Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Auh jeziva, fora radi tacno kako si rekao, moze se iskopirati teskt sa slike otvorene u preview i uraditilive text kod monterey-a kao i na iphone-u je jos finiji jer mozes sa svake fotke da kopiras tekst ako ga ima i stavis ga bukvalno gde zelis
Ima force touch neznsm za macbook air ali za pro ima.Mislim da to samo na telefonu, na MacBook to nema.
Jok, nema to.
Nema, nisi se dobro informisao. 3d i force touch nema. BTW to je feature operativnog sistema, ne hardevra.Ima force touch neznsm za macbook air ali za pro ima.
Bez zezanja Apple stvarno ima najbolji trackpad .Nema, nisi se dobro informisao. 3d i force touch nema. BTW to je feature operativnog sistema, ne hardevra.
edit: zapravo ima, samo se nismo razumeli.
Pogledajte prilog 983310
ja to numem da koristim...mislim na notebooku bilo kom, mis je uvek bio moja desna ruka, al zato na iphonu kad krenem sa force 3d ili live da samaram, mogu i zmureckiHeh sad sam zbog tebe @DarkMoon vise naucio o trackpadu na MacBook nego sto bih se uopste trudio![]()

I mac os je unix .apple je uvek bio najbolji samo zato jer hard i soft radi ista korporacija i integracija na oba nivoa je za win bila nedostizan san...neko moze da kaze pa isto je jer win je standard i nema tajni, ali za mene su onih 20 posto finesa po cemu se nesto razlikuje od slicnog, uvek presudne kada ocenjujem neki proizvod. kod meka je to i mnogo vise od 20.
tehnologija izrade hardwera sa onim najludjim cnc masinama u apple je neprevazidjena, ali to ponistavaju svojim ciganlukom jer stede na sitnicama poslednjih godina po sistemu kada je mekdonald javno objavio studiju koliko ce zaraditi godisnje u svetu ako samo smanje za 5 mm hamburger. to je bilo vreme mek pro-a novijih generacija 4 i 5 i onda je pocela cigancenje sa smanjivanjem broja fenova i nekih sitnica sto je po meni bilo debilno na osnovnu cenu ali kad sam seo pa pomnozio ispade isto ko sa hamburgerima...para je para...
os bilo koji danas nesto novo u smislu da padamo na dupe od srece ne daje nijedan, ali apple operativni su zadrzali makar onu dozu stabilnosti po kojoj su i postali zakon za sve druge... mada je i u osnovi klasican unix isto takav u poredjenju sa bilo kojim drugim.
https://www.opengroup.org/openbrand/register/I mac os je unix .
Kako i ne bi kad mu ne treba mnogo RAM-aШале раде метнуо Бету 9 од Монтереја на ову шклопоцију од Коре2Дуо са 4гб. Све ради као сат. Буквално све.
Pogledajte prilog 1031950

Не треба ако имате М1. Довољно је 8гб скоро за све. Отказао наруџбу пре 6 месеци за АјМек, чекам овај из фебруара са М2 од 27цола.Kako i ne bi kad mu ne treba mnogo RAM-a![]()
Ja ne narutchujem udjem izadjem i gotovoНе треба ако имате М1. Довољно је 8гб скоро за све. Отказао наруџбу пре 6 месеци за АјМек, чекам овај из фебруара са М2 од 27цола.

Тако и ја, али због Короне не идем тамо где могу да тако радим јер су је већ 4оро имали и сви се после тога Фајзеровали .Ja ne narutchujem udjem izadjem i gotovo![]()
Ja ne brinem za koronu, zato je i nemam, ma kolko se druzhio sa koronisanimaТако и ја, али због Короне не идем тамо где могу да тако радим јер су је већ 4оро имали и сви се после тога Фајзеровали .