Ima li neko iskustva s dobrim i jeftinim privatnim smeštajem u Budimpešti da mi preporuči?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Molim da ova tema stoji kao posebna samo do kraja dana-moja cerka i njen drug treba u ponedeljak da odu u Segedin,a ne znaju kako-zvali autobusku,zeleznicku,neke agencije koje su ranije vozile...nista direktno ne postoji.Ako neko zna-nek javlja !![]()
Molim da ova tema stoji kao posebna samo do kraja dana-moja cerka i njen drug treba u ponedeljak da odu u Segedin,a ne znaju kako-zvali autobusku,zeleznicku,neke agencije koje su ranije vozile...nista direktno ne postoji.Ako neko zna-nek javlja !![]()
Cao svima! Uskoro putujem u Budimpestu i zelela bih da saznam nesto vise o kulturno-istoriskim znamenitostima tog grada. Ukoliko neko zna nesto o Trgu heroja, Parlametu, Ribarskoj kuli, Budimskim lavirintima,muzeju marcipana, Spomeniku oslobodjenja ,zamku Citadela itd. neka pise. Uglavnom sam nalazila po par prosto prosirenih recenicama o svakom od ovih antropogenih motiva,ali bih zelela da saznam nesto malo opsirnije.Unapred hvala!![]()
U toj zgradi se još pre II svetskog rata nalazila Ambasada Kraljevine Jugoslavije a postala je vlaništvo naše države još pre II sveskog rata, jer je madjarska plemkinja, koja se zaljubila u našeg tadašnjeg konzula, njemu poklonila zgradu, a on je zaveštao državi.
A naš tadašnji konzul je bio Jovan Dučić...![]()
Isli smo u Pestu kolima pre godinuipo, trebao nam je zeleni karton, osiguran je inace i to je to sto se auta tice. Posto smo isli u sopstvenom aranzmanu naravno, potvrda rezervacija. Ne treba pominjati da se brzo i lako stize, autoput je u Madjarskoj sjajan i nigde se ne placa putarina. Po gradu nam je bilo lakse njihovim gradskim prevozom-zbog nepoznavanja grada u voznji, gomile jednosmernih ulica i parkiranja.
Pozdrav drustvo,
Trebam ici u skorije vreme u Budimpestu pa mi treba samo informacija od nekoga ko je vec isao u Madjarsku autom. Isao sam ranije autobusom i vozom ali u sopstvenoj reziji autom nikada. Da l' trebam vaditi neke dokumente za auto uopsthe? Tipa da je auto osiguran, da mi treba medjunarodna dozvola ili sta ja znam... I takodje me jedino interesuje gde vadim 'Zdravstveno medjunarodno osiguranje' i koliko ono kosta?
Hvala unapred, idem sa devojkom... Zelim sve da ispaniram lepo da ne bude nekih propusta.![]()
Dali je neko bio i dali na kraju krajeva vredi otici tamo na vikend?
Hvala unapred!