macOS

• Začetnik teme Začetnik teme bmaxa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
apleovom arm procu m4 serije teko da iko moze danas da konkurise....buducnost ce biti u toj integraciji...i kompovima na nivou velicine fona...a intel kante ce biti ko eniac kad su sa cevi presli na poluprovodnike.

nije stvar u privlacnosti vec u mekovom ekranu... gledao sam i radio sa svim ekranima, ali onaj njegov screen moze da nadmasi samo neki high tech eizo ili slican, pa cak i on nema tu briljantnost....
Naravno ali gledas i sta ti je prakticnije, barem ja tako razmisljam, ali ova cena od nekih 600 dolara pocetna je bas ok, kod nas verovatno 700 jevrica ako ne i vise kao neki high smartphone pa i nize.

pogledaj geekbench testove mada ja testove ne volim, sa apple arm procovima i intelom ili ryzenom pa vidi koliko ima malo razlike...integracija je buducnost... danas vise ne mozes da simuliras ni yebeni bt ili wifi ni na koji nacin sa novom generacijom apple, tako da ce hackintoshu usprkos stvarno genijalcima iz open core ekipe, kao sto su vit ili kronokernel, morati da nadju drugu zanimaciju iako su uradili neverovatno na promociji osx-a obicnom svetu.

pogledaj geekbench testove mada ja testove ne volim, sa apple arm procovima i intelom ili ryzenom pa vidi koliko ima malo razlike...integracija je buducnost... danas vise ne mozes da simuliras ni yebeni bt ili wifi ni na koji nacin sa novom generacijom apple, tako da ce hackintoshu usprkos stvarno genijalcima iz open core ekipe, kao sto su vit ili kronokernel, morati da nadju drugu zanimaciju iako su uradili neverovatno na promociji osx-a obicnom svetu.
Da, gledao sam te testove, normalno sad forsiraju MacOS sa silikonom da radi bolje nego sa Intelom to je i razumljivo.

Posto nema teme o IOS-u, moja preporuka za browser, RedApp browser odlican, nije toliko poznat kao ostali ali jedan od najboljih koji sam koristio za iPhone.
Prednost je i sto podrzava stare telefone od 5S pa sve do najnovijih, sto ovi drugi i nemaju a toliko ih hvale bez razloga.

Poslednja izmena:

Back