. Mada niko nije kao ona.
U stvari, ajde ono na G je najviše kao M pošto piše svoje pesme.
"Madonna retains her title as Queen of Pop as new album MDNA soars straight into the Number 1 slot on the Official Albums Chart this week. MDNA gives Madonna her twelfth Number 1 album here in the UK meaning she also overtakes music legend Elvis as the solo artist with most Number 1 albums."
Jupiii
![]()