Jedno pitanje... Zanima me Budimpesta, ali imam pitanje oko odlaska.
Do sada sam uvek isao preko agencija. svi kazu da agencije debelo zaradjuju... i da treba ici solo. Ja tu ne vidim logiku.
Npr, skoro sam isao do Praga preko agencije iz Nisa, put od Nisa do Praga , 3 nocenja sa doruckom (hotel na periferiji), usluge lokalnog vodica, poseta Bratislavi sve za 130 e. Da sam isao solo, samo hotel sa 3 zvezdice, sa doruckom bi bio 90 evra. I zar je moguce da povratna karta Nis-Prag samo 40 evra, vodica i Bratislavu da ne racunam. Agencije dobijaju velike popuste na grupe, zato me cudi da je solo jeftinije.
Zato ne vidim kako jeftinije mogu do Budimpeste ako idem solo. Recimo agencije nude 2 nocenja sa doruckom iz BG za 90 evra. Plus polazak iz Nisa, to je 105 evra po osobi.
Da li sad neko moze da mi izracuna, od vas iskusnijih , koliko ce me kostati solo varijanta: put + hotel, ili neki prijatan smestaj (ne u nekoj porodici, ili gomilom ljudi, samo dvokrevetna soba me zanima) - znaci uslove koje nudi i agencija?
Znaci zanima me neko ko je isao na 3 dana, koliko je imao troskove... ako zna za drugi grad neka iznese troskove, cisto da vidim kolika je usteda.